Kral senin lotları göremedim 16,50 de noldu alabildin mi?
Printable View
Daha fazlasını aldik. Tek kade koysun 15.5 ye karı gibi değil. Yine tek tuşuma bakar...
Merhaba,
Güzel yazmışsın Hekimoğlu. Çok yazanlardan biri de benim.
Adam utanmaz.
Yalancı.
Alçak ve kalleş.
Bir çok aşağı sıfat yazılabilir ve hepsini de taşıyor.
Taşımasa, ispatı çok kolay olmasa ben kendi adıma bu adamla 100 sefer mahkemelik olmuştum.
İspatı kolay ve deliller Kap'ta, basında ve hissenin hareketlerinde olduğu için,
"Şu sebepten yalancı, şu sebepten alçak ve kalleş..." diye kendimi çok rahat savunurum. Bütün Türkiye'ye de rezil olur.
Yazmıyorum , kendi adıma bıktım.
Kalleş, çünkü en sadık yatırımcılarına kalleşlik etti ve halen ediyor. Benim Mazhardan kazanmış olmam benim içimi soğutmuyor. Eplas yatırımcısı olarak değil, şimdiye kadar güvendikleri için, elinde sadece Eplas yada ağırlıklı Eplas tutanlar için üzülüyorum.
Adam, zerre kadar yatırımcısını düşünen bir adam değil. Zaten adam da değil.
Bütün beklentiler gerçekleşmeye yakınken, bir borç meselesi çıkardı. "Adam gibi çık bir açıklama yap, yatırımcından da özür dile" dedik. Yapmadı.
Yarım ağızla, "Benim borcum," dedi, ama ne bir ödeme planı, ne de bir uzlaşma üzerinde çalıştı.
İnsan olsa, şahsi mülklerini satar öderdi.
Fabrika yine ipotekte. Ayırdığı karşılıklar yüzünden bilanço allak bullak oldu.
"Değerleme yapacağım," dedi, mal çaktı.
Adam bildiğimiz, işbirlikçi kardeşi o da mallarını kitledi.
Şimdi millete verdikleri malların bir kısmını yarıdan daha az fiyata, bir kısmını da 1/3-1/4 fiyata almaya çalışıyorlar.
Bir hisse sürekli düşer mı?
Alçak, kalleş vs.vs. bunlara övgü gibi kalır.
Ya zaman? Kaybettiğimiz zaman?
Borsa 2 katına çıkmışken, 50 liradan buraya düşmek de ne?
İnsanlara yazık.
Yazamıyorum. Her şeyi yazdık. Kendisine gelsin diye, çok tokatlar da attık.
Ama bu hisseyi tahtayı yönetenler ve patronlar suratlarına gelen ılık sıvıyı su sanıyorlar.
........................................
Sen gençsin ve enerjin var, yaz kardeşim.
Biz okuyoruz.
Saygı ve selamlarımla,
Ufak bir düzeltme yapayım. Fabrika binası ipotekte değil, üzerinde haciz var.
Bu ülkede sahtekarlığa özenmeyen çok az sayıda şahıs kaldı. Çoğu insan emek vermeden kendini geliştirmeden kısa yoldan para kazanma peşinde. Diyeceksiniz ki senin ne işin var buralarda? En ciddi para kazanma aracı olarak borsayı görmekteyim. Oturduğunuz yerden her şeyin üretimine ortak oluyorsunuz. Böyle bir sistemin havuzun içinde bilimsel verilerle yatırım yapmak harika bir seçim. Başta dediğim gibi ciddi gözlem içindeyim. Sekiz yılı aşkın bir süre okul bazında çift lisans, otuz yılı aşkın süredir kara tahtalardan beri borsa içi davranış kalıpları ve örnekleri gözlemliyorum. Patronmuş çakallarıymış benim umrumda bile değil. Her insan kendi seçeneklerinden ve seçtiği yoldan sorumludur. Kimse kimseye silah zoruyla bu hissede kal demedi. Kimse kimseye de havadan para kazandırmayacaktır. Oysa bu şirket 50 kuruşlardan 49 liralara kadar çıkmasını bildi. Akıllı olan 40-49 aralığında bu malı boşaltmalıydı. Yani şirket fırsat verdi akıllı yatırım yapanlara. Aradan geçen 1,5 yıl zarfında hisse ve tahtayı yönetenler teknik olarak yapması gerekenleri yapıyorlar. Paranın yönetildiği her alanda bu tür hamleler, bıktırma yöntemleri uygulanır. Şahsen hisse fırsat vermedi diyemem. Alış içinde satış içinde düzgün yatırımcılar için fırsat vermiştir. Bahsettiğiniz o konuların çoğunda haklısınız. Ancak şu var ki böyle bir piyasada ben şirketin tek başına yönetildiğine inanmıyorum. Bu kadar baskılamanın bir nedeni olmalı. Mazhar holdingin eplas tan başka nesi var biri bana çıkıp açıklayabilir mi? Eplas 15 liralardayken mazhar nasıl 120 leri görebiliyor? Aklı selim bilgili okumuş bir şahıs çıksın desin ki şu sebepten dolayı ve beni eleştirsin.. Bu tamamen spekülatif bir hareket. Pekte genç sayılmam ama aptal değilim. Bu şirketin potansiyelini ve neler yapabileceğini az çok tahmin edebiliyorum. Hayat her an insana bir şey öğretir ve tecrübe sahibi yapar. Eplas ın borsa tarihinde kitabı çıkmalı. Egeen ve Sasa nın da aynı şekilde çıkmalı. Neye yatırım yaptığını bilenlerin son 20-30 yıla damgasını vurduğu şirketler olarak görmekteyim bu üç şirketi. Filmin sonunu hissedebiliyorum. O yüzden ne yaparlarsa yapsınlar ben gayet rahatım. Eplas ın istediğiniz bazda grafiğini açarsanız 1-2 yıl içerisinde nerelere gelebileceğini görürsünüz. İstediği kadar birileri ahlaksızlık yapsın. Sasa da, Egeen de yapıldığı gibi Eplas ta hareketini yapmak zorundadır. Spek abiler, ablalar, kardeşler ağzınızla kuş tutsanızda o payı sizden alacağım! Size bir naçizane uyarı..
Okyanusta megalodon bile olsanız çevrenizde sizden daha hızlı hareket eden balıklar mevcut. O balıklardan biride benim. :cool:
Bence hepsi oyun. Hissenin baskılanması mallanıp bekleyenlerin dökülmesi için oyun bu şekilde yönetilmeli.
Spek amcalar dayılar dedeler hisseyi 5 liraya düşürün herkes sebeplensin. Madem gövde gösterisi yapıyorsun tahtada. Tekniği ye bitir gerçek gücünü görelim. Ama sen soğukkanlısın. Beraberce çalıştığınız yatırımcı psikolojisini yöneten algoritmalarınız var.
Orta oyunu var. Sahtekarlıkla beslenen senin cennetini, cehennemini, kul hakkını düşünmez. Bırak osmanlı tarihini falan hepsi ansiklopedi oldu. Borsa; Sabrını, nefsini yönetebilme sanatıdır.. Seçimlerin senin eserin. O yüzden kimseyi suçlama.
Ulan ne çukurmuş bee...nasil bir kaymak varsa sinekler üşüşmüş...iktidarı muhalefeti bir parca alabilirmiyim diye dolanıp duruyor...çukur meselesi aslında ülkenin bir projeksiyonu..
DTM projesinden pay elde edemeyenler çevreci nutuklarla ortaya çikiyor...
Bşb binasi yapilsin deniliyor rantçılar olmaz diyor kültür park olsun..
Ya hu kimse demiyor burada bi sürü yatirimcinin parasi çöp oldu.. bir çogunun ömrü yetmedi ..
Bir çogunun mirasçisi dahi sıkıntıda...
Ulkeyu yoneten bir akliselim de cikip olaya elkoymuyor
Bu işi ancak C.B çözer çözerse...
Gerisi ancak top çeviriyor..
.................................................. ...................
Hayal satana idam cezası yok......
Hayalleri öldürene de bir ceza yok.
Merhaba,
Güzel bir yazı ve değerlendirme. Aynı zamanda bilgilendirme.
İnsanlar ne yazık ki eski gönderlleri okumuyorlar. Zaten bu forum en fazla gönderi olan forum olduğu için, 5-6 sefer yenilendi.
Yeni gelenlere eski forumları da arşivden bulup okumalarını tavsiye ederim.
Yazdıkça, canlanacaktır. Forum da hisse de.
Arkadaşlara, huzurlu ve mutlu bir bayram diliyorum.
Saygılarımla
Herkesin kurban bayramını tebrik ederim
ABD'DE TÜFE (YILLIK) HAZİRAN'DA %+9.1 (BEKLENTİ: +8.8%, ÖNCEKİ: +8.6%)
13.07.2022 15:30:19 ABD'DE ÇEKİRDEK TÜFE (AYLIK) HAZİRAN'DA % +0.7 (BEKLENTİ: +0.6%, ÖNCEKİ: +0.6%)
13.07.2022 15:30:13 ABD'DE TÜFE (YILLIK) HAZİRAN'DA %+9.1 (BEKLENTİ: +8.8%, ÖNCEKİ: +8.6%)
13.07.2022 15:30:08 ABD'DE ÇEKİRDEK TÜFE (YILLIK) HAZİRAN'DA +5.9% (BEKLENTİ: +5.7%, ÖNCEKİ: +6.0%)
13.07.2022 15:30:06 ABD'DE TÜFE (AYLIK) HAZİRAN'DA %+1.3 (BEKLENTİ: +1.1%, ÖNCEKİ: +1.0%)
Ülke olarak geçmiş olsun :(
ABD'de enflasyon Haziran'da yıllık %9,1 ile 41 yılın zirvesine çıktı
ABD Çalışma İstatistikleri Bürosu'nun bugün bildirdiğine göre, Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE, Mayıs ayındaki %1.0'lik artışın ardından mevsimsellikten arındırılmış bazda Haziran ayında % 1.3 arttı. Son 12 ayda endeks mevsimsellikten arındırılmamış olarak % 9.1 arttı.
Benzin, barınma ve gıda endeksleri en büyük katkıyı yapan endeksler olmakla birlikte, enflasyondaki artışın geniş tabanlı olduğu belirtildi
Enerji endeksi ay içinde %7,5 ve benzin endeksi %11,2 artış ile tüm kalemlerdeki artışın neredeyse yarısına katkıda bulundu.
Gıda endeksi, Haziran ayında %1.0 arttı.
Gıda ve enerji hariç tüm kalemler endeksi, önceki iki ayda %0,6'lık artışların ardından Haziran ayında %0,7 arttı.
Endeksin tüm bileşenleri ay içinde artarken, en büyük katkı sağlayanlar barınak, kullanılmış araba ve kamyonlar, tıbbi bakım, motorlu araç sigortası ve yeni araçlar oldu.
Haziran ayında düşen birkaç ana bileşen endeksi arasında ev ve havayolu ücretlerinden uzak konaklama yer aldı.
Tüm kalemler endeksi Haziran'da sona eren 12 aylık dönemde %9,1 artarak, Kasım 1981'den bu yana en büyük 12 aylık artışı kaydetti.
Gıda ve enerji hariç endeks son 12 ayda %5,9 arttı.
Enerji endeksi geçen yıla göre %41,6 artarak Nisan 1980'de sona eren dönemden bu yana en büyük 12 aylık artışı kaydetti.
Gıda endeksi Haziran'da sona eren 12 aylık dönemde %10,4 artarak Şubat 1981'de sona eren dönemden bu yana en büyük 12 aylık artışı kaydetti.
Diyanetten az önce bir açıklama geldi
Bu seneki şeytan taşlama görevini icra edemeyenler
19 Temmuz 2022 yılında yapılacak Genel Kurul toplantısında
Yanlarında getirdikleri taşları ilgili patronun ve yandaşlarının suratına atabileceklermiş
Böylece bu seneki şeytan taşlama görevini yerine getirmiş olacaklarmış
Taşlar bittikten sonra Genel Kurul bitene kadar suratlarına tükürme işlemine devam edilebilirmiş
Genel Kurula katılacaklara önemle duyurulur
Saygılar
Sayılı gün çabuk geçer... Atarsa 2 :)
Genel kurula katılan varmı
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
KAP: EPLAS [ ] EGEPLAST EGE PLASTİK TİCARET VE SANAYİ A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim
Orjinal Link:
https://www.kap.org.tr/Bildirim/1046650
Dosyalar:
https://www.kap.org.tr/ek-indir/4028...8216f75fce4416
https://www.kap.org.tr/ek-indir/4028...8216f75fde4417
https://www.kap.org.tr/ek-indir/4028...8216f75fea4418
KAP: EPLAS [ ] EGEPLAST EGE PLASTİK TİCARET VE SANAYİ A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim
Orjinal Link:
https://www.kap.org.tr/Bildirim/1046652
Dosyalar:
https://www.kap.org.tr/ek-indir/4028...821703448a4478
https://www.kap.org.tr/ek-indir/4028...82170344984479
https://www.kap.org.tr/ek-indir/4028...82170344a5447a
Şirketimizin 2021 Yılı “Pay Sahipleri Olağan Genel Kurulu†19.07.2022 Perşembe günü saat 13:30’da
10003 Sokak No:6 AOSB Çiğli/İzmir adresinde bulunan şirket merkezinde, aşağıda belirtilen
gündemdeki maddeleri görüşmek ve karara bağlamak üzere toplanacaktır.
19,07,2022 PERŞEMBE gününü bulabilirsek iyi olacak...........'''''!!!!!!!????????
19,07,2022 benim takvimimde ((( SALI )))) GÖSTERİYOR........
CİDDİYET biraz.....
Hakikaten Perşembe yazılmış.
İlginç.
Önceki senelerdeki metin üzerinden hazırlandıysa, tarihi değiştirip günü değiştirmeyi unutmuşlar muhtemelen.
Hepten kopmuşlar
Salmışlar
Umurların da değil
Madde 8:
Madde müzakereye açıldı. Tek öneri geldi. Yeni dönemde seçilen Yönetim Kurulu Üyeleri nin her birisine yılda bir kez yıllık net 96.000,00 TL. huzur hakkı ödenmesine yapılan oylama sonucu 13.305 red oyuna karşın 10.653.746,367 kabul oyu ve oy çokluğu ile kabul edildi.
Ben kendi adıma olan bir kuruşumu bile helal etmiyorum. Benim bir kuruşumu harcarken kan kusarsınız inşallah.
Mzhol serdar bildar sorusu ve gelen cevap güzel. Şirketimizin Romanya ve Almanya'daki arazileri ahkkinda ne düşünüyorsunuz? Atıl araziler geliatirecekmisiniz cevap. Romanya'da ki araziye ciddi alıcılar var yakında oradan olumlu haberler gelecek oradan gelecek para ile borç kapatmasi yapılacak... Soru romanaya daki arazi kimin egplast? Mzhol
17 ay önce 49 olan hisse fiyatı 16 lira
Tuvalet kağıdının fiyatı bile 1,5 yılda beşe katladı, bunlar ya şirketi yönetme ehliyetinden yoksunlar yada......
Yazıklar olsun zalim kz ye
MZH C Grubu Toplanti Tutanagi
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1046648
Madde 15:
Toplantı Başkanı tarafından dilek ve temennisi olan ortağın olup olmadığı, söz almak isteyenin
olup olmadığı, soruldu. Söz alan Serhat Birdal Romanya'da bulunan atıl arsa ve binaların
değerlendirilmesini önerdi. Toplantı başkanı Kemal Zorlu Romanya'da arsanın delğrlendirileceğini
Romanya'dan Türkiye'ye değerlendirme sonucunda kaynak aktarımı yapılacağını, Romanya'daki arsa
ile ilgili gok ciddi çalışmalann başlatıldığını belirtti. Serhat Birdal Sirketin gelecek hedefleri ve yapılan
alnan işlerle ilgili neden KAP açıklamalarının yapılmadığını sordu. Söz alan Berna Vuralgil resmiyet
kazandıktan sonra KAP açıklamalarının yapılabileceğinisöyledi. Ortaklar iyi dilek ve temennilerde
bulundu. Toplantı başkanı allnan kararlara itiraz olup olmadığını sordu. İtiraz olmadığından toplantı
başkanı tarafından saat 12:57'de kapatıldı. 19.07.2022
Kaynak aktarımından söz ediyor ama hacizlik olmadan kendi rızaları ile borç öderlermi orası şüpheli
toplantıda şirket avukatı, "istinaftan kararın döneceğini bekliyoruz, zaten borç ödenmeye başlandı, bu şahşi bir borç, ailecek ödenecek demiş". Bir katılımcı da sormuş " madem neden şahsi borç, neden aile ödüyor, aileden kasıt ne "demiş. Avukatta kıvırıp, Kemal bey ve ailesini demiş. Yani, şirketler tarafından dememiş. Berna, borç ödeniyor, ödendiğini tablolarda görebilirsiniz demiş. Kemal de, ödeyeceğiz borcu, müzakare ediyoruz demiş.
Öncelikle şunu söyleyeyim, bütün toplantının online video kaydı bugün elime ulaştı. Bütün bu yazdıklarım videoda mevcut.
Berna burayı okuyorsun, sana soruyorum: nerde borcun ödendiğine dair kayıt? Ayrıca, şahsi borcun şirket kayıtlarda ne işi var ? Girdisi olmayan paranın çıkışı nasıl olacak? Ha biz dolandırıcıyız , yaparız diyorsan orası ayrı. Devam sevgili finans uzmanı !!! hatırlatayım, bu para mahkeme tutanaklarında var, kafan karışmış. Gören gördü ama yatırımcılar görmedi. O zaman, madem kapıyı açtın, devam et, at bugün bir KAP, şahsi borcun şu kadarı ödenmiştir de, kaç milyon dolar ödendiğini herkes görsün. Olur mu? Atar mısın ? yoksa, ben buradan yazayım mı? Toplantıda kendi ağzınla söyledin, artık benim açıklamam suç olmaz. Artık nereye ne yalan söyleyeceğinizi şaşırdınız. Avukat açık açık bu şahsi borç dedi, Kemal itiraz etmedi, üstüne basa basa bu borç ödenecek merak etmeyin dedi. Bunlar kayıtlarda mevcut. Aradığım delil artık elimde. Resmi toplantı kaydı, kimse de yalanlayamaz.
Bütün bu kayıtlar varken, eplas yatırımcısı olarak bana 1 kuruş bile ödetmeye kalkarsanız, bütün bu tutanaklardan davamı açarım. Zaten bu para bilançolarda görünmediği için her türlü büyük suç işlediniz. Nasıl tutuştuğunuz belli. Soru geldikçe herkes birbirinin gözüne bakıyor. Ayrıca avukatım 2 tane net usulsüzlük tespit etti, İsterseniz dava açıp bu toplantıyı da iptal ettirelim. Ne dersin Berna? Usulsüzlüğü sen yapmışsın. Dava açılırsa kesin iptal olur, emin ol. Artık laf zamanı bitti, icrat zamanı. Daha 26 dan hisse sattım dediğin çakalların malları 24 den tahtayı vermesi var, bu çakallar ve sizin HTS kayıtlarınızın istenmesi var. Madem hisseyi çıkarmıyorsun, o parayı senden tazminatla alırım Kemal. Borsa alemine de ibret olur düştüğün durum. Toplantıda kızın Sibel, burnu havada bir şekilde " hisse fiyatına biz müdahil olamıyoruz, biz de çıkmasını isteriz " dememiş mi... tam tiyatro. ama senin oyunun bitti, film yeni başlıyor Kemal.
Merhaba Gk kayıtlarına nasıl ulaşabiliriz izleyebiliriz?
Gk a dair videoyu bende izlemek isterim, bir link vs varsa bizde yatırımcısı olarak bakalım
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
video benim bilgisayarımda, link yok, cd ile aldım. Paylaşamam kusura bakmayın. Ayrıca, yatırımcı olarak herkesin bu toplantıya katılma , konuşma hakkı vardı. Lütfen yatırımınıza sahip çıkın. Bu Kemal böyle rahat at oynatıyorsa, sebebi malına sahip çıkmayan yatırımcılardır. GK ya online katılım sağlayabilirdiniz. Öğrendiğime göre sadece 1 kişi online katılmış, orda hazır bulunanlar da zaten berna ne okuduysa el kaldırıp evet demiş. Sonraki GK ya hem yatırımcı hem de davacı olarak katılacağım.
Bu arada, Berna'nın ödeme yapıldı dediği para miktarı 1,5 milyon dolara yakın. Kemal bilançodan tırtıkladığı paralarla borcun küçük bir kısmını ödemiş. Bunu bir çok yatırımcı biliyor zaten. ama nerden biliyor? tabiki şirket açıklamadı. Herkes kendi çabasıyla bilgiye ulaşmaya çalışıyor.
Sayın Dufresne; Temyiz olumsuz gelirse yönetim olarak, “borç benim şahsi borcum” diyen kişiden almak için y.k. kararı alacak mısınız diye soran kişi bendim. Yine sayın K. Z. borç benim şahsi borcum dediği halde niye karşılık ayırarak bilançoyu negatife çevirdiniz diye de sordum. SPK yazılı olarak bize mahkeme kararı uyarınca karşılık ayırın diye yazışma yaptı cevabını aldım.
sayın MekeUlu, açık açık yalan söylüyorlar. Karar ocak ayında tebliğ edildi, karşılıklar 2021 bilançosuna girdi. Halbuki 2022, 1 dönemde olmalıydı. Şirket çok öngörülü olduğu için !!! böyle yaptılar. SPK neden böyle bir şey yapsın? SPK ne nasıl bir kurum ki, bakın karar çıktı , bunu göstermeniz lazım mı diyor? SPK lık bir durum yok, alacaklı koyar icrasını zaten, SPK buna müdahil olamaz. O avukat o kadar cahil ve konudan uzak ki, laf olsun diye konuşuyor. Keşke şunu sorsaydınız, bu para bilançolara hiç girmediği halde, nasıl oldu da şirketler sorumlu oldu? Madem deliller bu kadar açık, siz bu parayı bilançolarda hiç göstermeyerek suç işlemiş olmadınız mı? Avukat buna da cevap verseydi keşke. Peki aynı SPK, arkadaş 26 dan sattığın malları 3 gün sonra 24 ten satıyorlar , ne oluyor, kim bunlar diyor mu? Size bu cevabı veren avukat alenen yalan söylüyor. Zaten bu soruya bernanın cevap vermesi lazım ama onunda misyonu belli. Soruyu savuşturdular. Zaten önceden de yazdığım gibi usulsüzlük için başvuru yapıp iptal ettirebilirim. yeniden GK yapmak zorunda kalırlar . Belki organize olup topluca gidip hesap sorma zamanı gelmiştir. raftaki 1 liralık mallar 5 lira oldu 2 yılda ama eplas hergün düştü. Sebep? Mazhar eplasın %28 ine sahip, toplam piyasa ederi eplasın 2 katı. sibel denen asalak pişkin pişkin " mazhar yıllarca geride kaldı, eplas gitti mazhar yatırımcısı bekledi dedi" nerde bekledi? Eplas ne zaman fark arttı? siz hangi borsaya bakıyorsunuz sibel hanım? iki hisse arasında hiçbir zaman makas olmadı, minik farklar hemen kapandı. Ama sibel in kastı şu tabi: biz parayı eplas dan vurduk, mazharda bir şey yapmamıştık, şimdi operasyon mazharda. Bakalım sibel , yaşayıp göreceğiz. Az kaldı.
YUNAN işgalini KASTEDEREK İZMİR için GAVUR İZMİR denmesini şimdilerde daha inlıyorum....
gerçi yakın zamana kadar YAKIN çevremdede GAVURlar vardı ya neyse....