Bugün gelir merak etmeyin.
Printable View
Yalnız o yorum başka hisse için. Topiği dikkatli okuyunuz.
Niye ben uzun vadeciyim ekrandayım. Olmuyor mu böyle?
Aralık vadede her ne kadar dolara basılsa da,
Yabancı para pozisyonu dolar long olan şirketler güzel duruyor.Aselsan dahil :)
Aslan parçası bankalar ise akbaba yemi olmuş durumda an itibariyle görünüm.
Farkındayım farklı hisse olduğunun ;da dikkatli okumamı istediğiniz topic ne topiği? ASELS dışında farklı birşey yazılmazsa iyi olur.
Haklısınız.
Dolar bazlı ucuz geldi aldık. Pazartesi aldık... Elon Musk Spaca X den teleskopla benim al butonuna basmamı bekliyor heralde . Yahu 12312 gün ralli olsa 12313. gün alırım o gün bist düşmeye başlar.
Neyse fiyatı ucuz ya, ne bileyim aselsan ya . 1.8 dolar yaaaa
Yeni çocuğum olma büyütmeye vaktim yok heves ver aselsan üzme beni aselsan
ASELSAN banka filan dinlemez taban yerse yesinler
Biz tavana gideriz bu saatten sonra
Ytd
Archii....
Sen anladın onu....
Zdx&Lunar Soul arkadaşı başarılı öngörülerinden ötürü tebrik eder başarılarının devamını dilerim
Sizinle aynı sek ayran üzerine columbia dark filtre kahve.Yalnız topiğin kalitesi tavan yaptı. :) Bende seni tebrik edeyim Sayın Endeks
Sayın Bozkurt onore edici yazın için sana da teşekkür ederim.
Estagfirullah büyük resme bakmak lazım her zaman..
25 yıldır piyasadayım Viop hic takip etmedim-bulaşmadım..
Sadece spot piyasada temel-teknik ve kademe analizi yapıyrum..
Piyasayı her kim domine ediyorsa Döngüsel olarak devam ediyor..
Bunu anlamak cok zor degildi yani.. :)
TTKOM ve ASELS kalmıstı kamulardan sadece..
ve sırası geldi diye düşündüm o kadar :)
Tabiki kademelerdeki hacim de önem arz ediyor..
saygılar..
Bende sizin kararlı duruşunuzu tebrik ediyorum..
Basit rüzgarlardan etkilenmemek lazım..
ytd.
Bölünme öncesi 5 yıl içinde 20-25 den alırım 70-75 den satarım dediğimde gülenler olmuştu yıl 2017..5.yıl içindeyiz hatırlayanlardan kalan var mı...
ASELSAN yabancı oranı 13 Eylül 2022 % 24,54. 14 Eylül 2022 % 26,26.:one:
Fark % 1,72. Hisse kapanış fiyatı: 33,00 TL (Kaynak İş Yatırım).
Sabır acı kökleri, fakat çok tatlı meyveleri olan bir ağaçtır.
Bu bankaların abuk subuk fiyatlama davranışları dışında her şey güzel.
Endeksin baskılandığı durumda ayrışma hareketi de çok başarılı oldu. Sürdürülebilir mi?
Yani Xbank, Bist100'ün genelini bozup Aselsan fiyatlamasını bozabilir mi? Bütün mesele bu kısa-orta vade için.
Uzunda zaten sıkıntı yok.
XBANK, Avrupa ve Amerikanın yaptırıma hazırlandığı haberlerinin etkisi ile mi dengesizleşiyor takip etmek gerekebilir.
https://www.ft.com/content/95243a73-...e-a10a206d7e9e
4 saat önce çıkmış haber.
US and EU step up pressure on Turkey over Russia sanctions
Washington to target banks that are integrated into Mir processing system
Five of Turkey's largest banks, VakıfBank, Ziraat Bank, İş Bank, DenizBank and Halkbank, are members of the Mir payment system,
1,96 USD nin üstü bambaşka bir boyut.Siz üstünü doldurun borcum olsun.
Aşağıda 33 tl de gap kaldı.Kapamaya gider yeniler için sıkıntı.Bunun dışında endeks aşağıda gap var kapamaya giderse bu ne kadar etkilenir bilmem.Ben bundan sonra bu hissede trade falan etmem gevşeme olursa ekleme yaparım.
Bu strateji kısa vadeli bakanlara vur-kaç peşinde olanlara uymayabilir.
2017 de böyleydi yabancı sattıkça biz yükselmiştk
SM-S906E cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tavan serileri ne kadar sürecek işte bütün mesele bu. :whistling:
Bir el bizi koruyor. Teknik temel de çalışmaz pek böyle zamanlarda.
Arkanızda yaslanın. Tadını çıkarın :party:
Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı Demir, dünyanın elektronik harp kabiliyetine sahip ilk insansız su üstü aracının Türkiye'de geliştirildiğini bildirdi
Türk savunma sanayisi, dünyanın elektronik harp kabiliyetine sahip ilk insansız su üstü aracına imza attı.
Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Türk savunma sanayisinin yeni ürününü duyurdu.
Demir, "Türkiye sahada oyun değiştirici olarak gösterilen SİHA'larından sonra, SİDA'larıyla (Silahlı İnsansız Deniz Aracı) da iddiasını ortaya koyuyor. MARLIN SİDA dünyada elektronik harp kabiliyetine sahip ilk insansız su üstü aracı oldu. Geriden gelen değil, öncü olan Türkiye." ifadelerini kullandı.
İsmini açık denizlerde çok süratli ilerleyebilen bir balık türünden alan MARLIN SİDA, üstün teknolojisi ve taşıyabildiği faydalı yüklerle benzerlerinden ayrışıyor.
Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı koordinasyonunda ASELSAN ve SEFİNE Tersanesi iş birliğinde yerli ve milli olarak geliştirilen MARLIN'in, kıyı veya açık denizde savunma ve taarruz maksatlı deniz harbi operasyonlarında kullanılması planlanıyor.
Kaynak : Anadolu Ajansı
2.1 dolarda tarihi direnç mi var ?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Evet dream is over sanırım , Yatırım tavsiyesi değildir
Neden ki?
Tek can sıkıcı durum bugün Şangay beşlisinden çıkacak sonuçların belirsizliği piyasa için.
Financial times'a haber uçurdular öncesinde. avrupa + amerika bir olup bize karşı yaptırım hazırlığında oldukları hususunda.
Şu an Aselsan seçilmiş kişi. Gavurların 'chosen one' dedikleri. Paranın yönü bankalardan ona döndü. Biraz biz de keyif alalım. Hep stres, hep tedirginlik. Bize de yazık?
Bugünkü kurla burdan sonraki ilk direnç 40 civarı. Daha sonra 45-49-56-66-80. 80 i de aşar giderse artık sonrası ne olur bilinmez :))
Ama görünene göre baya direnç var ve zaman zaman negatif veya pozitif agresif hareketler sergileyecek
Bunlar milleti kandırmak için.Nasıl 9 a ISCTR satmaya ikna edeceksin bu haberleri servis etmesen biraz uyanık olun.
Şahsi fikrim 6 aylık bir nadas başlayabilir