Kote ettirip bildirim yapmadan satis yapmis patron...boyle bir soylenti var ve galiba dogru...bi arastiralim arkdslr ve spk ya sikayet edelim
Printable View
Kote ettirip bildirim yapmadan satis yapmis patron...boyle bir soylenti var ve galiba dogru...bi arastiralim arkdslr ve spk ya sikayet edelim
Mohikan ustad sizi burda gormek cok guzel. Sahsen rahatladim biraz. Sayfanizdan ayrilmaniza da cok uzuldum. Sizin gibi tecrubeli bir elliotcunun gereksiz insanlara aldiris etmemesi getektigini dusunuyorum. Bircok yatirimciya isabetli elliot desteginizle yardimci oldunuz. Allah razi olsun. Sizden ricam ygyo nun son durumunu yorumlayabilirmisiniz. Simdiden cok tesekkurler.
Arsız war
F3311 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hırsız war
F3311 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Artık iş yatırımın satıcı olmadığı bir takas görmek istiyorum enginciğim... Son 3 günde 30 milyona yakın sattın yeter amk...
Peki kağıtta bu kadar KY varken kağıdı kaldırırlar mı ?
Ocak ayında yeşil plazanın son taksidini verince. Bakalım mızraklar cuvala sığacak mı.?
25/08/2017 tarîhinde patron yine 7 milyon satış yapmış ve razı %49.49 a düşmüş
SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...f90d8d52ee.jpg üst boş .. altta ise 75 düşerse 71 ..
İş yatırımın son gaz satmaya devam
Aşağıda malı koyduysa oraya kadar verecek
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Benim nacizane anladığım , patron kağıdı iyice aşağılara basacak ama özellikle bu kademelerde iyi alımlar olunca salamadı kağıdı ..Ky ve By bu fiyatları kağıt için çok ucuz buluyor anlaşılan ?
GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Iyi aile çocuğu Hadi bassana bu fiyatlardan da, fiyata bakmadan basiyordun Geçen hafta.
Bence onunda elinde bu fiyatlardan satacak fazla mal kalmadı.. zira alislar gayet iyi az sonra artiya geçer bence..
GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ne Fırsatlar kaçtı senin yüzünden lanet olsun aldığım güne
Senin kağıtkere ....... nasıl bir adamsın nasıl bir patronsun şirketine kağıdına sahip çıkmazsın
Finansman da var bugün
İnfo da satıyor kağıtta ağırlık sahibi olan herkes yani
Yabanci ufaktan alima baslamis.
Sağolasın Samsunlu. Bayram öncesi 80 üzerine atsa yeter. Başka bir şey istemiyorum.80 altı beni korkutuyor açıkçası
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...9c8535d9e5.jpg bu kağıdın kalkması iş değil bence..
Niyet bozuk ********in
Şu rezilliğe bakın
https://i.hizliresim.com/zBP8qB.png
Allahın belası adamlar daha neyi satacaksınız ne kaldı başka mahfettiniz kağıdı
İki sene önce gidiyor diye atladım 0.70 ten, ana param yarıdan aşağıya düşmesine rağmen bu zamana kadar tuttum, neredeyse ana paramın iki katını gördüm satmadım, güven veriyor daha gider dedim ama nafile, böyle giderse epey uzuncu olucaz sanırım, olur da düşüşün düzeltmesini yapar da 0.85-0.90 aralığına gelirse ayrılmayı düşünüyorum artık bundan. Yazık etti yatırımcısına.
75'ten yapılan işlemlere aldanmayın 50 lotu geçmiyor en büyüğü
Bugün açık yapmıyor gibi,ekran olan varsa paylaşırsa
Lenovo K50a40 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
75 sonrasi bos gibi, 75 kalkarsa iyi olabilir ytd
Bugünkü taktik: üç beş lotla üst kademede takıl, altta alıcı birikince tek tuşla alt kedemeye ver
Yok mu ilgili yerlere sikayet eden? Bence patron kapa bildirmeden 1 ustunde de cok satis yapmistur. Adam salak mi bu fiyattan versin ytd
Bıraksalar ya kağıt sıfıra kadar inecek Allah belanı versin seni kağıt kere
Bugünkü bölümün adı: Finansman'ın Tecavüzü...
dönerse senidir. dönmesse iş vahim