Ne güzel alıyorum 7,50 dan da verin bu pahalıya kaçtı :)
Printable View
Ne güzel alıyorum 7,50 dan da verin bu pahalıya kaçtı :)
Aldıklarım kimin bilmem ama para ORDAN buradan trade den geliyor hiç koymuyor ksaca
Bist 100 alınan psgyo bugün artı.... özakın alınmamış olması şaşırtıcı patron güven vermiyor saklı gizli hissesini toplayıp fona devreden birine kim güvensin....
SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Geçmişe göre iskonto az demiş ama bu sene istisnai ve defter değerleri %100’e yakın artacak. 22 TL defter değeri olsa mevcut iskonto %65 olur ve ortalama iskontodan bile fazla olur. Başka önemli bir nokta da genelde sene sonuna doğru fiyatın yukarı hareket etmesi ile iskonto oranının azalması. (2019, 2020 ve 2021’de Eylül sonrası iskonto oranının azaldığı görülüyor.) Bu nedenle son çeyrek özelinde en güvenli yatırım kesinlikle gyo. Özellikle resesyon muhabbetine paranın sanayi hisselerinden çıktığı bir ortamda zaten pek seçenek de yok.
https://atayatirim.com.tr/arastirma-...?reportId=9586
Bu mal satan malın malı bitmedi mi daha,:) ordino hazırlamış sanki, 12 gün oldu her gün satış yapıyor, tepki verdiği an bitti deriz ancak.
Sizde oyunun bir parçası olarak bu kadar bedbah yatırımcının ahını almakmı istiyorsunuz bence değmez .. SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sasa defter değerinin 16 katından ışlem görüyor bu akprahna cok çarşaf yırtar ölemez...
SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ne kadarda çok önyargılısin 7 yıl hisse taşımış biriyim ben daha nasıl yatırımcı olunurki özakın yatırım hissesi olmadığını anladıgımiz için tepkimiz.. bu hissede kumarcı akbaliktır birde bunu hala anlamamış birkaç hayal perest iste.. hisse düşünce tepki gösteren al satcı olmaz ben bugün 69. 70. 71 fiyatlarından alıcıydım SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Önyargılı değilim çünkü her mesajımda aynı vurguyu yaptım eğer al satçı değilsen özaktaki bu aşırı düşüşlerde aldığın her lot sana orta vadede büyük bir kazanç olarak dönmüştür , ama eğer alsatçıysan ve tahminen 9 larda gemiye binmeye çalıştıysan ki öyle görünüyor bu arbitrajlar sende derin yaralar açar. Patron kısa vadecileri avlar ve avlamaya devam da edecektir. Bunu anlamak istemeyen avlanmaya devam eder, özakta aynen yoluna devam eder...
yatırımcı olduğumu hatta şirketin %1 talip olduğumu yazdım forumada tavsiye ettiğim gibi ben kanal dirençlerinde hissemin %5-10 civarı hisseyi pasiften satıp beklerim sattıklarımı 8,20 gibi yerine koydum sonra 7,80 7,70 gibi ilave alımlarım oldu sorun ben veya yaptığım kazandığım kaybettiğim değil patronun al sat yaparak devasa paralar kazandığını hisseyi baskıladığını yatırımcısını mutlu etmediğini görüyorum ve buna tepkiliyim bu sizi neden rahatsız eder anlamış değilim..
güven bir kere kaybedilir gerisi hep şüphedir diye bir söz vardır ortaktan habersiz hisse toplama .. sonrasında yıllardır baskıla hisse topla yatırımcını inim inim innet temettü verme hisseyi süründür hisse topla bunu piyasadan yatırımcıdan sakla sonra fona devret benim istte inş. uğraşan dostlarım var büyük.y için öyle satış rakamlarından bahsediliyorken bilançoya yeterince yansımıyor olması beni ve benim gibileri rahatsız ediyor ve bunu bazen yazarak gösteriyoruz hak hepimizin ama genede bunu yaptığımız için rahatsız olanlar varsa lütfen engellesinler kimseye rahatsızlık verme gibi bir amacımız yok...
az önce chp özgür özel gyo larda spk yatırımcı bilgilerini patronlara veriyormuş dedi.... tuz hakikaten kopmuş... bunu duyunca biraz daha almaya karar verdim yüreğine insin akprahnanın...
Beni rahatsız eden birşey yok bana tepki koymaya çalışan sizsiniz teşekkür etmeniz gerekirken. 9 dan da alacaksınız daha önceleri aldığınız gibi üzerine de dün benim yaptığım gibi 7,69 dan da. Bu hissede alsatçı olursanız 6 ay sonunda yüzde 15 bırakır gidersiniz onlarcası gibi , çok patlayıp giden gördüm sizin yolunuzdan gidip de . Dediğim gibi teşekkür edeceğine halen yazıyorsun anlamak mümkün değil bu zihniyeti ...
Yatırım fonları 600 k garanti ye yolladı hadi bakalım topluyor dedik ya bunlar herşeyi takip ediyor spk bilgisine ihtiyacı yok çok eskilerden beri var bu işler senin telefonu bulup sat yoksa kaldırmam dediklerini bilirim..
cep to cep
Faziler 10 a düşecekmiş yıl sonu bul ev de al... .
Bul arsa da yap...
Devlet 500 k konut yapacak.. bul inşaatçı yaptır tüm gyo ların kapısını çalıyorlar düşük kar marjı ama satma pazarlama derdi yok kredi bol... Tahminim bir çok büyük gyo ya bölecekler bu projeyi gelir karşılığı yapamaz ekgyo sadece garantör kalır bu işte..
Arsa maliyeti yok..
Hayırlısı olsun inşallah güzel hatta harika günler bizim olsun en kısa zamanda..
Bir dost
buradan çıkarman gereken anlam daha ucuz mal alıyorum diye sizin gibi sessiz kalmadığımdır kalamadığımdır.. ülkedeki anlayış bu malesef dün bende 7. 69 dan mal aldım ama buna sevinmiyorum bana göre dd adil değerlerle 35 tl olan kağıdı kimleri korkutarak sattırdıklarıyla dertleniyorum benim bu tür karlara ihtiyacım yok...
Yüzde 100 sermayeyi borsaya hepsini de aynı hisseye koymak intihardır . Özakta bunu yapmak daha da risklidir, ya herro ya merro olayı sıkıntıdır. Benim hoşuma gitmez ama aşağı gelirse de caydırıcı miktarda alırım bir daha da aşağıyı kolay kolay deneyemezler. Bir nevi otokontrol diyelim buna . Herkese tavsiyem her seviyeden Özaksa koy sepete sloganı olacaktır 😉
Biz yazmayı bırakınca, sahneye bizim dediklerimizi yazanlar çıkmaya başlamış..;-))
En azından bir kişinin de olsa aydınlanması güzel, benim bu gerçekleri fark etmem iki yılına mal oldu..!!
Özak iki gurup arasında iyi polis ve kötü polis senaryosuyla yönetilen ve çoğunlukla ördekleme metodu ile masaya oturanın soyulduğu bir kumar masasıdır..!!!
Kazanmanın tek yolu yancılık yaparak çay ve sodayı beleşe getirip masada dönen oyuna hiç bulaşmamaktır..!!!
Yada benim gibi unutmayı göze aldığın bir parayı yatırıp tek kollunun başına oturup dört resim eşleşene kadar kolu çekneye devam etmektir..!!!
Makine hileli de olsa, haznesinde jeton koyacak yer kalmayınca mecburen şakır şakır döküleceği bir gün gelecektir..!!!
Benim elimde yeterli jeton var ve hergün kolu çekiyorum, gerisini kumarhane sahibi keltoş düşünsün..;-))
Yatırım tavsiyesi değildir..!!!
Halen faillere ve sorumluluklarını yerine getirmeyenlere, manipülasyon zirvede iken borsaya çağrı yapanlara yönelik nasıl bir tedbir alındığı bilinmez iken ISGYO, SKBNK, TSKB hisseleri teminata alınarak aracı kurumlara fonlama sağlanmış, manipülatif fırtınanın zararlarının bir kısmı kamunun sırtına yıkılmış görünüyor. Akıllara zarar manipülasyonun artçı sarsıntıları ise devam ediyor; dün yaşananlar bunu gösteriyor. Bugün fırtınanın bitip bitmediği anlaşılacak, ancak yabancı yatırımcılar artık alış tarafından ziyade satış tarafında durduklarından ve fırtınada manipülatörlerin yanında irili ufaklı birçok spekülatör de muhtemelen zarar gördüğünden büyük tahtalara bir süre kimse bulaşmayabilir. Bu durumda yan hisseler hareketlenebilir.
yan hisselerdede patron riski var syn azurit bısti yatırımdan ziyade manipülasyon sahası haline getirdiler...
Dün az bir nefes almıştı ki bugün kaldığı yerden basmaya devam, haftaya bilanço beklentileri olan hisseler ayrışabilir.
satanlar emeklilik fonları ve yabancı düşündüğüm gibi bıst 100 alınmamış olması yabancıyı etkiledi emeklilik fonları zaten satılık uşaklar milletin parasını hiç ettiler...
YALI DAİRESİ FİYATINA KONUT SATILIYOR
Yaptığı açıklamada geçtiğimiz Mart'ta başlayan Rus-Ukrayna pazarı hareketliliğinin artarak sürdüğünü dile getiren gayrimenkul uzmanı Şenay Araç Demir, özellikle zengin Rusların Bakırköy; Büyük yalı, Florya, Ataköy hattında ultra lüks konut alımları yaptığını, geç kalan küçük bir kısmın almaya hâlâ devam ettiğini söyledi. Konuyla ilgili örnekler de veren gayrimenkul uzmanı Şenay Araç Demir, Antalya-Fener’de, eşyalı 3 oda 1 salon dairenin 48 milyon liraya satıldığını dile getirerek, "Boğaz’da deniz gören bir yalı dairesi fiyatına. ‘Kısmi’ seferberlik ilanı ile orta ekonomik gelire sahip kesim Ruslar da alıma başladı. 5-10 milyon lira arası, lüks yaşam alanları/toplu konutları tercih ediyor genelde. Bu durum elbette ekonomimize yarıyor. Ancak eldeki konut fazlası neredeyse tükendi. Acilen, yaklaşık 2 milyon civarı, yeni konut arzına ihtiyaç var†hatırlatması yapıyor." dedi.
Kiralara gelince; mart-nisandan bu yana Alanya-Antalya bölgesinde yüzde 215, İstanbul’da yüzde 300 civarında arttığını dile getiren gayrimenkul uzmanı Şenay Araç Demir, şu an kiralık konut bulmanın mümkün olmadığını söyleyerek, "Kapalı oteller açılıyor. Otel gibi değil, oda oda-ev niyetine kiralanacak.†dedi.
emlak kulisinde çıkan habere göre zengin ruslar bakırkğy,florya,ataköy ve büyük yalı hattında daire alıyormuş.büyük yalı satışları hem fiyat hemde miktar olarak iyi olması gerekir.bakalım 9 aylık bilançoda ne gibi sürprizlerle karşılaşacağız.emlak konut büyükyalının kesin kabulünü de yapmış idi.
özak gyo nun 9 aylık bilançodaki avantajları neler dersek.
1-büyükyalıdaki bitmiş daire stokları.fiyatlar kat kat artmış.maliyet ise yok denebilir.
2-göktürk 2 den nakit girişleri
3-belek otelin katkısı yüksek olacak.hem nakit girişi ve hemde karlılık olarak.
4-kiralardan nakit girişi.fişekhane dahi yüksek kira gelirine sahip
5-şirketin yüksek miktarda döviz fazlası mevcut.son 3 aydaki nakit girişleride döviz der isek yüksek miktarda kur farkı geliri bilançoya yazılacak
6-emlak konut büyükyalı kesin kbulünü yaptığı için bakalım buradan sürpriz sonuçlar gelecekmi
serhat ��
@fxfinans
·
"Gayrimenkul uzmanı Şenay Araç Demir, özellikle zengin Rusların Bakırköy; Büyük yalı, Florya, Ataköy hattında ultra lüks konut alımları yaptığını, geç kalan küçük bir kısmın almaya hâlâ devam ettiğini söyledi."
Direk Özak gyo deseydin :))
#ozkgy
Sektörde spekülasyon hat safhada
kuşlu siteden alıntıdır.gerçekten direkt büyük yalı isminin zikredilmesi ilginç.zeytinburnu denmemişde büyük yalı denmiş.ayrıca son 3 ayda büyük alımların yapıldığı geç kalan bir kısmın almaya hala devam ettiği bahsediliyor.buna göre büyük yalı satışlarından sürpriz sonuçlar gelebilir.
Verdiğiniz bilgilere göre 3. çeyrek çok iyi olacak gibi. Yakında konutlar için %0.99 faiz kampanyası da başlatılabilir ve yurt dışı talebe ek olarak yurt içi taleple konut fiyatları ve satışları bir tur daha artabilir. Bunların da ötesinde Aralık’taki yeniden değerlemelerle defter değerinin 20 üstüne çıkacağı muhtemelen netleşecek. Bunlara bakınca hisse fiyatı 10 altında kaldıkça sağlam alıcı gelir ama inadına 8 altına bastılar. İnsan gerçekten hayret ediyor. 😅
Aralik ayinda yeniden degerlemeler olacak ve defter degeri ciddi sekilde yukselecek. Otel cok iyiymis diye duydum buyukyali satis fiyatlari 50 milyonlara dayanmis daha satilacak 300 bitmis daire stokta duruyor. Arsalar durdugu yerde kazandiriyor. Defter degeri duzeltmesi geldiginde hisse fiyatlamasi da farkli oalcaktir. Gecen sene de bu tarihlerde 5 lira bedelsiz oncesi simdi ki 2.5 lieanin bile altina veriyorlardi. Sonra ne oldugunu hep beraber gorduk. O zaman yeni almistim niye verdiklerini anlamiyordum bu sene cok rahatim. Izleyip izleyip guluyorum. Filmin sonucu belli. Gecen sene aynisini izlemistim.
Otelde yüzde 70 üzeri doluluk yakalanabilir Ekim ayında da . Büyükyalı gayet güzel satış fiyatlarına gidiyor, keyfe keder 00 indirimli alırsan alırsın almazsın modunda satış politikası devam etmekte. Göktürk 2 de ise ayda 2-3 satış yapılarak gelecek yaza komple satılmış olur. Göktürk 3 proje çalışmaları tam gaz gidiyor , ayrıca bu ay içerisinde Ekim konutta yer teslimleri başlar. 3. Çeyrek güzel bir bilanço gelecek , bilançodan önemlisi vereceği ipuçları olacak. Yıl sonu bilançosu ise harikulade gelecek . Tekkeyi bekleyen çorbayı içer, o zaman özaksa koy sepete 7,69 dan da al ki bir daha o seviyeler denenmesin 😉