bak ben temel analız bılırım dedım..
Printable View
Sanırım buradan 1.05 den satan oradan anında 1.04 den alır.. Bunu da kullanırlar mı çakallar.. Kullanırlar elbet ben gibi gariban düşünüyorsa bu sinekten yağ çıkaranlar ne türlü oyunlar hazırlamışlardır.. Kıpraşmamak en iyisi . YTD
Ana hissede alışlar 1 er 1er..1.05 den hey maşallah benim kuzuma:rtfm:
hayek siz iyi borsacısınız size inandım sizin bu tezgahla ilginiz yok.KLGYO nun finansalları DAP yapıdan daha iyi kiler kaç TL 1 TL şimdi. DAP yapı kaç TL 18 TL böyle bir borsa olurmu falyalının kumarhanesi.DAP yapıdada ufak ufak kemik verecekler ürkütmeyecekler en geç 1 yıl sonra oda 1TL ordada çok ocak yakacaklar.bizim yaşlar tecrübeli kolay kolay tezgaha düşmez ama Z kuşağı uzak durun aman dikkat edin.Kripto gazoz kapağıdır ondanda uzak durun.
Genelde birincilden alıp normal tahtada satarlar..takası aynı gün yapılabiliyor.Al sat tavsiyesi değildir.. [ QUOTE=ŞEKERLİ;5802551]Sanırım buradan 1.05 den satan oradan anında 1.04 den alır.. Bunu da kullanırlar mı çakallar.. Kullanırlar elbet ben gibi gariban düşünüyorsa bu sinekten yağ çıkaranlar ne türlü oyunlar hazırlamışlardır.. Kıpraşmamak en iyisi . YTD[/QUOTE]
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Birincil Piyasa İşlemleri;Borsada talep toplama yöntemiyle halka arz için saat 10:30 - 12:00, YPAH kullanımından sonra arta kalan paylar için ise 10:30 - 12:30 arasındadır.
Hisse fiyatına bakma piyasa değerine bak killer piyasa değeri şu an 106milyon dolar VIA A4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bilançoya kadar anca biter:)
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
ukraynalılar evlerını satıp, ıstanbul a yerlesıyorlarmıs..buda konut fıatlarını etkıleyecek.. guvenlı lıman TURKIYE
info'da ki arkadaş 1.04 hisse satıp, 1.04 kupon alıyor. hakikaten nasıl bir hikayenin içine düştük arkadaş ya
Artık bulaştık bir kere mecbur bekleyeceğiz:))))))))) Ama bu 14 milyon işi canımı sıktı bence şirketin alması lazımdı ayrıca ,bu fiyatlardan çok hızla satılmalıydı.GMYO lara bulaşmama kuralımı bozmakla hata mı ettim nedir :))))))))) Neyse bilançoyu görelim de gene bakarız duruma.
Diyelim 2 gün boyunca bu lotlar satılamadı ,bu lotlar ne oluyor.
Sermaye artırımı o miktarda düşük tescil edilir . fakat kiler alacağını tahaüt etti.Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
malı bedava kapmak için ana tahtayı baskılıyorlar patronda izin veriyor bunlara.şirketin karekteri ortada.....ytd
tahtayı günlerdir bozan a1 kapital..ne yapmaya çalışıyor anlamadım zarar ederek kağıdı *** etti.takasda 2. sırada.ytd
ha gayret kuruşa düşürecekler nerdeyse
inanılmaz sıkıntılı bedelli süreci oldu. bedelliye katılımın sağlanması için toplamda 10 kademe cıvarı zararına işlemler yapıldı .mal falan alınmadı .gider gitmez orası ayrı...
Hakıkaten srfsız bunlar. Bakın nasıl dusurduler..
Allahtan 1,04 den -10 bın adet almamışım :))
https://i.hizliresim.com/j7bejq6.png
bu hareketler şirketin ne kadar ....olduğunu gösterir.ytd
birincil piyasa işlemi de tamam. tamamen tezgah ve manipülasyon olan bu dönem bitmiştir umarım...
satışlar bitti, malı info , a1 ve meksa ya geçtiler tebrik ederim."yatırım tavsiyesi değildir"
1,01 den aracı kurumlara mal verdıler. Allah yedırmesın.. Sesımızı duyurulamı. Bakın hıcbırseyın anlamı kalmadı. Nıyet cok bozuk..
daha önce yazmıştım :ben sıramı savdım, topa girmem artık diye... spk nezdinde işlem bazlı manipülasyon başvurusu yapacaklar çıkar sanırım...
https://i.hizliresim.com/3n6ezfj.jpg böyle bir ırza geçme şekli !!! Spk diye bir kurum olmayınca gayet normal
Bırazdan kap atar . Bırıncıl kapandı dıye. Sonra % 1 veya 2 prım yapr. O arada aracı kurumlar 1 tl den aldıklarını satarlar. Bızde mal mal beklerız. Adamlar bır saatte % 5 cebe koyup gıderler...susumayın abı hepsı boş. Bılancoymus, beklentıymıs, kasada para varmıs , hepsı hıkaye..sesımızı duyuralım twetter da -bunu 1,
10 malıyetı olan ben dıyorum - allah yuksek malıyetlılere sabır versın. Bu ne adılıktır..
Aracı kurumlara 1,01 den 10 mılyon 800 bın 1,02 den 2 mılyon 437 bın mal verdıler..yuhh ulan sızeee
kurumlara ceza gelecekse, zaten ilk adres belli ...