Böyle yaparak panik havası üretiyorlar. Çok çok yanlış işler bunlar...
Printable View
Genel durum tespitleri yaparsak;
Dünyada, aşılamada yavaşlama ve aşı üretiminde sıkıntı var.
Bizde de vaka rakamları epey arttı
Dünyada yine kapanmalar başladı..
Aşı, ilaç tedirginliği var..
İngiltere, Fransa, Hollanda, İtalya da kapanmalar, ve sokak prorestoları var..
Kapanmalar yüzünden
Çip, mikroçip üretimi aksıyor..
Araba fabrikaları üretim durduruyor, Elektronik cihaz üretiminde sıkıntı var...
Dünya insanları olarak;
Aşı ve ilaca ek olarak şimdi de
Çip, mikroçip sorunumuz oldu
Biden; Putine demediğini bırakmadı..
Orda çarşı pazar ayrı karışık..
Ukraynada halk sokaklarda, ofisleri
ateşe vermişler..
Ukrayna-Rusya sınırında yeniden savaş ve
2 Ukrayna askerinin öldürülmesi
Bizde, MB Başkanı değişti
İstanbul sözleşmesinden çıktık..
Var oğlu var...
2021 de 2020 den hiç bir noksanı yok maalesef..
Şirket olarak; Döviz borcu olan şirketleri yine zor günler bekliyor, bilanço dönemlerinde...
Döviz artısı olan şirketlere yönelmek gerek
Yatırım Tavsiyesi Değildir.
benim macd ocak sonundan bu yana zaten satta...
fişyatların zirvede gezmesine bile umursamadı...
1,580 görüp zirvedeykende terste kalınmaz be...
https://i.hizliresim.com/lENGYq.jpg
Konu MB değil gözüküyor..
Ödemeler sıkıntısı olabilir, DTH, el koyma falan.. hazırlıkları varsa, Allah kolaylık versin
Kaçta açılıyor bu 11 mi
Kredililerin mallarıni dipten almak için çıkarmıyolar sanki
Çok az THY alım yazdım. 8 kademe aşağısına anında geldi.
Bist: Ve 11:08:20'den itibaren işlemlere kaldığı yerden sürekli işlem ile devam edilecektir
Saat 10:38:20 itibarıyla endekse bağlı devre kesicinin ikinci aşaması tetiklenmiş ve Pay Piyasasındaki tüm işlem
sıralarında,Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasasındaki (VİOP) Pay ve Pay Endekslerine dayalı sözleşmelerde ve Borçlanma
AraçlarıPiyasası (BAP) Pay Senedi Repo Pazarında işlemler geçici olarak durdurulmuştur.Pay Piyasasında sürekli işlem
yöntemiuygulanan paylar, gayrimenkul yatırım fonları, girişim sermayesi yatırım fonları ve gayrimenkul
sertifikalarında saat 10:58:20'de tek fiyat emir toplama, 11:03:20'de eşleştirme yapılacak ve 11:08:20'den itibaren
işlemlerekaldığı yerden sürekli işlem ile devam edilecektir. Pay Piyasasında tek fiyat işlem yöntemi uygulanan
paylardasaat 10:58:20'de tek fiyat emir toplama yapılacak ve 11:08:20'dan itibaren seans kaldığı yerden devam
edecektir.Varant, sertifika, BYF ve yeni pay alma hakkı kuponu sıralarında işlemler 11:08:20'den itibaren kaldığı
yerdensürekli işlem ile devam edecektir.VİOP'taki Pay ve Pay Endekslerine dayalı sözleşmeler ile BAP Pay Senedi Repo
Pazarında işlemler saat 11:08:20'da yeniden başlayacaktır.
Bist pay piyasasında sürekli işlem yöntemi uygulanan paylar, gayrimenkul yatırım fonları, girişim sermayesi yatırım fonları ve gayrimenkul sertifikalarında saat 10:58:20'de tek fiyat emir toplama, 11:03:20'de eşleştirme yapılacak
yeni gelen küçük yatırımcılar borsayı bu hafta öğrenecek.
bankalar kilit mal alsan alamazsın satmak istesen satamazsın yani.
3 gündür rezaletler ardı ardına geliyor.
BIST: Pay Piyasasında tek fiyat işlem yöntemi uygulanan paylarda saat 10:58:20'de tek fiyat emir toplama yapılacak ve 11:08:20'dan itibaren seans kaldığı yerden devam edecektir
Banka tam 50 dakikada eft yapabildi nasil is bu ya gerçekten yazık...
işkence 11.08 de yeniden başlayacakmış ama tabanada bişey kalmadı
Bugün garan taban kapatırsa yarında fena duser kredileleri sıkıştırmak için
Vay anasını be...londra açılınca bakalım nolcak
9 martta bizim enişteden bahsetmiştim şimdi aradı kozalaklarla kalmış ortalıkta bekleyip durutyormuş panik yapma 2-3 gün bekle dedim
Alıntı:
09-03-2021, 18:30 #6357
ayhan53
ayhan53
bizim enişte hergün kahveye gider çayına tostuna kağıt oynardı
kahvelerde oyun yasağı geldiydi.
epeydir sesi çıkmıyordu.
ne yapıyon diye aradım
borsaya girmiş
yahu sen ne anlarsın borsadan dedim öğreniyorum tiyo geliyor bazen dedi
bu ay ayın başından beri 30.000 tl kazandım dedi sormadım hangi kağıtlarla oynuyon diye arsa satmıştı onun parasıyla oynuyor
aman dikkat et çarpılma dedim
eğer kahvelerde oyun serbest kalırsa borsa sağlam bi müşterisi kaubedecek yada tam tersine kahvehaneler iyi bi müşterisini kaybedecek
her halukarda kumara devam edecek
Adamın satmayacağı varsa bile sattırır. zorla tahrik ediyorlar...
Binlerce danışman var,şaşa,debdebe içinde yaşayıp giden,bu fakir milletin sırtından,bir tanesi çıkıp diyemiyo mu bu attığımız adımların bedeli ağır olur diye;aynı anda üç bomba birden,ekonomi zaten bıçak sırtı,bunun olacağının tahmin edilememesi mümkün mü?
uzun vade tahvil %17 oldu. Pozları 1500 üstü kapattık zarar büyük, spota dokanmıyoruz artık nasip.
dün akşam sidik zoruyla %1 eksi bekleyenler vardı..üstelik bu kişiler yılların kurt borsacıları...yeni yetmeleri düşünemiyorum..bu nedenle, bu hareket, ileriki günlerde tahminlerden çok daha acıtıcı bir hal alabilir diyorum.