Tcd tahminizi alalim pangaci
Printable View
Elinizdeki tahvil fonlarının ağırlığını azaltın, ay başında söylediğim gibi baz etkisinden dolayı enflasyon ile tahvil hareket etmiş olsa dahi aralıkta yükseliş bekliyor bizi.
12 hedefi bu ay içinde gelmezse zaten dönecektir kesin.
Htt ve dzt son 6ayda 38-40 getirmiş.ppf nerden nasil alinir derken bunlari alan parayı götürmüş
teşekkürler yorum icin RMX1851 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://www.hisse.net/topluluk/showt...29#post3808129
EID'de benim kazanç % 11.11 idi bugün itibariyle. Yarın tam 1 ay oluyor üstadım. Her türlü olumlu şey satın alındı gibi bir hissiyatım var, yarın sabah satış vermeyi düşünüyorum.:) Bereket versin, harika kazandırdı.
Olumlu haberler belliki kulislendi
Dolarin biranda bu kadar salmasi ilginc
23 sonrasi dolari 5.65 seviyelerine bekliyorum.
Boylelikle stoplar patlayacak ve para bistr akacak
Ne demistik
Efendiler persembe gunu 107k yi ilan edecegiz...
TMC diye bir fon var. Fon değişken. Özelliği de petrol ve yan ürünlerine dair sirketleri secmemesi. İsmi bu sebeple tema fon. Bu hisseler e pasif hisse deniyormuş ( twitter : 507). Yani istediği hisseyi alıp satan değil( aktif), belirli kriteri olan. ( teknoloji, endeks, banka vs)
Sizce bu fon iyi bir yatırım aracı olabilir mi? Benim aklıma gelen şu ki, petrol fiyatına duyarlı bir fondur muhtemelen. Petrol fiyatları pozitif bir sebepten artarsa bu fonun getirisi azalır mi?
507 nin twitlerini okurken su iddiaya da denk geldim. Bu tip pasif fonlar, zamanla aynı hareketi yapmaya baslayabiliyormus. Ama bu durum bence çok derinliği olan bi fon için geçerli olur. alım çok veya satım çok. Yani alım satım derin olunca beraber hareket edebilirler gibi geliyor. Fiyati olusturan bir faktor olmasi sebebiyle. kafam karıştı. Bilemedim. Zaten 507, bu korelasyonu abd'deki pasif fonlar için kurmuş.
https://www.tefas.gov.tr/FonAnaliz.aspx?FonKod=TMC
Evet acc son işlemleri çok saçma geliyor.Ky gibi piyasa ile inatlaşıyor.Tcd ise pozisyon kapatmayı iyi beceriyor.
SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Eyvallah üstadım.:) Bu fondan ardı ardına 2 defa % 10 üzeri getiri elde ettim ve bu oran benim için hakikaten mükemmel bir şey. Hisse tarafında yeterince pozisyonum var zaten. En azından fon tarafında biraz daha temkinli olmam lazım. Duruma bakar gerekirse tekrar alırız sıkıntı yok. Piyasada fırsatlar bitmez.:)
Bir hafta once HTT ve HST orta ve uzun
Aldim mk 300 400 600 getiren HTT
Bi haftada bana zarar ettirrdi.
Bukadar oynak bi fon olamaz.
Firildak gibi donuyor.birde valorlu
Satis veriyon ogun getiri yapiyor.
Neyse dun sattim ciktim.
ASUS_X007D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://i.hizliresim.com/RgZQ6G.png
106.000 üstü kapanişlar yapabilirsek
120.000 i hedef yaparız ama tabi olumlu haberler desteklemeli,
Ben hisse fonlardan sadece %20 lık çıkış yapıp %80 ile devam edecegim,
İlerleyen zamanlarda uygun fiyatlar yakalarsak ufak ufak altın fonlara gecebilirim.
Admustafa hocam uyarı için çok teşekkürler. Tema sozcugunu okuyunca şartlandik sanırım. Fonun açıklamasında hiç petrolden kaçınmaya dair bir ifade yok :)
Yakın zamanda çevre kirliliği nedeni ile para cezası almış,
• Silah ve tütün mamülleri üreten
• Altın arama faaliyetinden bulunan
şirketlerin ihraç ettiği sermaye piyasası araçlarına yatırım yapılmaz.
Diyor sadece. Yine anlamlı bir tercih aslında :) tabi getiriye bakmak lazim.
Bir de;
Fon yönetim komisyonu TEMA Vakfı ile paylaşılmaktadır.
Teşekkürler.
Trump ile erdoganin fotografinin ortasindaki kocamaaaaaan ucak maketi sizce neden koyuldu?
Bunlar tesaduf degil.
Bu tarz seyler bilincli hazirlanir...
F35 cepte sanirim...
Bu benim yorumumdur...insallah diyelim
Boylece bist 110k yoluna bilet keser...enaz 1 hafta daha gunluk yuzde 1 imizi aliriz canlar...
Haklisiniz siz sattiginizda ben aldim
Sizi dinlemek gerekirmis.
Ustadim ost fonlar bu ara iyi gidiyor
AHU AZF ve TPO sizce alinirmi
Getirileri ppf ve kvb den daha iyi
Birde valorsuz OSL var
Udtad tesekurler. Fpk ve hpt var. Aut ada bakiyim
webcim bugun gec kaldim
simdiden senin tcd ni bekliyoruz! ne zaman paramiz batacaktir acaba?
Yarismaya katilan varsa uygulamaya girip bakabilirmi
Portfoyum sifirlanmis
Sepetim bos gorunuyor
Param 1 m
Sanki hic baslamamis gibi gorunuyor
Sizde de oylemi