Ayrıca borsdan çıkması için %1 in altına düşmesi gerek diye biliyorum..
Printable View
Jants da Takas da 1.sırada olan Emeklilik fonlarının 2 yıldır taşıdığı lotları bitmek üzere.. 2 yıldır hisseyi baskılayan unsurun fon lotları olduğunu düşünüyordum.. Artık olmadığına göre hissenin önünün daha da açıldığını umuyorum.İnşaallah çok iyi yerlere gelecek.ytd
Sevenhill kardeş buradaysan senin de düşüncelerini merak ediyorum. Daha önce başka bir hisse de daha beraberdik.. Benzer bi hisse:) Orada zamanında giriş çıkışlar yapmıştın.
sn. tekniksiz hedefimi önceki sayfalarda bir kaç kez çizim ile eklemiştim foruma.. olumsuz bir durum olmadığı sürece beklerim hedefime kadar(geldiğinde de duruma göre tekrar realize ederim)..
şu an çok da yazıp çizilecek bir şey yok zaten.. maşallahı var hissemizin..
emeklilik fonu düşüncelerinize de katılıyorum..
Birgünlük sert düzeltmenin sebebi acelesi olmasındamış çıkış haberle desteklenirse çok güzel yerlere gidebilir hayirlisi
MARSHALL tavana kitledi, satıcısı yok, sıra sende...
işlerimden dolayı ekrandan uzaktım bugün.. yine bir ara pataklamış bizim spek..:) son dakika tavana doğru gidiyor yine..:)
Gep kapayacagim diye ne firsat verdi tahtaciya tşk ederiz
yeni zirvemiz hayırlı olsun...iyi tatiller şimdiden değerli ortaklar
Arkadaşlar sizi ve hissenizi tebrik etmek için topiğinize girdim..ben eggübredeyim aylardır egegubre ve jantsayi karsilastiriyorduk. ..hep egegubrenin ekurisi jantsadır diyorduk..çünkü teknik grafikleri 130 lara kadar bile hemen hemen aynıydı. .temel olarak da cok buyuk benzerlikler vardı..
Aralarındaki fiyat farkının yüzde 20 olmasını makul görüyordum. .ama sizin tahta yapıcısı gerçekten de adam gibi adam çıktı. .bizim ki daha bir ay önceki 123 zirvesine bile çıkaramadı. .😅😅😅
Sizin speginizin bir yedeği varsa emanet olarak 2 haftalığına bize verirseniz Size minnettar olacağız 😅😅😅
Neyse dostlar ben basarilarinizin devamını diliyorum..umarım bizim tahtası sizin tahtaciyi görerek biraz olsun utanır. .
teşekkür ederiz sn keko..darısı eggüb nin başına...ben de sizin ortaklardanım hem burada hem eggüb de..değerini bulacaktır inşallah..
Güzel bir hafta oldu herkese iyi tatiller
Özelden soran birçok dostuma Son bir aydır hep egegubre ve jantsayı tavsiye etmiştim. .her iki hissenin de önü açıktır. .geleceğin egeeni olacaklar..uzun tutanlar çok memnun kalacaklardır. .Tabi zaman zaman başarılı tradeler de yapabilirlerse daha da güzel olacak..
Bende öyle düşünüyorum zaten..kisada jantsa ya uzunda ise egegubreye çok şans veriyorum..egegubre denilince insanların bir çoğu önyargılı olarak gübre şirketi sanıyor ki bende 5 ay önce öyle sanıyordum. ..oysa egegübrenin kar eden işkolu limanciliktir. ..limandan elde ettiği geliri döviz bazlidir. .yakın zamanda yeni modern vinçler aldı 2 tanesi de önümüzdeki aylarda gelecek..ayrıca 2 adet 400 metre uzunlugunda olan iskelelerini 100 er metre uzatmak için başvuru yapmış. .kabul edilme ihtimali çok yüksek. .kabul edilirse ??artık uzunluğu 500 metrelerce varan mega gemileri limanında ağirlayabilecek buda fuul kapasite calismasini sağlayabilir. .bu durumda yıllık 150-200 milyon karlar yapabilecek..
Gübre işkolu ndan da karlar yazmaya başlarsa kar miktarı çok artar..
Kısacası alınabilecek hisselerin pek kalmadığı bu endekste egegubre büyümesi ile ve geleceği ile büyük umutlar veriyor..
Tabi kisada jantsanin bilançoları egegubreden iyidir...ama önümüzdeki 1 yılda egegubrede ciddi olumlu değişmeler olacaktır. ..
Burasının jants forumu olduğunun farkında mıyız? Lütfen her hisseyi kendi topiğine yazalim arkadaşlar.
dolar gün..
dolar bazlı baya önemli bir trendin üzerine atmış durumdayız şu an..
https://i.hizliresim.com/ouqOw0.jpg
dolar gün..
bu da yakın zamanda oluşmuş ikinci bir trend.. onunda üzerindeyiz şimdilik..
https://i.hizliresim.com/7Z3tmz.jpg
mavi ile olan çizgi 23.4 sanırım yaklaşık olarak dolar zirvesi..
Şimdi nolcak jantsamızda 😊 devam eder mi böyle yoksa düzeltme mi olur ? Bundan sonra nasıl bir grafik oluşturabilir acaba grafik dikleşti baya
grafik atmak için erken ama sanki günlükte yeni bir kanal oluşumu mevcut..
emin olduğumda atarım inşallah..
üstünde ikinci çizginin üstünde kalması da kırılımın teyidi olacak sanırım..
https://i.hizliresim.com/eXsbOs.jpg
yine devre kestirecekler...
kademeler arası bukadar oynanır mı ..amaçları ne bakalım...
ya yeni bir silkeleme..yada şimdilik soluklanma mı bilemiyoruz...brute girmeyelim de
bebeğim madem hisselerini geri almıyorsun, her şey yolunda (sen şimdi aşağıya da salarsın tavandan) o zaman hadi bi sermaye de artır da yolumuza bakalım değil mi?
yahu bugün olmasa yarın yapacaksın işte, ikimiz de bilmiyor muyuz sanki?
beş yıl da süründürme bizi. küserim.
bir geldiler pir geldiler
bu haber mi hareketlendirdi acaba