tatilciler satacak mı bakalım bugün...3,5 gün uzun zaman bizim ülkede...
Printable View
tatilciler satacak mı bakalım bugün...3,5 gün uzun zaman bizim ülkede...
endeks erdemir alayı zortingen
demir çelik fiyatları dün %3 düşmüş abd de...
bizimkiler algı operasyonunda...
Kapat gitsin abi zamanına yazık gözdeye bak tavan bile çekemiyor, yeni arz olsa 80 liraya kadar tavanla giderdi. Atari bozulmuş dayı sıkıntılı ya.
Bu gün mal satmam herkesin cumhuriyet bayramı kutlu olsun şimdiden...
M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
dün burda kim gözde konuşuyordu ?
tavana kitlemiş
Tarkank, ben ve ellocu abeyimde var.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dolar ve Garan kafa kafaya geldi..
bakalım kim kazanacak :)
30 liralık kağıt 6 lirada tavan çekemiyor abi cortlamayip ne yapacaksın cortu olsa nah görürdü tavanı. Tavan da garanti değil bi kere bozdu sonra birileri geldi kitledi falan. Borsa değil sirk abi...SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
VOB yapmayin piramit yapmayın...
Hulkiye de 3. Dalga baslatsa yav reis cort açsan belki tavan olur
Gözde cortla dedim beni dinlemedi seni belki dinler memedabiSM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tahviller düşüyor abi boynuzluda 2.74 e dikkat üstü günlük kapanışa dikkat. Ben bulut abey gibi garan gibi ters tahtada iş beceremiyom ama boynuzlu hiç kaybettirmedi sağolsun. 2.74 üstü viop turbo desteği atarım elimdeki lotlara, oradan da o da aşağı basar sümük gibi kalırız iyi mi bize kesin böyle olur abi :)
ben yakın geçmişte f/k anlamında garan'dan daha iyi fiyatlanmış özel banka hatırlamıyorum.. garan f/k sı ortalamalara göre %10 civarı primli olabiliyor..
diğer özel bankalar holdingle ilişkili, akbnk ve ykbnk.. isctr ise zaten kendisi bir holding nerdeyse.. solo banka operasyonu garan..
Yoncimix Mart grafigini yırttı attı... Teknik analiz diye birşey yoktur dedi.. teknikciler stoploss oldu az önce..
Done... CR7...
https://i.ibb.co/gPSVJRN/Ads-z.png
Abi dalgasına yazıyoruz başlıkta ama, madem konuyu açtın, ciddi yazayım, yorumsuz, buyur bi incele, unutma ykb bilanço daha gelmedi, gelince tekrar atayım olmaz mı...
https://i.hizliresim.com/1tpk0v4.PNG
Bakınca anlıyorsun [emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787]M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
TCMB/KAVCIOĞLU: - ORTA VADEDE ENFLASYONUN %5'TE İSTİKRAR KAZANACAĞINI TAHMİN EDİYORUZ
Mb yöneten adamın açıklamaları... Hiç konuşmasa hakkaten daha iyi. Dinledikçe tüyler diken diken oluyor...
[emoji122][emoji122][emoji122][emoji122][emoji122][emoji122]M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Merkez bankası başkanının ağzına birisi çabut soksun
M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aynen katılıyorum...
Bilmeyince inkar edersinM2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.