O şeyde Kıpırtı başladı meftada yaşam belirtileri var
Printable View
O şeyde Kıpırtı başladı meftada yaşam belirtileri var
Ha usd ha tl :p
3 Eylül Cumartesi gününden itibaren geçerli olmak üzere benzin grubunda 1 lira 51 kuruş, motorin grubunda 2 lira 41 kuruş fiyat indirimi bekleniyor.
kasko fiyatları çıldırmış olmalı araba fiyatına kasko mu olur yav
O faiz artacak...
Metropol anketi CB seçimi ve mv seçimi hiç de kolay olmayacak diyor. Akp den Deva Saadet gelecek iyi parti daha çok oy almalı. Bu şekilde mühürsuz oylar ile kaybedilebilir fark çok olmalı ki bir ihtimal
Bu filmi seyretmiştim.
Camdaki kız, şey karşısında biraz değer kazanıyor, Tarım Dışı İstihdam verisi geldikten sonra dayak yiyor ve kazanımları geri veriyor.
Son dakika tespitim resmi açıklama yok ama ben yanılmam tekzen batmış
https://www.tradingview.com/x/i4ZmqYBQ/
Bakalım dönecek mi ?
ABD'de tarım dışı istihdam Ağustos'ta 315 bin arttı, işsizlik oranı yüzde 3,5'ten 3,7'ye yükseldi. Ortalama saatlik kazançlar aylık yüzde 0,3, yıllık yüzde 5,2 arttı. Beklenti aylık yüzde 0,4, yıllık yüzde 5,3 artıştı.
Barış Terkoğlu nun 'Belgeli Yüksek Hızlı Tren rüşveti!' başlıklı haberine Karaismailoğlu dan 'engelleme'
Gazetemiz yazarı Barış Terkoğlu'nun "Belgeli Yüksek Hızlı Tren rüşveti! Siemens, Kolin'den ödeme almak için yolsuzluğu mahkemeye taşıdı" başlıklı haberine erişim engeli geldi. Habere itiraz eden kişinin ise Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu olduğu öğrenildi.
https://www.cumhuriyet.com.tr/siyase...Slider%20Haber
Çarşamba günü Edremit merkezde büyük pazar kuruluyor. Tüm sokaklar tezgah doluyor. Köylüler, tatilciler, yabancılar herkes bu dar sokaklardaki dandik tezgahları geziyor. Sabah saat 10 gibi ve akşam üzeri 17 gibi gezdim, CHP li belediyeye sahip olan bu şehirde tüm pazar romanların elinde desek hata olmaz. ( aslında güzel bir olay. Hırsızlıktan yerleşik çalışmayı tercih etmiş bir topluluk görmek mutluluktur). Kimse kimseye karışmıyor. Herkes düzenini kurmuş , çark dönüyor. Parti sadece sembol !
Kimle konuşsam veya kulak misafiri olsam AKP diyor ! Dualar ediyorlar ! Kılıçdaroğluna çok kızgınlar ; babacan ve davutoğlunu masaya oturttuğu için tepki oyu kullanacaklarmış. Halkın isteği CHP + İYİ parti ikilisiymiş. Hatta bir muhtarlık bahçesinde oturan çoğu 50 yaş üstü diyor ki ; ABD ve İngilizler AKP iktidardan düşmesin diye bu Altılı masayı icad etti, böylece tüm muhalifleri kontrol altında tutuyorlar. Bu kadar sıkıntıda bile halk sokağa gösteri için çıkamıyor ( Kılıçdar engel oluyormuş ) diyorlar.
Yani anketler hikaye. Saha gerçek. Belki diğer kentlerde farklıdır bilemiyorum.
2001 den beri çiftçilik yapıyorum Şanlıurfada, bakın bana 1 aylık gelen elektrik faturası 1 milyon 146 bin lira. Biz sıcak bölgenin insanları sürekli devlet büyüklerimize saygı gösterir, severiz, biz size de oy veririz. Torbalarca oyu AKP ye verdik. Gelen vurdu, giden vurdu.
https://www.cumhuriyet.com.tr/siyase...Slider%20Haber
O dedikleri toplam oy sayısı iktidar olmaya yetiyor mu acaba!!!! Bu arkadaşlara biraz matematik öğretseydiniz...
6 masanın da oyu bile yetmeyecek !!!!
Bunlar diyor ki CHP nin işgrubu var , çocuklarımız orada makam mevki sahibi oluyor , orada ki ekiple bağımız yoksa da çocuklar belediyelerde iş buluyor ; güzel kazanıyor denize karşı oturup mis gibi viskimizi yudumluyoruz ; ne işimiz var iktidar olalım...Boşver AKP ya da başkası iktidar olsun....Tıpkı Baykalın yaptığı gibi malı muhalefette de götürüyoruz...:oleyo:
Atıyo işte,bende bılundum bir ara oralarda,aile evimiz var akçayda,gerçi ben denizini sevemedim,ama halk zaten bilinçli o kesimlerde herkes herşeyi biliyor,Çingenelerden bahsediyor,zaten onların çoğu akçı,hangi parti onları beslerse o tarafa dönerler,işin gırgırı yapılan ekonomik bunalımımı kutlarlarmış ?,bu masada molla,davut ve bebecanı bende sevmem,ama işin selameti için önemli,o masada olması gereken esas HDP,ama PKK bahanesiylen bize çamur atılır diye masaya alınmıyor,çünkü şeytanın avukatları çok güçlü,4 sene görev yaptım G,Doğuda çoğunu bilirim Aşiret dahil,adamların fikrini hiç değiştiremezsin,sadece toprak reformu için Ecevit uğraştı,en büyük darbeyide Menderes attı,büyük barzani dürzüsüylen bende savaştım,kardeşimin biri pkk baskınında 14 pkk'lı öldürdü,yani işin özü bu bölge yavuzdan beri kullanılıyor dış güçler tarafından kışkırtılıyor,tek desteği toprak reformu,buna şu an kimse yanaşmıyor,özalda yaptı reform benzeri şey ama o gitti barzani itlerini yurda soktu pkk azdı,neyse:(
Sigorta piyasasi ayvayi yemis
https://twitter.com/OzgurKarabatCHP/...kMNpipubQ&s=19
Ben de unutmuşum yaptırmayı bugün yaptırdım zamlı fiyattan 2500 e patladı ceza ile beraber :/ Soygun resmen
2 aydır serseri mayın gibi geziyormuşum farkında olmadan :oleyo:
O değil de ben bir de Antalya'ya gittim geldim Temmuz'da bu şekilde iyi çevirmediler :oleyo:
Bu tip sanal ortamlarda 5-10 taraftarla kendini kuvvetli - saygın hisseden bazı zavallılar nedeniyle bu ülke bu hallere düşmüştür. Halktan kopan her siyasi grup yok olur. Halk diye bahsedileni kendi çevresi sananlar yanılgı yaşarlar. Ayvalık - bodrum vb. yerlerde kendine elit yaşarken şehirlerin varoşlarında yaşanan derin sıkıntıları görmezden gelenler, kendi otosunun deposunu doldururken 100 tl. fazla ödemeyi hazmedemeyen sade vatandaşın evine askıda ekmek gittiğini göremiyor veya görmek istemiyor.
Burada kendi çıkarlarına hizmet etmeyen her yazıyı ağır eleştiren - saldıranlar benim hiç umurumda değil. Ben sadece gerçeklerle ilgilenirim. Doğru her zaman her yerde aynı doğrudur. Bugün doğru olana yarın yanlış diyemem. Afganistan, pakistan bugüne nasıl geldi, kimler inanmıyordu böyle olacağına ?
herkes kendi yaşadığını bilir ! bazı şeyler yazılamaz, konuşulamaz ama bu unutulduğu anlamına gelmez. Şimdilik bu kadar yeter. Herkes hak ettiğini yaşasın.
Erdoğan : Gerçekleştirdiğimiz demokrasi ve kalkınma devrimleri sayesinde Türkiye , ülkesi ve milletiyle dünyanın en üst ligine yükseldi
Atan atana
Ağustos ayında bir çok şehri gezdim. Bir kaç düğüne katıldım. Gittiğim yerlerde bir çok kişi ile konuştum. İktidara yoğun eleştiri yaptım. Güçlü biçimde hükumeti savunan çıkmadı. Ya benden cekindiler renk vermediler ya da millet savunacak argüman bulamadi.
Katıldığım düğünün birinde İnönü memleketi sattı dediler. Klasik Lozan 2023 . Lozan süresi ile ilgili madde gördünüz mü yok. E öyle duyduk. Yazıklar olsun size okumadan bilmeden ülkenin kurucularıni memleket sattı diyene ,lozan'in süre ilgili belge getirin tüm malvarligimi vereceğim dedim. Ses yok. Bir kişi "dili değiştirdi" dedi. Arkadaşım değişen dil değil alfabe.Yine ses yok.
Ugur Mumcu'nun dediği gibi " bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmuşlar.
Bu ülkenin en büyük problemi örgütlü cehalettir.
Sivrisinekler.
Bugun dunya'da en cok insan olduren hayvanmis..
Bu dunyada 3500 tur sivrisinek varmis.
Bunun sadece 200'unun disisi insani sokuyormus.
Bilim adamlar bu konuyu cok iyi incelemis ve ekolojik dengeye zarar vermiyecek bir sonuc elde etmisler.
Erkek sivrisineklerin genlerinde bir degisiklik yaparak, bunlarin spermlerindeki bilmemne protoinini degistirmisler.
Sonuc, yine ask hayatina devam ediyorlar, disiler yine yumurtalarini durgun sulara birakiyorlar ama yeni yavrular dogmuyormus, disi sivrisinek te donup bakmadigi icin herkes halinden memnun.
Gecenlerde, Florida Key'se 750 Milyon ( yaziyla 750 milyon ) sivrisinek salmislar.
Diger bir pilot bolge olan Endonezya'da, bu yolla yillik Malarya orani %77 dusmus.
Kanada'da benim yasadigim bolgede, aksam bahce kapisini acik birakiyorum, sivrisinekler doluyor ama aval aval dolasiyorlar, sokma mokma yok.
Dunya artik bu sivrisinek belasindan kurtuluyor desek, cok mu erken olur bilmiyorum.
Ama bu konuda umutlu olmak icin yeterli sebep var gibi.
Bu konuda biri, youtube'da video koymus, o bilgilerden aktardim.
Taraflı veya tarafsız anketleri bölün, çıkartın, toplayın A.K. partisinin oy oranı ~ % 30 gerçek olan bu, gerisi lâf salatasıdır.