Ek 25203]
başgan bu resim tanıdık geliyor mu.
yada bu yazı tanıdık geliyormu "cemal abi cemal abi, bu TKFEN neden yükselemiyor. "
Printable View
Ek 25203]
başgan bu resim tanıdık geliyor mu.
yada bu yazı tanıdık geliyormu "cemal abi cemal abi, bu TKFEN neden yükselemiyor. "
Güzel yapmışım ama de mi. :he:
Ben grafik bilmiyorum salliyorum tutuyor 😂😂😂😂😂ahhh yaylalarr ahhh
Alıntı:
Ben grafik bilmiyorum salliyorum tutuyor .....ahhh yaylalarr ahhh
Şubat ayında da iyi sallamışsın ama. :he:
Aşağıdaki yazıyı MACD aşağı kestiğinde yazmışsın. :oleyo:
https://i.hizliresim.com/4ROX8x.png
Bu da sana inanmış bir saftirik.Alıntı:
Bende ozgyo merak ediyorum.. 2.00 lerden düştü diye girdim cuma seans kapanışında
Yazdığı tarihe bakılırsa (günün en düşüğünden almış olsa bile ) 1.92'den almıştır.
14.45 mi demiştin hedef. :he:
Bir de de ytd demişsin.
O ytd değil.
BYT olacaktı, yanış yazmışsın. :he:
O fiyatlardan halen bende tutuyorum ben ozgyo dustukce aldım ve almaya devam ediyorum ..ihlgm 2.17 den aldim ve almaya devam ediyorum sallamayada devam edicem ya tutarsa sende arda sebeblen:)
Delikan, o müthiş grafik bilginle, süper eleştiri kabiliyetinle, harika tecrübelerin ile borsa dan bir tane hisse söyle de çıkışa geçmesi beklenen, herkes faydalansa...
Eleştiri yapmak dünyanın en basit işi..
Bi de seni görelim...
Yeterli mi. ?
%100 üzeri.
2 buçuk ayda.
https://www.hisse.net/topluluk/showt...69#post4269569
https://www.hisse.net/topluluk/showt...44#post4315744
Cin olmadan adam çarpmaya çalışmayın.
Hissenin adını soyadını yazıp hedef gösterecek kadar saf değilim.
Ben yazarım hissenin adını, arayacaksınız bulacaksınız onu.
Aramak da lazım biraz. Emek harcamak lazım bulabilmek için.
Yok öyle armut piş ağzıma düş.
Yazının tarihine bakın, o tarihteki hissenin fiyatına bakın, bir de bu günkü fiyatına bakın.
İşte yazılar orada.
Bakmayın siz deli abime iyidir o yalnız biraz agrasiftir çabuk sinirlenir.
Bana bile arka sayfalarda yapıştırmış:kahkah:
Ben de bundan bir buçuk ay önce Güler Yatırım Holding ..rtalp yazmıştım senin yüzde yüzün yanında yüzde 1200 koy Çok şükür ben grafikle Vakit kaybedemem 5 dakika mı ayırıyorum bana yetiyor bakmaktan bakmaya fark vardır elbet burada sidik yarışına girmeye gerek yok Bu da burada son yazın ve son nokta size ( .)
Kendimi tutamadım, kırıcı eleştiriye cevap vermek zorunda kaldım...
Tabi hisse için grafikler önemli bir ipucu yönü konusunda.
Ama bir tek grafik değil, hissenin bir beklentisi var mı bir hikayesi var mı, işlerinin durumu , bilançosu, gelecek bilanço beklentisi.... oranları...
Bunların hepsi önemli..
Ve tabi tahtacısının patronunun ne yapmak istediği...
Kimse geleceği bilemez.
Ancak bunların hepsini birleştirip yorumlar tahmin yaparsan bir parça tutturma olasılığın yükseliyor o kadar..
Allah nasip ederse oluyor.
Nasip etmemişse sabaha kadar yorumla hepsini olmuyor..
Kimi geliyor eleştiriden, olumsuz yorumdan başka bir şey yapmıyor. Kimi güzel karlar etmiş, helal olsun ama buraya herkesi küçümsemek kendisini övmek için yazıyor.
Mütevazi olana Allah daha fazla verir, her başarısını bir tek kendinden bilip böbürleneni her şeyi çok bildiğini s***** da Allah bir anda düşürebilir..
Lütfen alçak gönüllülüğü bırakmayalım...
Hepimizin kazanmasını dileyelim..
Bak kardeşim.
Kendi ağzınla söylüyorsun.
İki tane hisse söylüyorsun.
Birisi GLRYH öteki RTALB (gerçi bunun kodunu da yanlış yazmışsın.)
Bu iki hissede KY kıyımı yapıldı.
Çalkalaya çalkalaya kestiler doğradılar.
Sen ki, eğer bir buçuk ay önce bu hisselerin adını zikrettiysen vebal altındasın demektir. (YANİ, YANLIŞ BİR ŞEY İLE ÖVÜNÜYORSUN.)
Bunu birazdan grafik ile de açıklayacağım.
Benim derdim (araya girip laf sokan olmasa) seninle bir şey yarıştırmak değil, sana bir şeyler anlatmak.
Anlatmak istediğim de şu : "Burası çelik çomak oynanan bir oyun forumu değil. Burada para dönüyor. Burada garip gurebanın dişinden tırnağından arttırdığı para dönüyor. Hisse adı vererek burayı ziyaretçi olarak okuyan onlarca, yüzlerce (yeterli bilgisi olmayan ) insanın vebaline giriyorsun. "
Bilmem anlatabiliyor muyum. ?
Anlayabiliyor musun. ?
Neden bilir bilmez hisse adı verip, sallamasyon hedefler konmayacağını anlayabiliyor musun. ?
Birisi gelip "sizin yazdıklarınıza istinaden aldım, zarardayım." dese cevabınız hemen hazır değil mi.
Ne diyeceksiniz. "Senin aklın yok mu kardeşim, kocaman ytd yazmışız, her okuduğunla işlem mi yapıyorsun sen."
Böyle diyeceksin ha..
GİT NE YAZACAKSAN HİSSENİN TOPİĞİNDE YAZ.
BURAYI OKUYAN YÜZLERCE SESSİZ ÇOĞUNLUK VAR VE SANA HOCAM HOCAM DİYENLER YÜZÜNDEN SENİ BİR ŞEY BİLİYOR SANIYORLAR.
Araya da kimse girip maydanoz olmasın.
lütfen.
Senin bir sistemin yok.
Senin grafik genratörün de yok.
Cepten ya da webden şöyle bir bakıp sallıyorsun.
Grafiklere zamanımı harcayamam diyorsun ama burada sorulan her soruya cevap vermeye zaman harcıyorsun.
Biz de bunu yiyoruz.
Öyle mi sence.
Kaldı ki sen, teyit kelimesinin bile nasıl yazıldığını bilmiyordun. ( Ben uyarmasam hala tehit diye diye sallayacaktın.)
Anlatabiliyorum değil mi. ?
Bana laf yetiştirme derdine düşen çeteciler.
Sizler de anlayabiliyor musunuz. ?
BU FORUMDA PARA DÖNÜYOR PARA.
SİZ EGONUZU TATMİN EDECEKSİNİZ DİYE İNSANLAR BİRİKİMİNİ KAYBEDİYOR.
Bir daha tekniksiz temelsiz grafiksiz hisse adı paylaşırsan, kafana göre hedef belirlersen.
Seni dinlene dinlene madara ederim bu forumda.
Şimdi ben dinlenmeye gidiyorum, sen şapkanı önüne al, iyice bir düşün.
Bugün yenilenebilir enerji , ve elk. Enj günüydü. Tüm paylaşımlar için teşekkürler....
SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çelik Çomak Hocayı bir süredir takip etmekteyim, beğendiği hisselerden alıp sattım,ekmek yedim, tanımam etmem, benden en ufak menfaati yok, tarafıma karı var zararı yok, bu adamı yermek yakışık kalmaz, ayıp olur. Delikan Bey, sen işine bak.yoluna git.
Değerli Hocam sayın üstadım
Sinek viziltisi var ortalıkta
Biz kaldığımız yerden devam edelim. PNSUT için beklediğiniz hedef fiyatında bir değişiklik varmı.
Vereceğiniz kıymetli cevap için teşekkür ederim
Faizlerin düşmesi ile birlikte katma değeri yüksek ve beklentisi olan gayri menkul şirketleri harekete başladı. Devamı gelir [emoji106][emoji106][emoji106][emoji106]
Çete misiniz siz yav.
Anlattık her şeyi değil mi. ?
Bu kafayla giderseniz SPK'nın kapısında alırsınız soluğu. ( Bir kişinin şikayetine bakar. )
Demedi demeyin.
Hocam dediğiniz adamın lisansı yoksa hiç kimseye yatırım danışmanlığı yapamaz.
İsterler forumdan IP adresinizi.
Bulurlar hesap kayıtlarınızı.
Çekerler merkeze.
Cin olmadan adam çarpmaya kalkmayın.
Ihlas gayri menkula son dakikalara yüklü alım geldi . Karanlık odaya 1.33 ile girip 1.36 ile cıktı. [emoji106][emoji106][emoji106][emoji106][emoji106]
Allah sana sağlık. Senin ailene sabır versin.
Bu topikte birden fazla nik ile yazanlar var.
Bazen bilgisayardan bazen cep'ten giriyorlar.
Bazan da her ikisi ile aynı anda girerek kendilerini kamufle ediyorlar.
Şöyle biraz düşündüm.
Sadece kendi adıma konuşuyorum:
Evet, hisse adı söyleyerek o hisse hakkında olumlu veya olumsuz yorumda bulunmak ( iyi niyetle bile olsa) yanlış seçimlerde bulunmaya sebep olabileceğinden kul hakkına sebep olabilir..
Yorum yapılacaksa etkilenmelere sebebiyet vermeyecek yorum yapılmalı...
Bundan önce hisse isimleri zikretmiş olduğum için pişmanım.
Lütfen önceki yazılarımdan veya bu yazımdan hiç kimse etkilenmesin.
Bence herkes sadece ama sadece kendi aklı neye yatıyorsa onu yapsın..
kimse kimseden etkilenmesin..
Herkese hayırlı, bol, kendisine huzur getirecek kazançlar diliyorum..
[QUOTE=mebes;4494457]Faizlerin düşmesi ile birlikte katma değeri yüksek ve beklentisi olan gayri menkul şirketleri harekete başladı. Devamı gelir [emoji106][emoji106][emoji106][emoji106]
SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi[/QUOTE
İnşallah bu hareketten OZGYO da nasibini alır.