ihlas da ender gorulen bir durum kar etmektir
kardaysaniz kacin
Printable View
ihlas da ender gorulen bir durum kar etmektir
kardaysaniz kacin
egitimli egitimsiz fark etmez kopek ten korkarim
ama uzaktan sevimli gelirler
hele pitbull gibi saldirganlari vardir ki
olura olmaza havlar dis gosterir boynundaki zinciri bir koparsa saldiracak adresini ver gelicem kahveden adam toplayip der gibi bir hali vardir neticesinde hayvandir
muhakeme akil fikir irade yoktur
neyse kopekler hakkinda baska forumlar vardir mutlaka oralara yazmali
unutmadan 69 diyorum
71 kapatsin bir daha yazmiycam
hus senin ihlasla ne alıp veremediğin var, bırak insanları, insanlara yaptığın eziyet yetmedimi, herkesin parası, hissesi, almış bekliyo niye gelip milletin huzurunu kaçırıyosun kime hizmet ediyosun bırak insanlara yardım ediyo ayaklarını
[QUOTE=Hus911;4489389]ihlas da ender gorulen bir durum kar etmektir
kardaysaniz kacin[/QU
çok haklısın kardeşim. borsanın en rezil hareketlerini bunlar yapıyor. her zaman söylüyorum bu, sadece adı ihlas olan, adının dışında ihlas la hiçbir ilgisi bulunmayan, yıllar önce çeşitli vaatler öne sürerek, kendilerine inanıp kazanacaklarını umarak paralarını bunlara yatıranların paraları pul oldu maalesef. inanmayan 30 yıl geriye gidip hem bilançolarını hem hisse hareketlerini izleyip değerlendirsin. Elbette diğer internet ortamındaki paylaşım sitelerinde olduğu gibi burada da özellikle küçük yatırımcıyı manipüle ederek, sürekli hisse aldırıp hiç sattırmadan oyalayıp, yııllarca elinde beklettirip zarar ettiren troller var.
Buradan sesleniyorum bu sözde hisse senedinden para kazanmak istiyorsanız 1-2 kademe aşağıdan alıp yine 1-2 kademe yukarıdan satmak gerekir. aksi halde sizi bezdirirler. yatırım tavsiyesi değil kendi kişisel görüşlerimdir.
hus değşik niklerin var sanki
mucovit in yedigi son halti buydu 90lardan 71 e kadar dusmesine sebep olan sorusturma
bir daha yazamazsam bunlari
unutma unutturmayin
beni anlayan bir kac kisi var artik
onlar yeter bu sahtekarlara paranizi kaptirmayin
bu badire atlatilinca Turkiyemizin onu acik
olduguna inaniyorum hak ettigimiz refaha kavusacagiz hep birlikte
bu ihlas gibi lanet gruplarin foyasida cikacaktir
https://www.hurriyet.com.tr/gundem/m...turma-41467735
boyle bos islerle ugrasmayin ucuz insanlarin
ucuz sirketi ihlas paranizi kaptirmayin
boyadir insaattir durust is yapanlara yatirim yapin
doviz ideal seviyelere geliyor cok dusuk olmasida
ihracati zora sokar her sey lehimize gelisiyor
ihlas gibi gruplara yatırım yapmayın yeter
neden mi
sahtekarlıkları sadece kendilerine degil ulkeye de zarar veriyor şöyle ki gecen fren baltasını değiştirdik aracin balata ötüyor adam iscilik aldi
ucuz balata takarak karini artirdi ama ses yaptigi icin degistirdik urun ithal iki kere iscilik zarar
bir daha ugrar misin bu tamirciye uğramazsın ama adamin ekonomiye zararı var ihlas grubu icinde ayni sey gecerli 30 yildir ky sömürüyorlar
bu gruba yatırım yapmayın 3 kuruş dolandırmak icin 10 kurus yara yapiyorlar
senin ne işin var o zaman burda, sen allah aşkına burda insanlara gercekten iyi niyetli olarakmı burdasın
bağırsanda cağırsanda catlasanda patlasanda biz burdayız tvetterda bak biri ne yazmış tekneye tam yol vermiş bilal ilkay diye bırısı dört liranın ustunde fıat vermiş
iheva 4 lira ihgazete 7 lira onların sahipleride sızın tabırınızle tokatcı müco, sahip aynı sahip,onlarda 30-40 krşlardan zıpladılar ama sence bu olmaz diyosun dimi huso
forumlarda hisseyi kötüleyen kişi gördümmü bayılllıııyorum tamam diyorum o kadar bell ki bazı şeyler açıktan açıktan :) :) :)
hisse değerini buldumu bakmışsın huso buhar olmuş kaynamış gitmiş bi bakmışsın kötülediği mücoyla aynı sofralarda hep böyle olmuştur bu işler
Degeri ne bu hissenin?
Misal ben zaman zaman hep farkli degerler bictim sukur yaniltmadi her hareketinde.😇
hissenin blançosunu açın duran varlıklarına dönen varlıklarına bakın alacaklarına bakın borçlarıyla karşılaştırın bence hiç sorun yok sadece gecmiş yıl zararları var 300-400 mily.Borsada o kadar geçmiş yıl zararları olan hisseleri var en az 100--150 tane şirketin blançolarında var fiatları ise 3-5 liralarda neden bu olmasın.Asıl mesele hissenin toplandığı ile ilşkili burda küçük yatırımcı çok alamıyorlar alamayıncada böyle baskı kuruyorlar tabiri yerindeyse kan kusturuyorlar, böyle zirzoplar burlara gelip millet korkutuyor.Lakin bilinen bişi var hissenin burlarda olduğu müddetce onlar için zarardır çünkü çok göze carpıyor gelen gecende tahtadan mal almıyor resmen tecavüz ediyor çünkü ihgazete ve iheva örnekleri var bakın nerlere gitti sahipleri aynı sahip aynı tahta.Küçük yatırımcı ucuz gördüğü hissede araştırmaz drek dalar bu saatten sonrada olacağı bu
Sayın Siren bu seferki tahmininiz kaçtır ?
bilanço dedin ben orada iptal oldum zaten, hiç anlamam temel analizden, keşke öğrenebilseydim ama, zaten 2 gr teknik analiz diye bir bir şeyler çiziktiriyoruz, artık o da ne kadar işe yararsa...
neyse ben sizin yazılarınızı da dikkatle takip edeyim bundan sonra, yeni kişilerin yorumlarını da görmek de hoş, kalın sağlıcakla,
----
Samimi bir itirafım olsun, bu ihlas forumu ve Sevgili spek kişisel gelişimime çok büyük katkı sağlamıştır, hepsinden allah razı olsun,
BATTI BATIYOR DEDİKLERİ 20 KURUŞDA DA BURADAYDIK :) O GÜNLERDE İNSANLARI KORKUTUP MAL ALDIRMAYAN ZİHNİYET LER HALA VAR BAZEN GRİPİN BAZEN ASPİRİN OLUYORLAR BAZEN ASUDE BAZEN H2Q DAHA İSMİNİ YAZMAYA GEREK DUYMADIGIM BİR SÜRÜ İSİM. OYSA AKILLI OLAN YATIRIMCI 19-20 KRUŞ BANDINDA İKEN BATSA NE OLUR DİBİNE KADAR 19-20 KRUŞ ZARAR EDERSİN ZATEN YA ZİRVESİNİ DÜŞÜNDÜGÜNDE DEGMEZ Mİ DEDİK YATIRIM YAPMAYA . ŞİMDİ O VEBALİ ALIP ALDIRMAYAN GÜRUH 98 KRŞ DA YİNE BURADAYDIK ŞUAN DA BURADAYIZ TABİİ BOŞ DURMADIK BU ZAMANDA ALDIK SATTIK -38-40 KRŞDA BOŞ DURMADIK HEP ÇOGALDIK :) İHEVA DA VE İHGZT DE ALDI MALIMIZI TAHTACI. BENİM KAPASİTEME GÖRE BAYAGIDA MALIM VARDI MALİYETLER ÇOK DÜŞÜKDÜ ONA RAGMEN İSTEDİGİM YERDEN SATAMADIK 1 İN ALTINDA İHEVALARI 1 İN BİRAZ ÜSTÜNDEN DE İHGZT LERİ VERDİK SONUÇ MALIMZI ALINCA SÜRDÜ YUKARILARA ..SATMASAYDIK SÜRERMİYDİ BU KADAR BİLMİYORUM . FAKAT BU SEFER HEDEFTE SAPMA OLMAYACAK İNŞ :) İYİ YERLERDEN SATACAGIZ .... BU ARADA TAHTACI KEMİK KADRO KALMIŞIZ BİRAZ ÇÖMERT OL.. VAKİT NAKİTTİR SABIR DİYORSAN BİZDE VAR ZATEN İMZAMIZ YETER :ok: ESKİ YENİ HERKESE SELAM FORUMDAŞLAR UZUN ZAMANDIR YAZMIYORDUM ... BİRAZ AFYON İLE İLGİLENDİK :whistling: HERKESE BOL KAZANÇLAR DİLERİM ... KAPTIRMAYIN MALINIZI ALIN SATIN AMA KAPTIRMAYIN .
kardeşler bu hısse bokunu cıkardı resmen altına kaçırdı. ıhlgm gene 120 bındekı zırvesıne cok yakın bızımkı hala 0,70 lerde . kendı bılır........
Bu grupta duzen dumen bitmez kristal kolayi sattilar 5 kat yurudu nasil satildigi muamma
bahsi gecen gazete ve ev aletleride zaten ky cikmasa gitmezdi piyasa degerleri bakimindan spekulasyona daha aciklardi onlarda bir dumen dondu belkide el altindan satildi
ihlas madencilik 10 yilda 10 tl den geldi 1.30 lara
zarari siz hesap edin daha gecen.sene arsa alacagiz diye bedelli yapti paranin nereye gittigi belli degil
ortaya cikar elbette bunlari koruyan kollayalar gidince
bu grubu tanimayanlar icin hatirlatma petrol aradi
altin buldu kuveytlilerle anlasti cinlilerle anlasti
kanal istanbul ihalesine girdi gop ihalesi
yalan dolan bitmez bist bunlar kadar sahtekarini gormedi
herkese günaydın.
96 bın sevıyelerınden berıdır yataya saran ıhlas ve hus sizede günaydın tabıkı.
ger bakalım yayı tahtacı . ya koparacaksın yayı yada en uzaga fırlatacaksın :oleyo:
70 ustu iyi fiyat ihlas icin
fiyati arttikca risk artip getirisi dusecektir
1 tl den kim ihlas alir sahibinin gecmisi belli
temettu yok sahtekarlik cok
Gazata yayin ekside bugun bndan bi cacik olmaz..yahni hic olmaz..kulbasti denenebilir..ytd
çomarrrr çomar bir liradan almazlar demi ihgazeteyı ıhevayı alıyorlar ya çomarrrrr çomar düzembaz çomar
sattırmak için uğraşan s.... te..karlar