Tablodaki düşüş ALKIM değerindeki hata kaynaklı. Çoğu fonda var bu hisse. Halbuki hisse artıda şu an.
Printable View
Kvba olarak benim gorduklerim, Onur bey daha derinlikli yorum yapar daha sonra, ben ppf tercihimi kullanıyorum bugun
12.08.2020 - artis
16.09.2020 - degisim yok
07.10.2020 - degisim yok
17.02.2021 - artis
10.06.2020 - degisim yok
21.06.2023 -
26.01.2022 - degisim yok
ppf - kvba derken kura bakalım;
USD/TRY
7,2663
Nasdaq vadeli +%1,42 👌👌👌
YTD diyemiyecek miyiz yani [emoji848]
Param yok kafam rahat [emoji846]
Fno varmi kimsede bu ortamda girilirmi? borsa 7.27 ye ragmen direniyor ama nereye kadar .
Bugun fno 10 k alis girdim
Tek sikinti satis valoru +2
ASUS_X007D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gram altın ve ons yükselişte. Dolar yükselişte. Borsa artıda. Yine çok iyiyiz. 👌👌
Rekor bu hocam. Tarihi seviye. Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Benden yorumlara bi süre ara..
Bddk cızz
Sonunda su atabildiler Kurun üstünde :)
Dış kaynak endişesi, TL’yi eritiyor
Koronavirüs salgınının Türkiye ekonomisinde yarattığı dalgalanma,*Türk Lirası’ndaki değer kaybını hızlandırdı. Merkez Bankası rezervlerinin düşük oluşu ve salgının etkilerinden korunmak için gereken dış kaynak ihtiyacının henüz karşılanmamış olması, dolar kurunu Türk Lirası karşısında tarihin en yüksek seviyesine çıkardı. Bu sabah saatlerinde dolar kuru 7,24 TL seviyesini aşarak, Ağustos 2018’deki Brunson krizi dönemindeki seviyeyi de geride bırakmış oldu. Türkiye’nin beş yıllık kredi iflas takası (CDS) primi ise geçtiğimiz günlerde 650 baz puanı aşarak 2008 finansal krizden bu yana en yüksek seviyeyi görmüştü. Ocak ayında 240 puana kadar düşmüş olan Türkiye’nin risk primi şu anda 620 puan seviyesinde. https://www.paraanaliz.com/2020/ekon...ritiyor-46796/
Tte +%1,20 👌👌👌
Geçtiğimiz günlerde gbc fonundan sıkça bahsedilmişti. Bugün boşuktan istifade edip gbc ile altın fonlarının geçmiş getiri ve götürülerini karşılaştırdım. Fiyatlar arasında neredeyse her periyotta paralellik var. Sanki 3 günlük satış valörünü beklemektense altın fonları daha mantıklı duruyor. Sizlerin de fikirlerini merak ediyorum konu hakkında.
mesajlar niye durdu?, sayfa akmıyor :(
Millet dolara kitlendi.Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaşlar AES fonunda valör kaç gün acaba bilen var mı?
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bist100 +%0,08
tte +%0,57 👌👌👌
tcd de iyi getirir gibi duruyor.
Kapanış verileri
BİST100 -%0,18
BİST teknoloji ağırlık sınırlamalı endeksi +%0,48 👌👌👌
Yaklaşık 1 ay önce hisse senetlerinden sanal portföy oluşturmuştum. %30 kâr bırakmış. Bu noktada hisse senedi yoğun fonların ne kadar profesyonel yönetildiği tartışılır. Şahsi düşüncem TTE ve TKF dışındaki tüm hisse senedi yoğun fonlar sınıfta kalmıştır.
Bu arada TDG yatırımcı sayısı da bayağı artmış. 1-2 ay öncesine göre yaklaşık 500 kişi yükseliş olmuş. 🧐
Evet. Maaşlar, TL fonlar hepsi azalıyor usd olarak. Ama biz ekmeği TL ile alıyoruz nasılsa.
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Usd 7.10 gevşedi demek bile saçma geliyor 7.10 a gevşenir mi? Neyse BDDK kızmasın sustum
Eib ve Eic sonuçları yazan bir arkadaş var di zhmet olmassa sonuçları rica etsek😀
Arkadaşlar anadolu hayat emeklilikde BES hesabım var. %100 altın fonuna bağlı. Altın ay başından beri %3 değerlenmiş gözüküyor. Fona baktığımda yaklaşık %1,8 değerlenmiş gözükyor. Bu normal midir ?