Silivri, çatalca, arnavutköy gibi kırsal yerlerdeyse ve konumda uygunsa
kendin pişir kendin ye et mangal işi iyi gider
Gıda işi her daim kazandırır.
Printable View
Al sat sinyallerinin standarti yok hepsi ayri bir algoritmayi temsil ediyor biri guclu al der digeri tut der. piyasa sadece sayisal degerlere gore olsaydi hepimiz ogrenir zengin olurduk. Piyasalar canli bir varliktir duygusu vardir hisleri vardir fiziksel ve psikolik etmenleri vardir bu saydiklarim ve sayisal degerleri yorumlar kendi yonunu belirlersin ve surekli basari surekli kar diye bir sey yoktur. Bu kadar kolay olsa her aksam turkishbulls sitesi al sat sinyalleri veriyor ordan bakar alir satardik [emoji4] illa sistem takip edicem diyorsan bunun cok zevkli bir versiyonu olan mumlari dojileri ogren onlar cok sey anlatir ama dedigim gibi yatirim yaptigin seyin ruhunu ve fizigini de bilceksin asik olmayacaksin zamani geldiginde ayrilacak zamani geldiginde tekrar birlikte olacaksin
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yapma webster allasen [emoji4] bunun icin investinge gerek yok acarsin yatirimci kurumlarin sistemlerini haberleri kendine gore filterlersin saniye saniye sana lazim olan haberler yan sekmede takir takir duser [emoji4]
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yanlız dolara müdahale gelmezse ve 7.20 lere filan yol alirsa hepimize gecmis olsun..
Acin grafige uzun uzun bakin 7.20 üstü bomboş....
Bu işin şakası yok..
Swapmi olur baska bi yontemmi olur bilemiyorum ama dikkate alınmasi gereken bi konu bu makara yapilacak degil..
neredeyse 1 haftadır swap için beklenildi birşey çıkmadı
Japon yeni karşılığı eurobond bakıyorum.Bulursam alacağım.
Japon yenine mevduat faizi veren yok doğru dürüst.
Sonunda gelmişte fiyatlarda uçmuş yoldaş 79 a export stoklamıştım hala içiyorum ama 40 şişe kaldı almak lazım,şarapta ayrı fıçıda fokurduyor kafasıda gayet iyi yaptıgım şarabın ;) etillede viski rakı votkamı çalıştırıyorum,malüm zihniyet sayesinde alkol masrafım kalmadı gibi.
ee stoklansa bile onlarda illa bitecek :kmk:
bende de geçen yazdan kalma coopers lager var 79,90a almıştım 3 kit kaldı :kmk:
zaten sırf bu yüzden firma yeni mal ya vermiyor yada az az veriyor :kmk: resmen yağmalanıyor çünkü
tüketicilerin bu korkusunu gidermek en doğrusu , her daim kit olacaktır şeklinde..
Bitik bira bana kit yerine gülücük veriyor, kimileri kapak dahi alamıyor, burayı okumuyorlardır bir küfredeyim bari!:oleyo:
Kodumun Taylanı, al o teneke kitlerini münasip bir yerine sok!:kahkah:
Banka eurobondlari hiç likit değil
İstediginizde satamazsiniz
Ve kit ithalatında sıkıntı yok
Zam yapabilmek için bütün ürünleri satmiyorlar :kmk:
https://i.hizliresim.com/A9URpA.jpg
Dünyada bu kadar kit üreticisi ve Turkiyede bir sürü para babası var, Taylan iti hepsini bağlamadı ya, gümrük sıkıntısı olmasa ithal edecek bir sürü insan var.:yes:
Yoksa şimdi dandik yerli kitleri piyasaya sürenler, kazanın basında oturmazlardı.:oleyo: