evet iyiyiz....Aykut yok, Aziz yok, Ajan futbolcular yok....skor olarak kötü olsakta felekatten döndük, insan olduk
Printable View
Felaketten geç de olsa kurtulduk “Cocu” gitti ..
Cocu gitti.....
Ne kaldı ?
Atıf,volkan,topal gibi 35 likler kaldı...
2 katrilyon borç kaldı....
Roman, şener,isla defansta kaldı...
En önemliside Azizin kongrede ezim ezim ezilerek gönderilmesini hazmedemeyen Azizin uşakları kaldı...
Kendi cebini değil, şahsi eğolarını değil, takımı düşünen bir başkana destek olacağım....getirdiklerinede, gönderdiklerinede....
Pierre van Hooijdonk İstanbulda.....
Bize mi geliyor ?
Futbolculardan benim de ümidim yok.Geçen yılki kazmaların üstüne yeni yönetim yeni kazmalar ekledi...Madem yeni futbolcu alınabiliyordu, kaleyi bulan şut atmayı becerebilen!, dripling atabilen!, hızlı hücuma çıkabilen! çıkarken yerlerde yuvarlanmayan! , herhangi bir anadolu takımında en az 2-3 tanesini görebileceğimiz tipde oyuncuları bulmak çok mu zordu? Bu yeni yönetim, aylardır aziz yönetiminin şaklabanlıklarının antitezi üzerine çalışmıyor muydu??Hani hazırlık?
Yıllardır klübün genlerinde problem olduğunu düşünüyorum.Bence bir genetik mühendisliği yapılmalı..Aslında bu sezonki facia durum tam da bunun altyapısını oluşturmuş olabilir..Benim kafamdaki olgu da dibi görmekti zaten.Dibi görüp:
1) En büyüğüz, çok büyüğüz algısındna kurtulmak, kendimizi sıradan ama hedefleri olan bir klüp düzeyine çekmek, yay gibi gerilmek tabiri caizse
2)Yukarıdkina paralel olarak, topçulara olağanüstü şartlar sunma yanılgısındna vazgeçmek..Neymiş, aziz bir soyunma odası yapmış lüksün benzeri yokmuş. Yapma kardeşim? Fener'e büyük avrupalı topçu mu geliyor, haydi desek ki onları cezbetmek için.
Gençlerden malatyadan transfer ettiğin adama en büyük payeyi vermişsin. Fenerbahçe forması..Bu adama en iyi dinlenme tesisini, en kalite yemekhaneyi, en pahalı spor gerecini sunarak adamın aklını mı çeliyoruz?Buna gelecekse gelmesin zaten. Sekiztaşla mehmet topuz için kavga ettğik yahu memet topuz!! ver herifleirn altına audi q7leri, ondan sonra paşamlar her gece başka hatunla.. Fenerbahçe'nin bu lük sunma huyundna bir an çnce vazgeçmesi gerekiyor
3) Yeni yönetimin vadettiği üzere, altyapıya önem vermek gençleri cesaretlendirmek, bunu yaparken ikinci maddedeki çizgiyi aşmamak elemanları paraya ve şatafata boğmamak gerekiyor!
Beşiktaş son 2 yılda daha önce Fener ve Gsnin düştüü "tek büyük benim, diğerleri beni takip eder" hatasına düştü.O yüzden zirve bile göremeden tekrar eski günlerine geriliyor. Bizim ve diğer 2 istanbul köklü takımının ısrarla söyleyeceğim bu büyüklük kavramını disiplinli, sabırlı ve küçük adımlarla altını doldura doldura getirmesi, hormonel büyümedne kaçınmaları gerekiyor.
Yeni yönetim hem sabır isteyip hem çelişki içerisinde (şampiyonluk hırsıyla ) saçmasapan 7-8 oyuncu ve teknik adamın yanısıra teknik sorumlu(daha önce terraneo ile aziz yönetimi sçmış olmasına rağmen )getirince bence kayış koptu.
Ayakları yere sağlam basmak, GAZA gelmemek gerek!
Fenerbahçe'de Phillip Cocu ile yolların ayrılmasının ardından teknik direktör arayışı hız kazandı.
Sarı Lacivertli kulüp resmi girişimde bulundu ve sportif direktör Damien Comolli'nin vatandaşı Laurent Blanc'a teklifini yaptı.
Fenerbahçe'nin Sportif Direktörü Damien Comolli, yurtdışına gidip ünlü teknik adam ile yüz yüze görüştü. Fransız teknik adam ise sarı lacivertlilerin yaptığı resmi teklifi düşünmek için zaman istedi. (Milliyet)
Haklısınizda kışkıracak oyuncumuz yokki...
En çok kışkıracak bi volkan var o da hem 35 yaşinda hemde kışkırınca sahada durduracak adamımız yok kırmızı yiyor
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Fenerbahçe taraftarları Teknik Direktör Ersun Yanal’ın takımın başına gelmesi için 72 bin imza topladı.
Fenerbahçe’de Teknik Direktör Phillip Cocu’nun ayrılmasının ardından sarı-lacivertli taraftarlar eski teknik direktörleri Ersun Yanal için sosyal medyada kampanya başlatmıştı. Oluşturdukları etiketlerle Yanal’ı takımın başında görmek isteyen Fenerbahçeliler imza kampanyası oluşturdu. Ersun Yanal’ın takımın başında olması için 75 bin imza hedefleyen taraftarlar, 72 bin imzayı geçmiş durumda.
İmzaların yanı sıra sarı-lacivertli taraftarlar sosyal medya üzerinden Ersun Yanal’a desteğini sürdürmekte.
Baskan acik bir sekilde Aykut hoca ve Ersun hoca ile calismayacagini acikladi.
yine yabanci bir hoca bakiyorlar.
ancak bence yerli bir hoca olmali. ulkeyi ve takimlari bilen birisi.
72 bin değil 172 bin fark etmez, ersun kendine başka takım bulsun...
Birde taraftar isteği deyince Fenerbahçe Bursa maçı aklıma aklıma geldi....
Senih sahaya semih sahaya daum eliyle olmaz isareti yaptıysada taraftar dahada coştu seeeemiiihhh sahayaaaa....
Ne mi oldu ? semih girdi, galip götürdügumüz maçı semihin sayesinde 3-2 verdik....sonrasında da şampiyonluk gitti
Maca gelirsek...
Benzia tırt
Valbuena tırt...
Roman zaten başın en büyük belası...
Sorun yok geçen yıla göre iyiyiz .. 11 maç 9 puan 7 gol attık 15 gol yedik (suan icin )
İyi ki Volkan ‘i kadro dişi bırakmışız her maç hatasız oynayan muhteşem bir Harun var ..
Üzülmeyin arkadaşlar hep suçlu Aziz yıldırım o borcu bıraktı takıma ondan 11 macta 9 puan aldık yoksa kesin liderdik ..
Dibi görüyoruz boylece. Bundan sonra yeni sezon icin ne yapacak bakalim yonetim. Teknik adam secimi ve hatalardan ders alinmasi cok onemli. Yeni td de fiyasko olursa çanlar Koç için çalar.
2-2 yaptik burdan cevirirsek var ya..
Maglubuz ya gel gecikme [emoji23]
Volkan finish
Aziz finish
Ersun finish
Aykut finish...
Ama siz hayallerini kurmaya devam edin
Yuh arkadaş yuh....
Kacarmı bunlar
Tum takdir haklarını dibine kadar cicondan yana kullanan fırat efendi...sen iyi hakemsen digerleri ne yapsın
Hep destek tan destekcilerin bu sene tam muhalefette olması da ayri enteresan hem de iki ay once basladilar. Ben hep muhalefetim kendimi biliyorum en azından.
90 dk boyunca ciconluların yaptiklarına ses çikarmayan fırat maç sonu olayların tek sorumlusudur...
Eşşek kadar adamsın amatör küme hakemi bile evsahibi takımı bu kadar kollamaz, seyirci etkisinde bu kadar kalmaz, maç sonu VAR izleyecegine oturup nasıl mac yönettigini izlemeli
Firat gs ye calisti ama yine de makus talihlerini kiramadi. Agirligi gs li olmak uzere birkac futbolcuya kirmizi, hasansas adli mahlukata hak mahrumiyeti ve saha kapama cikmasi lazim adalet varsa.
Anderlecht karsisinda guzel galibiyet oldu. Kocaman ve Cocuman adli kazma antrenorlerin yuz vermediği Valbuena kagit üstunde leş kariyeri olan Koeman tarafindan şans verilince iki mactir damga vuruyor.
Su benziayi da gonderirlerse hatalarina ragmen uzun vadede Koc ve ekibine guvenim artar. Devre arasi iki transferle bu yili ortalama kapatip gelecek sezonun altyapisini hazirlamak lazim.
Bugünki 11 iyi gibi ama neredeyse hiçbirinin iyi alternatifi yok...yedek kulubesi zayıf,ilk fırsatta çözüm bulunmalı...
Valbuena aykutun atıf hayranlıgı nedeniyle kulubede çürüdü, cocu da güvenemedi veya takımı tanımadıgından aykutun bi bildiği var dedi )))
internetten maçın özeti izledim,
takım ikinci yarı bayağı iyiymiş.
diğer topiğe yazdığım bu yazıyı burayada aktarayım dursun:
şu andaki yardımcı antrörün başarılı olacağını ve,
sezon sonuna kadar takımın başında kalacağını tahmin ediyorum.
tahmindir,
bakalım tahminim tutacakmı
Aman aman aykutmuş ersunmuş laflarından uzaklaşalimda yardimcı antrenörde olur farketmez
Phillip Cocu'nun pek fazla görev vermediği yıldız oyuncu Erwin Koeman'ın takımın başına geçmesiyle birlikte ilk 11'e geri döndü.
Galatasaray maçında 1 asist yapan deneyimli oyuncu Anderlecht maçında da 1 gol 1 asistle oynarken son oynanan Aytemiz Alanyaspor maçında da sahanın açık ara en iyi oyuncusuydu.
Koeman'la birlikte Valbuena'nın sözleşmesi de 1 yıl daha uzayabilir. 3 ayda Cocu'nun 7 maçta süre verdiği Fransız futbolcu artık banko oyuncu oldu.
Alanyaspor maçıyla bir haftada 3. kez sahaya çıkan Valbuena, sakatlanmadığı takdirde sözleşmesindeki “20 maç oynarsa mukavelesi bir yıl uzar” maddesi de işlerlik kazanacak.
Valbuena'nın mevcut sözleşmesi 2020 yılında sona eriyor. (Futbolarena)
Fenerbahçe kararını Koeman'a tebliğ etti
Fenerbahçe’de ligdeki Ankaragücü maçının ardından görevine son verilen teknik direktör Phillip Cocu’nun yerine geçici olarak göreve getirilen Erwin Koeman bundan sonra takımın birinci sorumlusu olarak çalışacak.
dünyanın en iyi tarafatarına sahip listede,
fenerbahçe 17.sırada.
Gorünen o ki
15 günlük arada bazıları eşşekler gibi yemiş içmis yatmış
Ayew, harun, frey, barış iyiler...
Slimani,isla,valbuena,topal kötüler...
Roman kazzıgını hiç söylemiyorum çünkü sahada oldugu bile belli değil
Son on yilda bu aksamki kadar ezilen Fenerbahce hatirlamiyorum. Sanirim hica degisikligi gazi iki uc mac surdu ve hem futbol felsefesi hem oyuncu kalitesi anlaminda yillardir les olan ve daha kotuye giden halimize donduk. Bu yilnilk bese iyi diyorduk ama bu kadar kotu topcula ve teknik adamyetersizligiyle cok cilemiz var gibi. Comolliyi kovmayan yonetime de selam olsun... ayewler slimaniler freyler hic gelmese ne degisirmis ki?
***FENER*** FENERBAHÇE FUTBOL A.Ş.( Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim
***FENER*** FENERBAHÇE FUTBOL A.Ş.( Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim )
Özet Bilgi Şirketimiz Genel Kurulu 26.11.2018 tarihinde gerçekleşmiştir.
Yapılan Açıklama Güncelleme mi ? Evet
Yapılan Açıklama Düzeltme mi ? Hayır
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı ? Hayır
Genel Kurul Çağrısı
Genel Kurul Tipi Olağan Genel Kurul
Hesap Dönemi Başlangıç Tarihi 01.06.2017
Hesap Dönemi Bitiş Tarihi 31.05.2018
Karar Tarihi 31.10.2018
Genel Kurul Tarihi 26.11.2018
Genel Kurul Saati 14:00
GK'na Katılım İçin Pay Sahibi Olunması Gereken Son Tarih 25.11.2018
Ülke Türkiye
Şehir İSTANBUL
İlçe KADIKÖY
Adres Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı, Recep Peker Caddesi, 1907 Tribünü, Kızıltoprak
Gündem Maddeleri
1 - Açılış ve toplantı başkanlığının oluşturulması.
2 - Genel Kurul Toplantı Tutanağı ve Hazır Bulunanlar Listesinin imzalanması için Toplantı Başkanlığı'na yetki verilmesi
3 - 2017 yılına ait Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu'nun okunması ve müzakeresi
4 - 2017 yılı hesap dönemine ilişkin Bağımsız Denetim Rapor özetinin okunması ve müzakeresi
5 - 2017 yılı hesap dönemine ilişkin Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-14.1 no.lu Sermaye Piyasasında Finansal Raporlamaya İlişkin Esaslar Tebliği'ne göre hazırlanmış finansal tabloların okunması, müzakeresi ve Genel Kurul'un onayına sunulması
6 - Yönetim kurulu üyelerinin 2017 yılı faaliyet dönemi için ayrı ayrı ibra edilmeleri
7 - Yönetim Kurulu tarafından kurumsal yönetim ilkeleri çerçevesinde TTK 363'ncü maddesi gereği seçilen yönetim kurulu üyelerinin genel kurul onayına sunulması
8 - 2017 yılı ve izleyen yıllara ilişkin Şirketin "Kar Dağıtım Politikası" hakkında pay sahiplerine bilgi verilmesi, Yönetim Kurulu'nun 2017 yılı karının kullanım şekli, dağıtılacak kar paylarının oranlarının belirlenmesi ve kar dağıtım tarihi konusundaki teklifinin okunması, müzakeresi ve Genel Kurul'un onayına sunulması
9 - Yönetim Kurulu Üyelerinin görev sürelerinin belirlenmesi, Yönetim Kurulu üyelerinin ve Bağımsız Yönetim Kurulu Üyelerinin seçilmesi
10 - Yönetim kurulu üyelerinin ücretleri ile huzur hakkı, ikramiye ve prim gibi hakların belirlenmesi, Yönetim kurulu üyelerinin ve üst düzey yöneticilerinin ücretlendirme esasları hakkında pay sahiplerine bilgi verilmesi
11 - Yönetim Kurulu'nun 2018 yılı faaliyet dönemi için teklif ettiği Bağımsız Denetleme Kuruluşu'nun ve 6102 sayılı Türk Ticaret Kanunu'nun 399. maddesi gereği teklif ettiği Şirket denetçisinin onaylanması
12 - Yönetim kontrolünü elinde bulunduran pay sahiplerinin, yönetim kurulu üyelerinin, idari sorumluluğu bulunan yöneticilerin ve bunların eş ve ikinci dereceye kadar kan ve sıhri hısımlarının, ortaklık veya bağlı ortaklıkları ile çıkar çatışmasına neden olabilecek önemli bir işlem yapması ve/veya ortaklığın veya bağlı ortaklıklarının işletme konusuna giren ticari iş türünden bir işlemi kendi veya başkası hesabına yapması ya da aynı tür ticari işlerle uğraşan bir başka ortaklığa sorumluluğu sınırsız ortak sıfatıyla girip girmediği hususunda pay sahiplerine bilgi verilmesi
13 - Yönetim Kurulu üyelerine Türk Ticaret Kanunu'nun 395. ve 396. maddeleri uyarınca izin ve yetkilerin verilmesinin müzakeresi ve karar verilmesi
14 - Şirketin bağış ve yardım politikası ve yıl içinde yapılmış olan bağışlar hakkında pay sahiplerine bilgi verilmesi ve 2018 yılında yapılacak bağışlar için üst sınır belirlenmesi
15 - Şirketin 2017 yılı içerisinde vermiş olduğu Teminat, Rehin ve İpotekler ve elde edilen gelir ve menfaatler hakkında pay sahiplerine bilgi verilmesi
16 - Sermaye Piyasası Kurulu düzenlemeleri kapsamında "İlişkili Taraflarla" yapılan işlemler hakkında pay sahiplerine bilgi verilmesi
17 - Dilek ve temenniler.
Gündemde Yer Alan Hak Kullanım Süreçleri
Kar Payı Dağıtım
Genel Kurul Çağrı Dökümanları
EK: 1 OGK Bilgilendirme Dökümanı.pdf - Genel Kurul Bilgilendirme Dokümanı
EK: 2 FB Genel Kurul Davet Metni.pdf - İlan Metni
Genel Kurul Sonuçları
Genel Kurul Yapıldı mı? Evet
Genel Kurul Sonuçları Genel Kurul Toplantı Tutanağı ve Hazirun Cetveli ektedir.
Hak Kullanım Süreçleri İle İlgili Alınan Kararlar
Kar Payı Dağıtım Görüşüldü
Genel Kurul Sonuç Dökümanları
EK: 1 GK Toplantı Tutanağı 26112018.pdf - Tutanak
EK: 2 Hazır Bulunanlar Listesi 26112018.pdf - Hazır Bulunanlar Listesi
Ek Açıklamalar
Şirketimiz Genel Kurulu 26.11.2018 tarihinde gerçekleşmiştir. Genel Kurul Toplantı Tutanağı ve Hazirun Cetveli ektedir.
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/721731
BIST
(26/11/2018 - 17:00:01)
HDI Sigorta, Fenerbahçe Spor Kulübü Futbol Resmi Sigorta Sponsoru oldu
HDI Sigorta, Türkiye’nin önde gelen spor kulüplerinden Fenerbahçe
ile “Fenerbahçe Spor Kulübü Futbol Resmi Sigorta Sponsorluğu”
anlaşmasını imzaladı.
Farklı branş ve liglerdeki takımlara verdiği sponsorluk desteği
ile Türkiye’nin spor hayatına katkı sağlayan HDI Sigorta, Fenerbahçe
Spor Kulübü Futbol branşı için resmi sigorta sponsorluğu konusunda
anlaşmaya vardı.
Anlaşma, 2018-2019 sezonundan başlamak üzere 3 sezon boyunca
geçerli olacak.
Sponsorluk anlaşması imza töreni için Ülker Stadyumu Fenerbahçe
Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi 1907 Tribünü’nde düzenlenen basın
toplantısında HDI Sigorta’yı Genel Müdürü Ceyhan Hancıoğlu temsil
ederken, Fenerbahçe Spor Kulübü adına Başkan Yardımcısı Burhan Karaçam
toplantıya katılım gösterdi.
Farklı branşlardaki ve liglerdeki takımlara sponsorluk destekleri
ile ülke sporuna katkı sunmaya çalıştıklarını hatırlatan HDI Sigorta
Genel Müdür Ceyhan Hancıoğlu, “Bugüne kadar futboldan masa tenisine,
pek çok farklı branşta birçok kulübümüze destek verdik. Bu
desteklerimiz, bu yıl da gerçekleştirdiğimiz anlaşmalar çerçevesinde
devam ediyor. Bugün, ülkemizin en köklü ve büyük kulüplerinden,
sayısız başarılara imza atmış Fenerbahçe Spor Kulübü ile Futbol Resmi
Sigorta Sponsorluğu anlaşmasını hayata geçirmekten büyük bir mutluluk
duyuyoruz. Bu anlaşma aynı zamanda kadim bir dostluğun ve iş
birliğinin kamuoyu ile paylaşılması. Ülkemizin farklı branşları ve
kulüplerinin ilerlemelerine HDI Sigorta olarak katkılarımızı sunmaya
devam edeceğiz,” dedi.
Fenerbahçe Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Burhan Karaçam ise HDI
Sigorta imzalanan sponsorluk anlaşmasının, önceki anlaşmalara göre
daha geniş kapsamlı olduğunu altını çizdi: “Türk sporunun yenilikçi
gücü, lokomotifi Fenerbahçe’miz yolunda ilerlerken, yanında destek
veren kuruluşlar da söz konusu. Bugün bu kuruluşlardan biri olan HDI
Sigorta ile bu yıl itibariyle daha kapsamlı bir faaliyet
gerçekleştireceğiz. Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Spor
Kompleksi, Samandıra ve Dereağzı tesisleri ile kulübümüzün tüm
araçları olmak üzere geniş kapsamlı ve 3 yıllık bir anlaşmayı hayata
geçiriyoruz. HDI Sigorta Genel Müdürü Ceyhan Bey’e gösterdikleri
destek nedeniyle Fenerbahçe Spor Kulübü adına teşekkür ederim,” dedi.
Foreks Haber Merkezi ( haber@foreks.com )
http://www.foreks.com
http://twitter.com/ForeksTurkey
(28/11/2018 - 15:23:57)
Bu roman denen kazzık...
Defansta oynadıgı sürece gol yemek en kolay iş
[QUOTE=seer;2916914]Bu roman denen kazzık...
Defansta oynadıgı sürece gol yemek en kolay iş
Ya forvette Slimani? Bunlar nasil transferler aklim almiyor. 14 mafta 14 puan. 34 puanla ligde kilpayi kaliriz bu ortalamayla devam edersek.
Vallaha her sey yalan dolan....
Ula bakıyorsun fenere 2.5 katrilyonu saplayip gitmiş adam fenerli....
Herkesin gelsin diye bekledigi ersunla da bir türlu anlaşilamıyor !!!
Niye bu zor durumumuzda bile din iman para....
Feneri çok seviyor ya....