%1 mi olcak faizler. Vayyyyy:)
Printable View
%1 mi olcak faizler. Vayyyyy:)
adam doğru söylüyor sabri bey. yeni trend bu. sadomazo diyolar buna sadomazo. https://t.co/UmgF0KHPRj
:)
artık kamular mı satıyor nöbetçi MB traderları mı bilmiyorum da inşallah stokları sabaha kadar 13.50 altında tutmaya yeter...
Faiz indirim ısrarı sebep, ekonomik çöküntü ve gitgide ve hızla fakirleşen bir halk sonuç…
Acaba bunu ne zaman anlayacaklar?
Enflasyon un tek sebebinin faiz olmadığını ne zaman kavrayacaklar acaba?
Cumhurbaskanini dinleyince kendimi zengin hissettim. Ne guzel anlatiyor oyle..
Ben de, bu başlıktaki herkes de, düşük faiz politikasını kesinlikle savunur. Ben borsacıyım abi. Faiz benim düşmanım zaten.
Bu politika peki böyle mi uygulanır? Tüm bilimsel çalışmaları, ekonomiyi psikolojiyi maaşlı çalışanı yatırımcıyı ihracatçıyı herkesi isyan ettirerek, yabancı yatırımcıya işine gelince tukaka işine gelince gel diyerek. Bu mudur?
Bu yöntem işe yarar mı? Bilmiyorum gerçekten. Mesela yabancıyım, burada fırsat var maaşlar köpek parası olmuş, kur uygun, nitelikli personel eh işte var, mesela fabrikamı burada kurar mıyım? Bilmiyorum. Güven var mı abey? Yarın faizi %30 yapmayacağının, senin fabrikana çökmeyeceğinin, vs vs vs garantisi var mı?
Erdoğan: Stokçuluk ile ilgili yasal düzenleme yapmamız lazım. Stokçuluk bir nevi hırsızlıktır. Bu sadece soğan, patates olayı değil, sanayicilikte de stokçuluk yapanlar var. Fiyatlama davranışını bozanlara kesinlikle göz açtırmayacağız
Erdoğan: Stokçuluğun dinimizde yeri yoktur
Foreks haber
https://twitter.com/foreksturkey/sta...625594884?s=21
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
tutamadılar... pffff.......
şimdi böyleyse yarın yine tavan olur bu....
Bu kur degeri ile Bist100 su anda 1.30-$
Yarin sabah kac olur acaba ??
Dinden imandan bahsederek ülke mülke falan filan.. azalarak bitin artık .. bunlara oy veren comarlar, isyan nedir bilmeyen, devamlı şükür den bahseden kaypaklar.. aç kalın aç...
Kusura bakmayın ama doldum arkadaş doldum
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu akşam çorba ve makarna yedim
Alıştırıyorum kendimi
Tabi işinize gelmeyince USDT' ye bakan yok...
USDT 13.27...:)
Ulkenin para birimi normal gunlerde %2deger kaybediyor. Ulu hakanimiz buyuk ekonomist televizyona ciktiginda %10deger kaybediyor. Dahada olmaz dedikce dahasi oluyor. Bu ne ya.
Ödemelerde mi sorun var acaba?
Ya da Osman KAVALA ısrarı ile hukusuzluğa mı devam? al sana...mı acaba??
BıdeN amca nın erdoğan la görüşmemesi falan?
Mengeye bağlı biri gibi,yavaş yavaş işkenceye alıp,sıkıyorlar..
Hükümetten biri çıksa da açıklasa...
Eğlenceli ülke aslında....
Hergün aynı tezi ileri sürmenin mantığı ne acaba ? dövizi daha da mı yukarı çekmek.
Ortaoyunu var yahu... Bu TRT ozellestirilmeli... İktidarı, yalaka gazetecisi beraber muhalefeti eleştiriyorlar.. bu nasıl goygiy. Berbat bir ülkeye döndük tür bindiriyoruz.
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Trt ekranda olar kurumu sabitlemis tayyip konusurken
Bu promter yasaklanmalı
Bozkurt neresine vurdun levyeyi arkasına vurduysan koşuyor bu.
Adam Kafayi yemis dolar ne guzel 13.2x lere gelmisti
konusmasi yuzunden yeniden 13.5 lara dokunmus
Iyi guzelde kurun bu sekilde oynamasi ticareti bitiriyor
Dusuk faizli kredi versen ne olur vermesen ne olur
Ekonomi duayeni reisimizin konusmasinda reklam arasina girince dolarda geri cekilme basladi , anlik fiyat 13.57. Reklam bitince tekrar 13.65 e cikti .