100000 lot daha halka Arz edildi 12 minimum fiyat
Printable View
100000 lot daha halka Arz edildi 12 minimum fiyat
353000 lot daha var spot tekstilin elinde her an satabilir
Yanlis bilgi veriyorsunuz, halka arz edilmedi, dolasimdaki hisseler el degistiriyor artmiyor.
Burda yaziyor.
http://bigpara.hurriyet.com.tr/borsa...ticaret-detay/
Sermaye 7.425.000 lot.
Toplam lot sayisinin artmasi icin, kurallar geregi, IKINCI HALKA ARZ islemi yapmak gerekir, SPK izin verirse yapar.
Tınaz dostum hisse net sitesinde arızalı var.dostum sağlığın ve kazancın daim olsun.birde soru ne olacak bu aksanin halı.pergoyu sormuyorum
Hisse net sitesinde arızanın var .?
Kimseye al sat tut diyerek vebal altına girmek istemem ama yine hisse yükseltiliyor yine her gün KAP'a haber geliyor sürekli ortaklar satıyor dikkatli olmakta fayda var rulet masası mubarek
Bir yerden satar 5 yerden alır bunu bilmeyen de patron satıyor diye kendide satar hisse niye yükseliyor sanırsınız
Yok ben satmayacagim hisseleri alış tarihimle birlikte ilk genel kurula katılıp Jack beye soracağım neden diye
seni seven pişman sevmeyen bin pişman çocuğum...
Bir iki güne kap gelirse ve ellerindeki mali cakmislarsa 353 bin lot gözüküyor bende ayip der çıkar giderim buradan alanlar anca manipülasyon devam ederse malları karla satar yoksa 80 kuruş temettü gidişi değil bu
Tınaz kardeş nasılsınız sağlık sıhhat nasıl iyi gecelerin olsun
Hırsız var
80 Kr temettü gösterilip hergun halka arz var tahtada yeni alacaklar kap açıklamalarını okusun senet yukseltilip yukseltilip ortakları tarafından satılıyor millet kağıdına destek atarken son gelen tüm kaplar da satış var 12 liralardan beri
Bugün itibarıyla 3 yıldır bende duran tüm psdtc sattım böyle şirket olmaz olsun isterse fiyat fezaya gitsin önce dürüstlük şimdi bu sattıklarını kim alıyor tavandan tabiki ky yukarı süren kim pahalı mal satmak isteyen ortaklar peki al ozaman bende boca ederim ustune
Bende kazaniyorum ama tinaz hocanin sectigi hisseler cift motorlu bir taraftan hisse artarken bir taraftan iyide temettu aliyor...
3.99 maliyetli psdtc ler Tuborg oldu
En az 2 milyon lot daha var satilacak
İyi günler.Temettü tarihi belli mi? Biyerde yazmıyor
CASPER_VIA_M3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Adamlar 14 den beri mali halka arz ediyorlar 80 kurusun 60 kurusu gitti bile iyi tezgah temettü diye gelene geçene veriyorlar 10 lira ve altından alırım
Tınaz haklı güzel hisse temettüsü muhteşem ama her temettü sonrası 20-30 % düştüğü yerden toplayıp ödenen temettüden fazla kazanılabilir . Ayrıca çok güzel kağıt olduğu için elde patlaması halinde UV yatırımcı olduğumda beni üzmeyeceğini bildiğimden trade yapmama imkan veriyor 5% kar bana sat al yaptırıyor .
En az 10 kere alıp satmışımdır . Beğendiğim kağıtların arasında mekik atarım , kağıda Tınaz aşık ben sevgilim çok olduğu için sürekli dolanırım . Temettü sonrası Kasımdan sonra 7 - 8 TL bandından alınabilir gibi geliyor bana . Yoksa bana kız çok
EGEEN ALARK OTKAR LOGO 1. Grup ( Yukarıdan SAT )
SASA FMIZP JANTS SODSN BASCM PSDTC Yukarı grup ( Aşağıdan AL)
Arasında dolap beygiri gibin gezerim .
Tınaz Evlendi PSDTC ile ben naçizane sevgilisiyim.
Ama Hiç bir kağıdı tamamen satmam Ana lotlar hep saklanır Minik de olsa .
Sirketin geliri dovizle, risk almiyor, rekabet endisesi, isletme gideri, enerji, petrol maaliyeti yok.
Defalarca yazdim, beklentim yilda 1 TL.Cok buyuk degil.
Koca aygaz 42 kurus verdi 2019 kar'indan, bizim, kalan %75'lik kar payimiz 82 kurus, AYGAZ'in karinin iki yillik tutari.
Yilda 1 TL kar payi, benim 3.93 maaliyetime gore yilda %25.4 getiri yapiyor.
Bu bana yetiyor, evlenmeyip te ne yapim.
SUMAS suni tahta, hisse degeri 35.80 TL. aciklanan kar payi brut 35 kurus.
Ehi ehi..:)
Temettü Ödemelerine Sınırlama Uzatıldı
Sermaye şirketlerinde, 2019 yılı net dönem kârının yalnızca yüzde 25'ine kadarının dağıtımına karar verilebilmesi yönündeki karar yıl sonuna kadar uzatıldı.
Mecburiyet içeriyor mu bu karar.CASPER_VIA_M3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.