Biraz gidin dinlenin demişler
Printable View
Biraz gidin dinlenin demişler
bir sonraki adım bist 30 da açığa satışı tamamen yasaklamak olacak...
biraz taşların oturmasını beklemekte fayda var...
gılışdaroğlu uyarmıştı longerleri dinlemediler
Hahahhahaa[emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Birde şunu anlamıyorum uzmanlar çıkıp illa çocuğun ismini koymak için neymiş seçim tarihindeki belirsizlikten düşüyormuşuz.
yav 10 gün önce enflasyon fiyatlamıyormuyduk, ucuzluğu fiyatlamıyormuyduk:)
Kafayı yiyeceğim.. Koca koca analistler hala,para çıkışı yok,hacım az vs...diyorlar
Yıllarca borsadasınız
hala öğrenemediniz mi?
6 iş gününde %16.94 düşüş !.
açıklama isteyene deriz ki Açıklanacak bi tarafı yok.
ama altı ayda 2500 den buraya kadar gelirken ses yoktru da düzeltme de miş yapmayalım demezler mi ?
Bu düşüşe anlam verenlerde olacak verebilende vermiyende işi bilenlerdenbir östad varsa çıksın anlatsın biz de öğrenelim .....
https://i.hizliresim.com/8nztoq6.png
Abi güzel anlatıyorsun da kimse anlamaz, yeni gelenler hele hiç anlamaz. Şu başlıkta tam tepeden herkes uyardı herhalde, daha geliyorum oradan lönk buradan lönk. Nasip işte nasipte yoksa dayak bile yenmiyor deyip geçmek lazım, ben çok faydalanıyorum yazdıklarından selamlar...
Yıllarca not tuttum.Tarihini yazdım.KAMUYA ACIK HIC BIR BILGI (aps,hacım,para çıkışı,takas vs...) işe yaramaz..
6 olmasa anlatılırdı belki de... 6 işi çok bozmuş..
Kötü bir haber var gibi... Kol kesip dışarıda beklemek kalp sağlığı açısından daha iyi olacak gibim...
Daha çok düşer mi sizce bu düşüşler nereye kadar devam edecek Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tekrar poz.aldim..seviye bende kalsın.. polemik olmasın..
O degil de kılışdar haklı çıktı. Ak gezenler bunu da açıklasın.
eşleşmeler buralar yada daha düşükler olursa mala girmeyi planlıyorum
bi miktar mal geldi zaten son düzlükte, fullemeyi düşünüyorum
az gittik gene devreleri koparmışlar
Bunlar birşeyi biliyor ve satıyor...
IBB'ye kayyum?
Seçim tarihi?
Halkbank?
Bunlar birşeyi biliyor ve satıyor...
IBB'ye kayyum?
Seçim tarihi?
Halkbank?
Bu başlığı şu anda 336 kişi okumaktadır. (78 üye ve 258 ziyaretçi)
bence alakası yok, her ihtimale karşı satıyorlar
seçim tarihi nisan olsa ne, mayıs olsa ne, haziran olsa ne, hiç bi alaka yok.. ibb kayyumu şimdi niye atasın, belki altılının adayı imamov olacak, o vakit zaten bırakıyo belediyeyi.. halkbank ihtimal, büyük ihtimal zira amerika bunu mutlaka seçim öncesi açıklayacak ki, kan gövdeyi götürsün.. tam zamanı gelmiş olabilir, 50 milyar ceza, swiftten de attım türk bankalarını vs
Düz mantık yakın bir giren milyonlarca hesap var şimdi onların burada söğüşletirse seçimde bunun karşılığı olur. İkincisi buradan çıkan para döviz olarak yastık altına kayarsa yine seçim öncesi kriz olur. Üçüncüsü Kılıçtaroğlu demiştim zaten uyardım der elinde koz olur.
Kılıcdaroğlu uyarmıştı, dinleyen ihya olmuştur.
Çoğu analistten iyi iş çıkardı
Teminatları indirseler bari, belki millet voba akar, kademeler az biraz dolu verir...
18:00'de açılmıyor muydu?
YFAS yine süpürdü