20.000 kırılırken 20 bin şapkası takiyorlardi...eee borsa bu adama şapkayı tersten giydirir...
Printable View
Abi bovespa 120.000 den 68.000 lere düştü düşüşü bitirmiş bana göre. %61 düştü..
Cort tuşunu sokmeyenin ciğerini alırlar puhahahaha
[QUOTE=Semabora;4228808]Artıya geçti bile ,,,tepki tam 800puan ,[/QUOT
Dax da artıya geçti,bence bizim borsa acilisda en düşük degeerine gördükten sonra yukarı 3-4bin puan tepki verecek
120.000 den 68.000 e düşmüş bovespada cort açsana birşey deniycem puhahahahahahhhahah
Arkadaslar hatirlarsiniz dow da ters flama var yazmustim. Etkilememk icin hedefi yazmamistim. Simdi o hedef goruldu sayilir. Bu fiyatlar cazip hale flgeldi zaten. Biz onlar kadar cikmadik. Onlar kadarda dusmeyecez. Belki biraz zarar ederim ama bu tarihi firsati degerlendiricem elimde kalan nakilte hisse alacam bugun. Ornegin kisa sure once 500 lira olan karton ureten bir sirket 280 olmus. Oysa evden alisverisler arttigi icin kartona talep giderek artiyor ve karton fiyatlari yeni artti daha. Yani aslinda krizden okumlu etkikenen bir sirket.Yada 60 lira temette dagitacak bir araba yan sanayi sirketi 800 lirada 4xx kusurlere dusmus. Tenettu oranida Yuzde 10 dan fazla hale gelmis. Krizde firsatlar coktur. Arastirin sizde firsata varsa yazin da bizde gorelim.
Msci tur ve dolar bazlı BIST 2008 dibine geldi sayılır
Şu anda az düştük felan diyoruz da kazın ayağı öyle değil aslında
Nikkei dax Dow ve diğerleri 2016 dibinde
Yani bence yine dünyanın en ucuz borsası yada bir kaç borsasından biri olabiliriz de format atiyorlarsa eğer iş değişebilir
Dow un düşüşü momentum kaybetmeye başladı... Düşse bile en fazla 18000 e düşer gibi... Fed'in ve merkez bankalarının alım yapması düşüşü frenler..
Vix 60 biz kapanırken 56 lardaydı diye hatırlıyorum. Oda eksiye gecerse 95.000 üzerinde açılış olur
Emergingler de cort tuşunu sokmeyenin ciger değil direk kalbi soketler dayi
Yazarken daha daha yazarken dow yizde 2 eksiden artiya gecti. Elde kalan nakitle beles mal yok bugun. Olsun yinede mal alacam. Dow da Goruldu hedef. Bu kadar eksi futuredan artiya geciste sinyali verdi
İnanılır gibi değil 154 gören vadelide 115 den den long olduk ama format yeme ihtimalimiz var
Borsa böyle bişi işte
Herkes para basıyor.bu düşüş nereye kadar gider bilinmez ama virüs en geö 2 aylık bir süreç sonrası çok büyük bir balon daha şişecek.zira her taraf para oluyor.buda eğer virüs bizde yayılmazsa bize çok iyi yansır yani aşağı rallinin sonun daha betebri yukarı başlayacak.
Dow future flama yapiyir hedefi yukselerek 21600-21700 not alin gunnici gorulmesi yiksek ihtimal
Dowun tahtasını mecnurla galip yapiyo deyolar doğru mudur ki
Ulen pala bi uyutmuyon adamı. Bi saat önce uyandım elimi telefına attım dow ne oldu diye. 20,400 lerde görünce söverek kapattım. Az önce gözümü yine açtım dow 21,300 derken yine 20.900 ler. Tam trend bölgesinde olduğundan bugün de kolay geçmeyecek
Cds 500...
Turizm ve ihracat nanay....
Doğrudan yatırım sıfır...
Sermaye yatırımı dersen zaten 2 yıldır kaçıyor...
Eeee artistlik yapıyordunuz ya swaplari kısıp büyük bankalara.hani TL bulamayıp milyarlarca dolar zarar yazmışlardı...
Hadi bakalım alabilirsen borç al...hem de tefeci faiziyle...
Sazeli yetişşşşş yetisşşşş yeşillendi lan koş emanuke bildin bu sefer:))))))
21.500 yürüüüü
Düşmek den sıkılan piyasalar en azından 1gun gün ,belkide birkaç saat tepki verecekti,Dow dipden 1200puan aldı,daha da abartabilir ,yarım.saat önce ilk yazdigimdan 20550idi şimdi 21550,22binustu anlik görüp geri dönecektir,muhtemelen bizim acilisla saatiyle beraber.
Dow bu 1000 puan mevzusuna iyi alıştı. Vadeli dipten bin puan üstü zıplamasını yine yaptı. Yüzde 4-5 deli paralar.
Bence yine çakarlar..Bunlar moral bozmak için yapılan şeyler. Maximum moral bozukluğu lazım.
Petrolde yeşillenmiş desteklemiş ortamı
21.600 ve durdurulamayan bir hızla çıkıyor
Trump brezilya başkanıyla görüştüğü için virüs kapmış diye düşüyordu piyasa ondan para badma falan etki etmiyordu.Sabah açıklama geldi yok öyle bişey trump turp gibi diye ondan yükseliş.hafta sonu daha köt şeyler olmazsa pazarteside devam eder tepki sanırsam.
DownJones Future son dakika... https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...4222b9152b.jpg
LDN-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Apple, Çin'de kendi markası ile faaliyet gösteren 42 mağazasının* tamamını yeniden açma kararı aldı. Apple, koronavirüs salgını nedeniyle Çin'deki mağazalarını bir aydan*uzun bir süre önce kapatmıştı
21.700 oldu.
Vix bi hışımla yüzde +12 lerden nasıl eksiye geçti vay pala vay
21.800.........
Ulan bizimkilerde gitti akşam yüzde 20 leri 10 a çekti, yüzde 5 e devre kesici getirdi:)))))))))))))