Alkim şirketinin hiç bir zaman aldığı işlerle ilgili bir açıklama yaptığını görmedim. Çok ketum bir şirket.
Printable View
Çağla hanım ile en son 2017'de görüşmütüm galiba, fazla ciddiye almışız boşuna demedim.
Yani bugünkü haberle hisse bu fiyatlarda olmamalıydı, önceden sondaj lazımdı.
Ben 16 dan alıp beklemişim ama başkası da bugün gelip daha ucuza alıp PS'ye ortak oldu, borsada zamanlama önemli.
Hayırlı, uğurlu olsun. Bundan sonra top piyasada, bekleyen ekmeği de yer.
Alkim süründürmeye devam bu hareketin sonunu biliyoruz. gün sonu 15 kapatırsa büyük başarı, 1 yıldır hissedeyim maliyetim 16
Öncelikle hayırlı olsun.Hissenin hareketlenmesini bekliyorum.15.09 yukarı geçebilirse ilk hedef 15,90.Sonra16.45
Yatırım tavsiyesi değildir.
https://i.hizliresim.com/k7npskq.jpg
https://i.hizliresim.com/62qfrkk.jpg
Hayırlı olsun.
Küçük yatırımcı orta ve kısa vadede hep zararda olur zaten. uzun vadede zarar ettirmeyeceğini ümit ediyorum.
Tekrar ALKIM yönetimine, çalışanlarına bu önemli yatırımı ülkemize kazandırdıkları için teşekkür ediyorum. Biz ortaklara da hayırlı olmadını diliyorum.
Bu yatırımın faaliyete geçmesi ile ciro ve kâra etkisi ne olabilir?
eşeği önce kaybettirip sonra buldurunca sevindirik olacağımızı zannediyor patron herhalde. Ulan senin gibi yatırımcı yolanlarla ilk defa karşılaşmıyoruz.Ben ihtiyacım olan parayla biste girmem, isterse 5 sene sürsün karlı çıkmazsam bu hisseden ben ********im.Sen 5 sene ayak direyebilirsen buyur istediğini yap.
Bu hissedeki etkin kişilerin imanı para, kendi menfaatleri neyi gerektiriyorsa onu yapıyorlar. Kesinlikle ky dostu değiller. Trade hissesi olark çok daha fazla kazanıyorlar. Çok uzun vadede herkes de kazanamıyor. Dünyadaki değişimler çok hızlı, stratejik planlara göre yatırım yapılmalı. Her zaman borsada olmak doğru bir davranış değil bence.
15 tl altinda fiyat ve ilgi görmüyor , 1.4 euro
Devamli alan zaten eski müdavimleri,
Biraz daha ekleyip kapatik Alkim defteri 2 sene sonra fiyatlar ne olur bakalim.
Faiz borsanin düsmanidir, insanlar paralarini götürüp faize gömerler risksiz yatirim diye
Bizde faizler düsecek diye eksiye baglayan bir borsa var insanlarin algilari ile iyi oynadilar
simdi düzgün hisseler alip 4-5 yil sabreden çok büyük paralar kazanacak borsada.
Böyle günlerin en büyük özelliği
hisseler gerçek sahiplerine döner,
Emeklilik Fonlari Alkimde çok para kazandi :) Rasyonel yatirimin meyvesini yedi...
Bu fiyatları görünce Emeklilik fonları, Yatirim fonlari iyi alkim topluyor , PS ekmegini yiyecekler.
Yok mu yeni fabrika
Onu da açsak..
Ps zehirledi
Çacık fabrikası
Tuz bedava
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yeni SS yatırımı ve PS yatırımı tam kapasiteye geçince Cciro ve kâr en kötü şartlarda X2 yapacaktır. Tüm finansal değerler 2022 sonunda yarı yarıya azalacak ve bugünlerden geleceği görüp toplayanlar çok güzek bir temettü yatırımı yapmış olacaklar.
Patronlar kötü, yatırımcı ilişkileri berbat, tahtacı aç gözlü ama şirket doğru şirket, bu tarz güzel şirketleri böyle baskılandığı zamanlarda almak lazım. Sabrın sonu selamettir. Bu fiyatlardan alan uzun vadede Altın ve Dolar'ı çok net dövecek.
Potasyum Sülfat üretimi de başladı, artık bu kalemin bilançoya ne katacağına bakacağız, ona göre hedef koyulabilir, umarım iyi katkı yapar.
Borsa sona doğru çıkmasaydı kesinlikle eksi kapatırdı. Hep aynı hikaye seansın başlarında yüksel, sonrada geldiğin noktaya veya daha aşağıya düş. Hep aynı mantık.
Doğru hissede bekleyen
Uzun vadeci herzaman kazanir ama her zaman :)
Dvk_Psh :)
Düzenli toplayan şirkete güvenen neden yükseltsin ki? Adam ucuz ucuz topluyor, benimde işime geliyor bende ucuz ucuz topluyorum. Satma gibi bir derdim yok güzel yatırım yapan her sene temettüsü artan, borçları çok olmayan böyle kaç tane şirket var ki Bist'de, tahta sahipli, mal kıymetli ucuza verin diyor ben ucuza vermem, 2023'de 3 tl temettü versin yeter bana.
Herkesin görüşüne saygılıyım. Uzun vade ülkemize uygun değil bence. Önemli olan piyasa hareketlerine uygun yatırım yapmaktır bence. siyasi ve finansal hareketler çok önemli. Büyük bir kriz varken hisseyi elde tutmak ne kadar mantıklı. 35 senedir neler yaşadık bu piyasada. Saygılar.
En uzun süre elinizde tuttuğunuz hisse hangisi ve kaç sene? 35 senedir piyasa olan kişiye saygı duyarım, ben 2006'dan beri piyasadayım öncesini bilmem. 2006'dan beri yaşamadığım sıkıntı kalmadı, doğru kağıt ile uzun vadeye yatırım yapan ve zararda olan tek kişi görmedim. 2006 öncesini bilmediğim için yorum yapamam tabi.
sen mini kelebek şiirinde bilirsin o zaman :)
minik minik minik kelebek
minik kelebek
minik kelebek
dur sakince uçmak ne demek
uçmak ne demek
uçmak ne demek
fazla gezinme git bir dalda dur
git bir dalda dur
git bir dalda dur
kanat çırpmadan yerinde otur
yerinde otur sen otur
:wave: anladin sen
Nazlandın be feride ciron kârın hepsi artacak
GiLi bir hazine gibisin
bir defada yanılt bizi...çıktığın yerde dur be kardeşim...
[https://pbs]
OYAK Yatırım
@OyakYatirim
#ALKIM'i Endeks Üzerinde Getiri tavsiyesi ile araştırma kapsamımıza dahil ediyoruz.12 aylık hedef fiyatımız 22,29 TL'dir. Alkim, yaptığı iki önemli yatırımın ileride getireceği büyüme potansiyeline rağmen, 2022T F/K 7,0 ve FAVÖK 5,8 gibi düşük çarpanlarla işlem görmektedir
https://share.matriksdata.com/share....09231823043214
Şimdi baktımda dün yüzde 3 yapmış. Çıktığı yerdede durmuş. Alkim şaşırtıyorsun beni.
Artık googldan bakıyorum arada bir 15 dakika gecikmeli, daha pratik. Hem hesapda ne var nekadar var oda görünmüyor, moralde bozulmuyor. Ben girip bakmaya korkuyorum :D Kaç adet lotum var onuda unuttum girmeye girmeye. Ekstrelerede bilinçli olarak bakmıyorum, öğrenmemek için. Alkimi burdan takip ediyorum. Uzman zırvalarındanda sıkıldığım için en idaal yer burası. Neticede burdakilerin büyük çoğunluğu mal sahibi. Mal sahibi, mal sahibi, nerde bunun ilk sahibi, malda yalan mülkde yalan, gelde biraz sen oyalan.
Her yükseliş satış fırsatı olarak kullanılıyor. Her şey güçlülerin elinde maalesef. Biz ky lerin hiç bir yaptırımı yok.