ıflah olmaz shorculardan gelıyordur o koku....
Printable View
Lütfen elinde dolar ve altın bulundurmayıp viopta longta ve hissede kalanlar pozisyonlarına göre algı kasmasınlar.. Mart ayından beri karamsar tarafta olanlarda fikirlerinin arkasında dursun öncelikle
ons 1450-1500 OLMADAN ALTINA BULAŞMAM..uzun vadede orayı dip olarak beklerim.(2 yıl)
dolar/tl ye de bakarak zamanı gelince altın alırım.
Beles para dagıtıp duruyorlar, bıden gelınce bır posta da o ulufe dagıtacak, bu kadar para varken ons nereye dusecek yahu...
neyse, dusenı alır cıkanı satarız...
Gökhan Uskuay
@guskuay
·
7s
#PETKM Cem Okullu %5'in altına gerilemiş payları
EVET burası ZİRVE miş dediklerinde Badem spor dj consa ver Mehteri dediğinde o zaman düşüş başlayacak:)
Şimdilik yine mehter ama 2 ileri 1 geri .
kaynaktan akan su,kaynak başında soğuk olurmuş.yeni yetme 300 mesajlık adamın konuştuğuna bak.önce saygılı ol..eskiler bilir,tanır ona göre bana davranırlar..ben de onlara saygılıyım.
forumun sıkıntısı burda..bir b...k anlamayan gelir 20 yıllık forumdaşa posta koyar..suç MEB DE...MANTIK-MUHAKEME DERSİ ARTIRILMALI.
ADAMA OYUNTEORİSİ,FİBONACCİHİ,mb altın satışları VS. ANLATSAM DA ANLAMAZ..HER HABER İZLEYENİN İLK ÖĞRENDİĞİYLE POSTA KOYAR.
ABKA sen boşver bunu kaale bile alma
F5121 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Biden’ın açıkladığı 1,9 trilyon dolarlık teşvik paketinde ücretler ve işsizlik ödeneklerinin yüksek olması nedeniyle senatodan geçmeme olasılığına karşın Yellen’ın pakete destek istemesi bekleniyor. İstihdamın son ayda pandemi sonrası en sert düşüşü yaşaması ve ABD’de kısıtlamaların devam edeceği beklentisi ekonomideki toparlanmanın da zaman alacağını gösteriyor. Hasarı düşürmek için genişlemeci mali politika içinde yer alan teşvik paketi bu nedenle oldukça önemli. Öte yandan doların küresel piyasalarda son 2,5 yılın en düşük seviyesine gerilemesi ABD ekonomisinde ihracat için olumlu olsa da diğer alanlarda risk yaratabilir. Yellen’ın Trump dönemindeki düşük dolar politikasını nasıl göreceği, yönetimin nasıl bir politika izleyeceğine dair ip uçları takip edilecek.
Kaynak: investing
acaba merkez faiz arttırmayacak da,
onun için mi bu aceleleri?
henüz bir yerden gaz çıkışı da olmadı.
var bişi ama ne. asdas. :he:
2450 den bastım şortu.
mesela yani. :he:
1050 DOLARDAN 2000 dolara çıkan ONSUN (ZATEN tüm olumsuzluklar(pandemi) ve olumluluklar(fed para basımı) satın alındı.))
1500 altını ziyaret etmesi çok mu zor..MB ler son aylarda altın da satmaya başlamışken..süre max. 2 yıl
çok mu mantıksız geldi ki,zaten şuanda 1830 dolar
Dım tıs dım tıs hangi tür çalgıdır )..
MB sına göre her hafta agresif yabancı alımı var. Ama yabancı takas payında azalma var..
herif burada bile kafa karıştırıyor..
1722 tedbiren cort.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
aslında burası amacına uygun şekilde kullanılmış olsa, herkes aklını kendine saklasa, sadece düşüncelerini paylaşarak, kimsenin düşüncesi kimseyi ilgilendirmese, bu kadar laf sataşması olmaz. kim ne düşünüyorsa kim nasıl zevk alarak yazıyorsa yazsın. yok sen gazoz kapağı ile oynuyosun falan yaa adam gazoz kapağı ile oynayarak mutlu oluyordur kimi ilgilendirir. belkide gazoz kapağı sanılan şeyler sarı liradır nerden bileceğiz:) eğer gerçekten bu oyunun içinde iseniz ve sayfadan faydalamak için burda iseniz mümkün değil bu şekilde... ama malülen emekli iseniz ne diyim büyük geçmiş olsun ama emekli gibi davranın gazi diye saygı görürsünüz:)
Kişilik haklarına saldıran, insan onur ve itibarını zedeleyici konuşan kişilerle asla polemiğe girmeyin.. Ömür kısa asla böyle insanlarla muhatap olmaya değmez
Altın 2000 üzeri çıksın hele tekrar düşünürsünüz.[emoji3]
Spot 1706, vadeli 1725 geçilene kadar beklemek üzere longlarımı kapattım. Bu seviyenin üzerinde tekrar long olacağım. Çıtırlık shortum var. Reverse long noktam 1725.
Alıntı Originally Posted by Mykskstar Yazıyı Oku
Bu grafikleri 6 kasım dan önce paylaşsaydınız dolar düşecek deseydiniz bi anlamı olurdu.. Şu an sadece sinek vısıltısı. Ben 5 6 ay içinde 10 lirayı geçeceğini düşünüyorum..endeks 80 binken 10 ay sonra 160 bini geçer demek analizdir.. 160 bin olmuş endeks şurayı geçerse 165 i 170 i görür demek gerçekten komik kaçıyor
Sayın mykskstar 5-6 ay sonra doların 10 tl yi geçeceğini yazıyorsun.
Buraya yazmak size para kazandırmaz. Söylediklerinize inanıyorsanız; aracı kurumunuzun VİOP tahtasında HAZİRAN 2021 vadeli USD/TL 8,05 den satılıyor.
HER 1000 DOLAR İÇİN 2000 TL VAR ..
Bu arada ben 1-2 jeton aynı vadeye cortladım....
Dır dır dır ama ben flatım diyenlerden değilim...
Bu üstteki iletiden sonra çeşitli şahıslara 10 adet itiraz iletisi gönderdiniz..
iddia ettiğiniz fiyat için işlem açacak mısınız? Haklı iseniz çok büyük kar var....
Şubat vade 173.250 şortu kapattım. Yeter 1000 Puan.
Şelale isterükkkkk...
(Çok beklersin diye bir ses duydum. Terbiyesizce bir şey söyledi)
Pala bana kaç kez dir.. 100-200 tl bahsiş atıp gidiyor.
Çok hızlı oldu, yarısı 1711 kar al kalanı beklemeye devam.
Arkadaşlar burada görüşlerimizi paylaşıp sohbet ediyoruz. Her görüşümüze karşılık bir pozisyon açmak zorunda değiliz. Görüş başka işlem başkadır. Yeri gelir long düşünürsün ama psikolojin el vermez. Yeri gelir short düşünürsün ama az daha yukarıda yapmak istersin v.s. Her geleni her görüş yazanı bir şekilde baskı altına alıyoruz sanki.
Aha ons kavgası herkes kendi pozisyonunu savunma derdinde
SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.