34 üzeri kapanır mı derken, 35 üzeri kapattı...tüm ortaklara tekrar hayırlı olsun.. 34 üzeri önemli bir direnç olarak söyleniyordu.. umarım dedikleri gibi olur..ytd
Printable View
34 üzeri kapanır mı derken, 35 üzeri kapattı...tüm ortaklara tekrar hayırlı olsun.. 34 üzeri önemli bir direnç olarak söyleniyordu.. umarım dedikleri gibi olur..ytd
İnşallah öyledir
Ateks yolculuğumuzun uzun bir süreden sonra yukarı yönlü olması uzun vade bekleyen arkadaşlar için de çok sevindirici olmuştur,devamını dileriz
SM-A730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Forumda ateks yatırımcısı kalmadımı yorumlara hasret kaldık kulağı delik olanlar bir şeyler duymuş olabilirmi duyanlar duymayanlara anlatsın
Yine güzel bir Cuma dan beklentimiz tabii ki rekor bir haftalık kapanış yapması...
Tılsımlı güzel bir rakam 38,88 çok klas bir sayı...
Ellerinizden öper sayın spekler...
Tavan istemiyorum bakın çok kanaatkarımdır😊
44.44 te güzel bir sayı
Ben de haftaya o rakami soyliyecektim abi hele bi yorungeye girelim😊
Borsaya katarlı yatırımcıların geldiği söyleniyor acaba ateksin yerinede bakarlımı acaba diye hayal ettik
Tavana yakınız,,maşallah
sanki hedefi 52 ler...
bu arada aynı grup konfutta da galiba
Selam herkese,
7 yol boyunca hâlâ Ateks'te misin diye soran çevreme hep 40 olacak diyordum. Bugün gördü 40'ı. Maşallah. Eskilerden kalanlar var gibi görüyorum. Son 6 ayda yüzünüz güldüğü için ben de sevindim sizin adınıza. 40'ın şerefine bir merhaba diyeyim istedim.
Sağlıkla kalın.
Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İnşallah abi,,
Is Bankası alımları hızlandırmış..ytd
Firmadan hiç kap haberi gelmeden bu fiyatlara geldi..cok geç kaldı fiyatlamada..3.5 yıl önce 15 lerdeydi..siz hesap edin artık..arsa ve bedelsiz ile ilgili zerre kadar sızıntı yok..ozellikle arsa ile ilgili bu kadar sessizlik bence hayra alamet...bos durmadiklarini tahmin ediyorum.. çünkü bu dönemde muazzam bir nakde sahip olmak müthiş avantaj sağlayacak.. tekstil sektörü pandemi sonrası kendine yeni alanlar ve avantajlar sağlayacaktır.. özellikle Akın Tekstil özelinde entegre üretimi ve Ar-ge ye olan yatırımları sonuç verecektir diye düşünüyorum.. ki yurt dışı satışları toplam satışlarının yüzde 65 ine denk gelmektedir.. ben sesli düşündüm..umudum da kendime sadece..kimse dikkate almasin lütfen.. kendi deneyim ve tecrübelerinize göre hareket edin..sevgiler kesinlikle ytd..
Konfurt u da yapıyorlar...
44,44 yörünge miz de...
Ellerinizden öper delikanlı spekler😄
Bugün olmazsa yarın olsun ama şubat olmadan olsun inşallah...
Hadi yin spekler numara yapmayın bu günlük 41 kere Maşallah diyelim...
Hava gayet güzel bahane edecek olumsuz hiç bir şey yok yani yön yukarı hadi gari...
Sanırım bu tahta artık başka kulvara geçti.... 20...25 lerden vedalaşanlar nasıl şaşkındırlar kimbilir. kalanlara bol kazançlar..ytd
41 kere MAŞALLAH😊
Ya sen ne kadar tatlı oldun öyle,,hep tatlı kal emi..
Brüt takas gelmiş,,5 sene olduğu yerde sayarken bişey yok!!,,
Yarın 44,44 günü...
Brüt müş bilmem neymiş...Ateks i kesmez...1.100.000.000 Tl. şirketin anlık değeri dir ki Ateksin merkez ofisi ve fabrika arazisi bu miktar dan fazla eder...bu tekstil firması yüzlerce insan bu fabrikada çalışıp kazanıyor kazandırıyor...benim için PP/DD= kocaman bir 0.00
Yapsınlar bir gerçek anlamda değerleme veya satsınlar bakalım 50 dönüm arsayı ve fabrikayı gerçek değeri o zaman görürüz.Koskoca İbb nin bile kıçı yemedi almaya...ekgyo işbirliği ile çok güzel projeler olur veya katarlı yatırımcılar bastırır dolarları anca alırlar...
Yolcu yolunda gerek...
“siz daha neye sahip olduğunuzu bilmiyorsunuz”bu lafı çok tuttum ben yaw😊
Ytd diye de yazalım da adet yerini bulsun.
Noldu şimdi böyle 28 nci saniye de yatırımcıyı korumaya mı almış oldular...hahahaha
Yeşil de de kısıtlama var..lakin yüzde 5 artıda.. ytd
Bizim kinin sabah kahve molası olduğunu düşünüyorum sadece ve tabi ki sattırma psikolojisi oynuyorlar bence
44,44 güzel rakamı da geçtik hedef yine güzel bir rakam 88,88 orta vade takip edilebilir...
bakalım...52 kaldı...
intema diyen arkadaşa helal olsun diyorum..
50 tl den sonra fiyat aralığı 5 tl sanırım.. ytd
Bu ne güzelliktir...
Turp.un büyüğü heybede..bakalım arsa hikayesi nasıl sonlanacak.. kesinlikle ytd..
yaklaşık 7 yıllık serüven kalan son 24% bakiye ATEKS leri de satarak bugün sona erdi. başından beri emeği geçen üstatlar GARRY, DENET daha niceleri sayesinde tanıştğımız burdan güzellikler ile ayrılıyoruz. kalanlar bol kazançlar. arsa hikayesi umarım beklentiniz ötesi güzel sonuçlanır dah çook çoook kazanırsınız.... :)
[QUOTE=snap;5102569]yapma...arsa mı...
farzet ki oldu...ki olmaz....
tahtaya herkes verir...
Tamam da Snap , turgg nin projesi açıklandıığında hisse fiyatı 70 tl nin altında idi yanlış hatırlamıyorsam..şimdi 190 tl ye dayandı nerdeyse ..pd/dd ise 9.13 şu anda... dolaşımdaki pay da %23.34.... kuşlu sitede ağlayan ağlayana .".arkasından bakıp tozunu yutuyoruz " diyorlar...yine de kimseyi etkilemek istemem sadece küçük bir karşılaştırma benimkisi. ytd