1 kademe faiz artırımı ile belli sure stabil olur,seviye belirsiz
1 kademe faiz artırımı ile belli sure stabil olur,seviye belirsiz
Bu konuda karsilastirma çalışmanız varmi acaba.
Ben DLY fonundayim.
......... ...
Yuji sağolsun hergun güncelliyor.https://www.hisse.net/topluluk/showt...=35122&page=90
1 ay önce bankanın biri opsiyon teklif etmişti, 6,85 dolar kabul edip üstü olursa farkını + mevduat faizinizi alırsınız, altı olursa tüm paranızla 6,85ten dolar alınır demişti, dolar düşüş trendinde olduğu için korkmuştum, kabul etseymişim %18 mevduat + 6,85'e göre olan dolar farkına eşdeğer bir faiz alacakmışım
Marifetli hesap 1 Mart itibarıyla 16.50 olacak dendi.Geçmeyi düşünen veya hesap açtırmak isteyen bugün açsın.
Su an için en iyi oran hsbc 19
Başka bir konu için şubeyle görüştüm.Mt laf arasında böyle bir bilgi verdi.Marifetli 90 gündü onun da süresini 30 güne mi düşürmüşler bilmiyordum.Ben yıllık bağladım Burgandan aylık faiz ödemeli 1 yıl mevduat defterini kapadım.İlk ayın faiz ödemesi bugün aktarılmış vadesize.
Burgan 600k temdit %18 diyor. Biraz daha pazarlık edilebilir sanki.
ppz mk 18.10% günlük
bu artçı sarsıntı. asıl deprem yılın 2. yarısında faiz indirimleri başladığında olacak. doların 10%'unu buralardan satmak, daha düşük fiyatlardan almak için bir fırsat.
Arkadaşlar bu forumu severek takip ediyorum.Tatlı dil en güzeli.Kırmayın kalbinizi.Bu dolar inecekte çıkacakta.Bu olmasa zaten trade denen şey olmazki.[emoji4]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sinirler biraz gergin galiba ama olur böyle şeyler
Neyse sayfanın amacına hizmet eden bir paylaşım yapayım. Vakıf 1,5m temdit 17,75, 300 kusd te.dit1,65.
Arkadaşlar Merhaba, Bu us10y artışı sonrası piyasa değişimi OSD ye nasıl yansır acaba?? yorumunuzu alabilirsem sevinirim.
VKY-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Osd de ye iyi gelmez getiri duser cds yükselmiş 300 olmuş osd içinde dövize endeksli tahvil varM2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Maşallah diyelim.M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Faizler yükselecek çok az kaldı
Poz de yükselir sizde rahat olun
Hocam OSD de içerisinde
%1.01 Hazine Bono/Tahvil
%85.91 Şirket Bono/tahvil
%10.21 Döviz Bono/Tahvil
%1.73 Kira Sert. /Katılım Hes.
%1.14 Diğer bulunuyor..
US 10Y Tahvil artışı bizde de Faiz artışı etkisi yaratacak ise Cds ve döviz artışına göre Muhtemel Faiz artışı vs. Osd fonunu Daha pozitif etkilemesi beklenmez mi?
VKY-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
33 gün
Vakıf 1.7m 17.75
işbank 1m 17.10
Hayır geçmiş tecrübeler var dolar düşüş trendinde osd iyi getirir dolar yükselirse osd getirisi düşer bı yıllık periyodda hep böyle olmuştur.
,%10 Luk döviz tahvili getiriyi tespit eder son dönemde doların düşüşü osd ye iyi yansıdı
Bunu anlatmak istedim.
Mesela AHU var buda öst ama içinde dövize endeksli bişe yok getirisi şirketin biri temerrüde düşmediği sürece pff üzerinde getirir
Ahu ppz nin bı tık üzeri getirir
Osd ile ilgili benim tecrübem bu şekilde.
Portfoyumde şöyle ppz.%60
Ahu %40. M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sanki azimut sanki bir tık ppz daha iyi gibi