en kotüsünü yazayım göstermelik fincana kulp gostermek isterse 9.50-10.20 seviyeleri göz kararı 6.cı his analiz....kesinlikle yatırım tavsıyesi alınmamalı
Printable View
en kotüsünü yazayım göstermelik fincana kulp gostermek isterse 9.50-10.20 seviyeleri göz kararı 6.cı his analiz....kesinlikle yatırım tavsıyesi alınmamalı
umarım acımasız olmaz 14.40 dan yukarı doner
diğer grafikçi dostumuz ne diyor acaba.
La spek ********i *****n hörekeine kadr basmazsan amk..
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Derinin hisseleri düzelince bu da düzelir heralde 😁😁😁
2 ileri 1 geri endeks modunda gidiyorduk ne güzel..2 günde *** ettiler hisseyi...
14.40 üzeri kapatmış sayılır mı?
934 milyonluk şirket 2 lotla düşer 1000 lotla çıkar mı?
Nihai beklenti nedir ki?
SM-N950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugün ilk beş kurum alıcıı satıcida 48 bin alıcılı olmasına ragmen nasıl oluyorda bu kadar düşüyor.agzımi bozmamak adına yukardaki arkadaşımın küfürüne sonuna kadar katılıyorum.ytf
derinhisse denen zatta ortalıktan kaybolmuş madurlar dava açmak için organize olmaya calısıyor
Sevgili Gardaşlarım zte nin virüs nedeniyle üretim ve sevkiyat üssü olarak netaşı yapacak söylentisi baya dillendi.böyle bir kap açıklaması olursa solugu nerde alırız.her söylentide bir gerçek payı vardır.sadece umut ediyoruz.ytd
Zaten söylenti kardeş.gerçek olursa diyorum.ayrıca sevgili speğimizi biliyorsundur iş bilmeyen yönetimle çok iyi sır ve haber saklar.ytd
Peki sn eksina yıllardır siz bu formdasınız ben 5 yıldır burdayım anca 8 gün ayrı kaldım.bu netaştan bir halt olmayacaksa neden ve niye ayrılamıyoruz.büyük ihtimalle bilançoda kötü gelecek.siz netaşın uzmanı olarak neyi ve niye bekliyorsunuz.çünkü anladıgım kadar hisse hakkında olumsuz ve umutsuzsunuz.tabiki size özel bir konu olduğu için cevaplamayabilirsiniz.ytd
Sorunuzun cevabını vermıs sayılırım daha onceden yazayım tekrar ...cıddı sayılacak bır mebla param olsa asla netasa yatırım yapmam. Netaş dustumu ındımı dıye takıp edıyorum bır nevı iddaa vazifesini goruyor..kafamı boşaltıyorum..Netaşa yatırım kumar..Açıkası daha 3 sene netaştan bır sey olmaz derim malum kumar belkı supriz olur ....paranız ciddi mıktarda ise bu donemde tumuyle borsadan uzak olmak daha ıyıdır. netasa degılde aklımda olan baska bır hısseye yatırım yapmıs olsaydım 13 kat kazanmıs olacaktım. netaş bu durumda 120 tl olması lazım .elimdekı mıktarda cok dusuk bır rakam oldugundan yoklugu oldurmez varlıgıda benı zengın etmez turuden oldugu ıcın sıkıntı yok....Bu arada netaş uzmanıda degilim bir iki şanslı tahmın yaptım o kadar...bilanco oncesi 24 ler gelırse kaçarım dıyordum buyuk ıhtımal kaçamıyacaz beklemeye devam...
Netaşa en buyuk darbeyı vuranda Ulak A.ş kurulmasıdır.
Teşekkürler sn eksina
Dsö acil durum ilan etti.çin iyiden iyiye karantinaya alınıyor.uçaklar gidemeyecek.bu durum netaşın krizi kazanca çevirmesine neden olabilir.belkide zte daha önceki sars domuz gribi kuş gribi gibi salgınları yaşayan tecrübesinden dolayı netaşı satın almıştır.bir can simidi timsali.yoksa zte gibi dünya devi başında müjdat gibi iş bilmeyen durmadan zarar eden bir şirketi ne yapacak ki.valla bu senaryo bana olacak gibi geliyor.ytd
yazilanlari okuyunca
nasreddin hocanın meşhur fıkrası geliyor aklıma
hani borcu varda alacaklı gelip kapiya dayandığında
dikenli tel alacagim evi koyunlar gececek onlardan takilan yünleri alıp ip yapip satacagim :)
cebimde para yok , o yüzden sen bana biraz para verde tel alayim ..:)
Umut fakirin ekmegidir.akıl ve mantık düşünüp fikirler üretmek için yaradanın insanoğluna bahşettiği en deģerli hediyedir.en basiti 2 ayrı ilde fabrikan var Allah korusun bir ildeki fabrikan herhangi bir nedenle dogal afet veya başka bir sebeble üretim yapamazsan diğer ildeki fabrikanami yüklenirsin yoksa nasrettin hoca fıkrasi dinleyip rahatlarmısın..sn Psh bizler ky olarak speğin zulumunden ac gözlülugunden ve beceriksiz yönetimin elinden nasıl karla sıyırırız hesabındayiz..sn eksina her daim dediyi gibi bjzi ancak üçlü rakamlar kurtarır.ytd.
sn ysf49
insallah istediginiz gibi olur 3 lü rakamları görürüz,
sahsiniz icin yazmiyorum lütfen yanlis anlasilmasin
ama bizler küçük sermaye ile büyük hedefler koyduğumuz icin
oyuna kuranda biz olmadigimiz icin
birileri gelip umut tacirligi yapip , elimizdeki sermayemizi aliyor
tahta yapici örnek, 10 milyonla tahtayi cevirse bu hareketlerden %10 kazanmis olsa 1 milyon
Ky yatirimci 10bin ile giriyor %10 kazansa tatmin olmaz 10 katlasa bile o begendigi arabanin ancak 2nci elini alir.
sıkıntı burda iste.
Speke kizmak isin kolayciligina kacmak bence, cunku oda oyunun kuralina göre oynuyor
Maho aga gibi dusunun , o gitse baskasi gelse iyi mi olacak..
Sorun bizim temelsiz, acgözlü kısa vadede parayi vurayim mantigimiz
bunu görende bun sömürmek, bundan para kazanmak istiyor..
Sevdigim bir söz vardir, Mantikli ol imkansizi iste
bu vesile bol kazancli bir gün dilerim herkese,
Balığı, hocayı, keli, virüsü bilmem ben... Ky nın kafasını karıştırmak gereksiz. Herkes biliyor ki netaş için bu fiyatlar ucuz. Nokta.
Hisseler aşağıda yukarıda gidebilir. Netaş ın zamane hikayesine bakarsak yönün neresi olduğu apaçıktır...
Karel 2 lira iken Netaş 12 liraydı..Başka bir şey demiyorum.Sakallarım ağarınca Netaşın yüzümü güldürmesini bekliyorum!!!
Hayırli cumalar felaket tellalari üzülüyormusunuz hafta lik kapanis güzel olacak tüh sizin işinize gelmez ama yapacak bişey yok akacak kan damar da durmaz
Lenovo P2a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
haftaya 16.53 den basladık bakalım haftayı guzel kapatacak mı
[emoji16]adamlarin yeni trendi benim Ben ne dersem tersine kelam edecekler illa... hafta lik kapanis iyi olacak mi bakacaklarmis len elinizden geleni ardiniza koymayin ss kurali bilen bilir [emoji16][emoji16][emoji16]
Sen ne yavsaksin be
Allah ıslah etsin
Gün içi hareketlere baksana nereden nereye sicriyor bunu yasak yapar ancak
Hakikaten ayıp bu felaket tellallarına !!! Harika bi haftalık performans sergiledi hissemiz..