Aranıza katıldım borsa uçmuş izocam 20 TL görünce şok oldum.1 yıl buralardayim .Kış gelince izocam pirim yapar 25-40 arası olursa satarız.Mart Nisan hedefim
Yatırım tasviyesi deildir .
Printable View
Aranıza katıldım borsa uçmuş izocam 20 TL görünce şok oldum.1 yıl buralardayim .Kış gelince izocam pirim yapar 25-40 arası olursa satarız.Mart Nisan hedefim
Yatırım tasviyesi deildir .
mali tekrardan fulladim Bugunluk yeter.Allah berket versin.maliyetim artik 19.00 lar.ey karaduma gelde beni ornek al. orda yalan yanlis yazana kadar.basari budur canim benim.
E5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çağrının bitimine 34 dk kaldı bakalım.saat 16 da sona eriyor
Pardon 16.30 muş
takmayın kafanıza şapkadan başka:he:
Ey karaduman dediğine göre senin sorunun karaduman patron la değil ben onu anladı.
DUA-L22 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
keske 20.14 alis yazsaymisim suan 56 tl zarar var:(
Benim ne onla sorunum olcak.ben onun gibileri kaile bile almam.onu dinlemis olsam simdi bi dunya zararda olurdum.ama kendi irademle islem yalmin basarisini yasiyorum.maliyet 19.00 kimde bu kadar dusuk var.bence hic kimsede.simdi alis ve satis bitirdir.full malda filmin sonunu izkicem.
Ve çağrı işi bitti hayırlı olsun bakalım...
mali kaptirdim korkusundan dolayi.20.18 den satdigim mali gitdim 20.20 den geri aldim.maliyet 20.20 tuh be.
Suat bu şekil buralarda yazma hakkın yok.Surdan aldım burdan sattım bu nedir edepBir daha tekrar ederseniz yönetime bildiririm.
seni nerde dusen nerde opersayon yemis hisse varsa hep orada gordum seni.nasil batmadin oda garip olanini.yani isminde hayir yok.git kime bildirirsen bildir.ben burda kotu bise yapmadim.insanlara nasil yatirim yapilir nasil para kazanilir onu gosteriyorum.bence sende ornek al.belki kazanan borsaci konumuna gecersin
98i çağrıda bulamadılar şimdi yarın itibariyle tahtadan çize çize toplamalar başlar aksi durumda anlamı yok borsadan çıkmanın y.t.d
Kap : İzocam Holding, II-23.1 sayılı Önemli Nitelikteki İşlemlere İlişkin Ortak Esaslar ve Ayrılma Hakkı Tebliği ve II-26.1 sayılı Pay Alım Teklifi Tebliği uyarınca 20/08/2019 ile 17/09/2019 tarihleri arasında 20 iş günü süre ile zorunlu pay alım teklifinde bulunmuştur.
Zorunlu pay alım teklifi sonucunda, İzocam Holding borsadan 166.631 adet ve borsa dışından 44 yatırımcıdan 68.453,495 adet pay toplamış olup, alınan payların toplam değeri 4.729.308,53 TL'dir. Böylece Izocam Holding'in Izocam'daki pay sahipliği ve oy hakkı oranı %95,07'den %96,03'e yükselmiştir.
Almış 1/3 pek memnun kaldıklarını sanmıyorum.Sonraki süreçte ya inat edenler fazla olursa o zaman kara kara düşünen patron olur "Alma mazlumun hakkını çıkar aheste aheste" bu akıl hocalığı yapan yerli ceo ve yöneticiler içinde geçerli SPK zaten sınıfta kaldı.
Simdi geldik surecin sonu.yapilan aciklmada kotdan cikmak icin bist basvuru yapacagiz aciklamasi yok.dogrumu anladim.
[QUOTE=MedwiG;3746007]Kap : İzocam Holding, II-23.1 sayılı Önemli Nitelikteki İşlemlere İlişkin Ortak Esaslar ve Ayrılma Hakkı Tebliği ve II-26.1 sayılı Pay Alım Teklifi Tebliği uyarınca 20/08/2019 ile 17/09/2019 tarihleri arasında 20 iş günü süre ile zorunlu pay alım teklifinde bulunmuştur.
Zorunlu pay alım teklifi sonucunda, İzocam Holding borsadan 166.631 adet ve borsa dışından 44 yatırımcıdan 68.453,495 adet pay toplamış olup, alınan payların toplam değeri 4.729.308,53 TL'dir. Böylece Izocam Holding'in Izocam'daki pay sahipliği ve oy hakkı oranı %95,07'den %96,03'e yükselmiştir.
Vay be açıklama sonrası borsadan cikacakmı yani.Borsaya başvuru 1 ay olmuş.
Hisse gün sonu düştü.
Şimdi ne olacak?
*Çok iyi bir firmanın hisse senedini iyi fiyata almak, iyi bir firmanın hisse senedini ucuza almaktan çok daha iyidir.
Kenarda bekliyorum
*Çok iyi bir firmanın hisse senedini iyi fiyata almak, iyi bir firmanın hisse senedini ucuza almaktan çok daha iyidir.
Su hale bakin eslesme 20.02 tam bir rezalet
20,12 sübap ı yok artık ...şimdi alan 20,12 ye verebilmesi için borsa kotundan çıkışı beklemesi gerekecek ondan sonra şirkete satabilir.
Ama borsa dışı ortak olmak isteyenlerde buralardan toplayabilir başka da şansı kalmayacak çünkü.
Karaduman diyordu ya 17 Eylül den sonra %98 ulaşsa ne olacak diye o iş artık kapandı.
Şimdi top BIST de, açıklama gelince anlaşılır...Herkese hayırlı kazançlar
Bu kadar ortakla uğraşmak iyi cesaret.
Borsa İstanbul bu kadar ortağı olan bir şirketin borsadan çıkmasına olmaz diyebilir .Şirket yapılması gerekenleri yapmış dün haberde yolladı .Gözler borsa İstanbul'un haberinde .500 ortaktan fazla anonim şirketlerin kanunen borsaya girip işlem görmesi gerekir.Burada tersi bir durum oluştu .Bakalım ne olacak.