https://i.hizliresim.com/Uxmjif.png
Yonca tencereye biraz haşlama koymuştu dünden beri bizde kaşık vuruyoruz :)
Kolay gelsin.
Printable View
https://i.hizliresim.com/Uxmjif.png
Yonca tencereye biraz haşlama koymuştu dünden beri bizde kaşık vuruyoruz :)
Kolay gelsin.
:) Elini veren kolunu kaptırır :) kol kesmeyenin kafa bacak gövde ne varsa....
Bizim bu piyasadaki gibi sat verdirip dk lıklarda deli dehşet alan başka piyasa varmı acaba :) palaya şortçular bişey yapmış gibi bir alıp veremedigi var ... Bu herife şort açıcaksan iyice yukarda açıcaksın tek onu bilirim.Yoksa stop ola ola bi dünya zarara sokuyor istedigin kadar teknik meknik oyna farketmiyor. :D
bozgurt el tetikte bekle.
sanırım sana 2. cetonu kurtarma fırsatı verecek,
mili zaniye de olsa gibim, belkim, burdan büle gözüküyor sankim. :he:
la boğacıklarım 1 günlüğüne ayrıldım hemen ayıcıklarımı ütmüşsünüz aşkolsun size ayıp değil mi bu ayıcıklarım hele toplaşın bişey deneyecez :oleyo::oleyo:
Dolar bölüm sonu canavarına bağladı. Beynini balyozla dağıtacak bir haber gelir umarım ülke yararına.
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bak ne geldı bu sabah...
KASIM AYINDA GTS KAPSAMINDA DIŞ TİCARET AÇIĞI -5.07 MİLYAR DOLAR - BAKANLIK
02.12.2020 10:52:51 GTS KAPSAMINDA SON 12 AYLIK DÖNEMDE, İHRACAT BİR ÖNCEKİ DÖNEME GÖRE % 7,22 ORANINDA AZALARAK 167 MİLYAR 91 MİLYON DOLAR, İTHALAT İSE % 4,86 ORANINDA ARTARAK 217 MİLYAR 102 MİLYON DOLAR - BAKANLIK
02.12.2020 10:52:17 KASIM AYINDA GTS KAPSAMINDA İHRACATIN İTHALATI KARŞILAMA ORANI %76,0 - BAKANLIK
02.12.2020 10:51:49 KASIM AYINDA GTS KAPSAMINDA DIŞ TİCARET AÇIĞI -5.07 MİLYAR DOLAR - BAKANLIK
Dolar bıraz dusunce carı acık daha da fecaat artıyor... al sana ulke yararı... o yuzden ısteseler de daha fazla dusuremezler doları... kı ıstedıklerı de cok suphelı...
dün sınaiyi 2023 te 10 dakka tuttu.
daha halen pala kimdir herif kimidir piyasayı kim yapar nasıl yapar . bunları anlamayan da yoktur herhal ?
aracı kurumdan bankaya eft yapılınca ne kadar ücret ödüyorsunuz.
100.000-1.000.000 tl. arası 75 tl. ücret alınıyor. fazla değil mi?
mesela 300.000 tl eft yapsanız 75 tl alıyor.
ne zaman böyle hacimli yatay yapsa sonrasında çok sert hareket oluyor. Ne tarafasını bir türlü bulamadım o yüzden yakın stoplu gitmekta fayda var...
UfAk atın da civcivler yesin hesabı..
Dünden evvelki günden şöyleymiş de böyleymiş tencere kaşık haşlak, yok daha neler..
Haddinize mi poz yazmak..
BırAk mızmızlanmayı akİra..
Arenadayız, buyur yaz.. Gerisi berisi ne, ıvır zıvır.
Bence sen batalı çok olmuş, 6. his filmindeki gibi sen ölmüşsün ama yaşadıgını sanıyorsun :D arena burasımı :D yazınca çok kazanıyosundur kesin :D boşa forumu dolduruyorsun gereksiz bilmem farkediyormusun...Günde kaç sefer poz degiştiriyoruz neyi yazıcaz... Ayrıca spk kurallarına göre aldık yazsak 5 dk sonra satsak biliyorsun heralde olacagı...Sen gazoz kapagıyla oynadıgın için spk delidir ne yapsa yeridir diyordur ::::D
)) İlahi akUra.. Çoluk çocuk parkı az ilerde sağda tikkatli oyna aman sana bi$e olmasın.
Concensus'a takılıp nick kasmayın. Yüreği yeten var ise onun gibi anlık yerleri yazarak alır satar buraya yazar. Yoksa gerisi laga luga boş lakırtı. Siz yazın takip edelim ne kadar başarı var görelim.
İstediği seviyede yazar çizer vobsal dairede; puan, kazanç, kar var ise kraldır. Burada komposizyon ödevi yazmıyoruz.
Ortalama 100-150 takibi var topiğin , faal yazanı 30-50 arası desek ,
Senden başka var mı bak bakalım pozisyon yazıyorum diye aferin bekleyen:)
Burada herkesin pozisyonu kendine bu yüzden gazoz kapağı muhabbetlerini kendine sakla.
Bu mu senin pozun duru$un akILLım ?.
Anladık, anlamı$tık taam kısa kes )
Ulen sind0, ulen sind0m ))
Barnaklarına yazık..
+2 gün sonra ben zaten long/short açmıştım diyenler çok gördü forum onun için boşa nick kasmayın. Forum alıtılama kralları var burada çıkartır bak böyle yazmıştın der. Zag zig çoğu zaman tutmasa bile anlık yazar, yüreklidir. Ona da takılırız ama posizyonu anlık yazmamıştın diyemedik hiç.
Sen niye illa pozisyon yazdırma derdindesin çözemedim gitti :D Nick kasan falan yok ben tek kişiyim iddasına varsan 1 milyon TL sine oynayalım he ne dersin?Yüreklimisin :D Gidip notere tastikletelim iddayıda ne dersin...
Anlık poz yazanların eline yada onları okuyanların burada eline ne geçiyor....Tecrübelerinizi anlatırsanız belki insanların işine yarar neler olabilecegine dair.Ama yok ordan şort burdan long vs. kimseye birşey katacagını sanmam.
1 milyon tl lik oynamanıza gerek yok sanal sa olsa şu seviyedne long short anlık yazarsınız. Takip ederiz başarı yüzdenizi. Dergahta bile hocadan dua istenir. Onun bile başarı yüzdesi var. :oleyo:
Anlık yazamıyorsunuz Consensus gibi çünkü başarılı olup olamadığınız ortaya çıkacak.
Nick kasıyorsun diye yazdın ona karşılık diyorum kıvırmaya başladın ben varım halen 1 milyon tl kazanabilirsin 5dk da.Vioptan daha karlı noldu korktunmu? Nick kasan falan yok anlıycagın tek kişiyim net.Digerlerini bilemem.Başarı yüzdesine vs ye takılmış kalmışsın başkalarının başarısı ne ögreticek burada.Ama bilgi paylaşımımı ego kasmak mı.Gereksiz ego kasma işlerini çoluk cocuk yapar....