Uzun vade sabırla beklediğim sasa hiç üzmedi inşallah hiç bir yatırımcısını üzmez.Buradaki yatırımcı arkadaşların hepsine yorumlarından dolayı teşekkür ederim.Sasa candır.
Printable View
Uzun vade sabırla beklediğim sasa hiç üzmedi inşallah hiç bir yatırımcısını üzmez.Buradaki yatırımcı arkadaşların hepsine yorumlarından dolayı teşekkür ederim.Sasa candır.
Sakla sasayı gelir zamanı
Habire tavan boziyaaah
3177 lota yükselttik ortaklığı... 177sini al sat için, 3bini oldukça uzun vade... Bence gayet şık bir portföy yönetimi...177 lotu al sata kurban ederek düzenli olarak günde en az 1, maks 3 lot eklesek mis olacak... 177yi kaptırırsak ben de Sasa çöker, Sasa pahalı, ponzi zart zurt yazmaya başlaycağım. Hedef bu yönde.
Değil tabii ki...
İyi akşamlar Sasa ,
#SASA Önümüzdeki Dönem Yurt içinde ve yurt dışında yapacağı yatırımlara ve kurabileceği ortaklıklara ait, işlemlerini gerçekleştirebilmesi için 20 Milyon TL sermaye ile Sasa Uluslararası Finansal Yatırım Anonim Şirketini Kurdu. 🧿🧿
Bugün de tavanda 1 milyon lot bekliyor ama sattım tavandan 177 lotu, risk aldım... Bakalım yarın ne olacak... Şak diye arkasından bakarsak kötü, 180 olarak geri alırsak mis... Gergin bir bekleyiş içindeyim...
Bu gelen kap haberleri nasıl, şirket kurmuşlar.
Evet dostlar, hiç bir grafik önemli değildir, zira gün ortasında bir fon gelir şak diye alır uzaya gider hisse, başka fon gelir satar, yerleri öper hisse. Grafikler de anlamsız kalır, takılmayın yani zırvalıklara. Takip edecekseniz 50 günlük ortalamasının altına hiç düşmemiş Sasa. Gerisi tırişkadan nâmeler.
25 milyar dolarlık yatırımların adımlarından biri
Ortaklıklar yapmak için kurulmuş
Ytd
Merhabalar
Bana gore son derece onemli bir haber, ben bu haberi liman projesinden daha fazla onemli buluyorum ve yillardir bu haberin gelmesini bekliyordum. Insallah cok kisa zamanda gerekli yurtdisi ortaklar aciklanirda hazimsizlarin 20 milyar dolar nasil bulunacak sorususu da cevaplanmis olur.
Cok sukur bugun tabandan tavana gitmesi ile dusme trendi bitmistir diye umuyorum. Tabi bunlar her zamanki gibi benim dusuncelerim kimseye katiyen tavsiye niteligi degilsir.
Saygilar
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Borsa üstadları derki; Kötü haberler hep dipte, iyi haberlerde zirvelerde gelir derler.
Eh analizi de yatırımcıya kalır.
https://i.hizliresim.com/mzw1gln.png
dün belirttiğim bölgeden tepki geldi ,güncel hali bu ,
yarın endeks izin verirse bu gap için mücadele olacağını bekliyorum.
167 gap bölgesi.
kolay gelsin.
Tivitır'da kap haberine göz atayım dedim ve tam bir kalasmışım. Haber önemliymiş, banka kıvamında bir şirket kuruyor Sasa. Yani Sasa için önemli, benim için çok az anlamlı, ticaret için şekilli bir durummuş. Yarın sabah nah alırım 177 lotu, moraller bozuldu.
İyi akşamlar Sasa ,
Bugünkü KAP fragmanın diğer bir tanesi.
Normalde SaSa salı günleri pek kap atmazdı ama…..
2017 / Ekim den beri fragman , fragman , fragman. Film başlasın artık 2023 ile birlikte.
Hayırlısı bakalım.
Herkese bol kazançlar.
Sewgiler.
Beetlejuice.
İyi akşamlar Sasa ,
Biri der ki ;
Elimde bu kağıt yok ama ben size akıl vereyim.
Biri der ki ;
Ölü kedi taklidi yapıyor.
Biri der ki ;
100% - 200% kazanıp satmayanın aklına şaşayım ( ben deli değil zır deliyim o zaman )
Ben derim ki ; araştırmadan , incelemeden , şirketi didik didik yapmadan hisse almayınız. Unutmayınız ki ; bizim KY genelde “ pahalısını sewer “ hissenin.
Herkese bol kazançlar
Sewgiler
Beetlejuice
Brüt takas
Zamanlamasi kotu olduhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...f8a91f6a83.jpg
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Balon! Piyasa değeri sabancı holding koçholdini falan gecmiş,, oysa bu holdinglerin bazı şirketleri sasanın katlamalı büyük.. finas borç yüküde ayrı durum..
Şöyle açılışta kırmızı yaksa da 177 lotu 178 alsak... Ama zor gibi duruyor... Ereğli kırmızı yakarsa ona geçeriz artık, moraller bozuk.
engelle engelle bitmiyorlar yahu investindeki iq sü düşükler burayada dadandı
1-2 hafta içinde tek fiyat yöntemine geçer. Ne alınabilir, ne satılabilir.
Bu kadar suyunu çıkarmamaları gerekirdi.
Değerli Sasa Höstadları ,
Bu forumda bizleri düşünüp , Sasa balondur , sasa patlıyacak , sasa şöyle , sasa böyle gibi uyarı yazılarınız için teşekkür ederim.
Sasa 2022 yılında en çok kazandıranlar listesinde ya 13. yada 16. diye biliyorum.
Aynı yorumları ; Sasa dan daha çok kazandıran hisselerin sayfalarında da yapıyor musunuz , yoksa biri mi itti ?
2017 yılı Ekim ayında tanıştığım bu hisse de ; sizin gibiler bitmedi bir türlü.......
Ben derim ki ;
*** Dozunda ,seviyeli , düzgün bilgi akışı olan paylaşımlar her zaman iyidir.
*** Araştırın , inceleyin , didik didik edin öylesi yatırım yapın , ne olursa olsun " ew - araba - arsa - kat - yat - bağ/bahçe - hisse - emtia " vb....
Herkese bol kazançlar.
Sewgiler
Beetlejuice.
sasa ve hekts da trade etmek isten arkadaşlar bilginiz olsun ki ona göre aksiyon alın ...
bu iki hisse senedinde brüt takas cezası var.
yani bugün aldığını bugün satamazsın. en iyi ihtimalle yarın satabilirsin.
su an alanların hepsı parası olan kalın abıler
burdan alabılen koseyı doner 2:):)
svg
yasakların kalktıgı gun sasayı talan ederler emın olun
su an yabancı ve paralılara servıs edılıyoruz
tatlı tatlı