Hani amiral eksi 5 yapacaktı. Sana inanıp sortladik elimize verdiler iyi mi :kahkah:
Printable View
Hoşbulduk Caho.
Fikrim belli, çok boğasın diyorsun bana ama kağıdına göre boğayım.
Koç ve bankalar başta belli kağıtlar değişimi ( olur veya olmaz ) almak durumunda.
Fakat dışarıdan müdahale mevzuyu bozuyor.
Bugün elimdeki aselslerin yanında dünya kadar Ykb long vardı, kapatıp açmaktan yoruldum. Totalde de zarar ettim, hayatta kararsız kalmam ama bu iş beni rahatsız ediyor.
Yarın aynı el masada olacak mı?
Kısmet bakalım.
Deniz hoca isviçreden ilginç bir duyum paylaşmış
Reis dün bankalar zaten kallavi artı kapandı hem Avrupa'da hem Amerika'da... Sonrasında asya borsaları da takip etti bu trendi... Asya borsaları kapandıktan sonra credit suisse haberleri geldi... Lütfen...
Yarın sabah kallavi eksi göreceksin Japon bankalarını... Aksi olursa yazmam bile bu foruma bir daha... Ben bir laf etmeden 10 kere düşünüyorum, size de tavsiye ederim...
Long-flat sistemden devam ediyorum
Bir trend indikatoru belirleyip... bu isin canı çıktı gerçekten kaç oldu düşmesine izin verilmiyor
Short pozdan para kazanana herkes düşman ama nedense 60 fk lik hisseyi alan can siperane savunuluyor
Mecbur short tuşunu bıraktım .. en azından hem shortta hem longda degil sadece long da ters kalırım diye düşündüm .. ytd
https://www.investing.com/currencies/xbr-usd
İpten döndüm .mk, düşmemiş, direk çökmüş laa :he:
70 desteği çalışır mı? Yoksa daha altı var mı dostlar?
petrol için var mı yorum !!
bu arada katrancı hoca hakkı çıktı, çok sert düşer demişti :ok:
rep vereyim :)
Bahtsız bedevi gibisin :he: insan bi şortlamadan önce sorar danışır başganım müsade var mı deye
Bugün çoğu tahta yüzde 3 lere yakın düşmüş sen bula bula amirali bulmuşun.
Dersine iyi çalış, yarın hanki kaat daha çok düşer hangi tahtayı zıplatırlar iyi analez etmek lazım.
Neyse ben yatıyorum gazamız mübarek olsun, sen tüpü şortla bende amirali şortluyum bakalım çorba parasını kapacaz mı yoksa terliklen kovalayacaklar mı :kahkah:
ohannes vix endeksi artı 13 ulan pandemi dönemi gibi
Akşam seansının zirvesinde olabilü...
Araplar geri vites yapmış diye okudum. Sortcular akıllı olsun:)
Böyle alenen kriz mi olur? Önce global bir coşkulansin Fed i ecb si paracıkları yine bir bollaştirsin, şu günah keçisi bankaları bir kurtarsın, güllük gülistanlık olsun sonra bir gece ansızın ... Tahmini bir sene sonra falan olur herhalde.. büyük ihtimalle yine konut falanla başlarlar
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Doğma büyüme haranlıyım sendikalı değilem olmadım işte , tüm sülalem sel felaketinde tövbe etti ve vali denen yurdum insanın partisi neyse ona oy yok diye paylaşım yapmışlar ne güzel troller var memleketimizde
Doğma büyüme Harran lı olabilirsin ama Haran'lı olduğunu sanmıyorum...
Hetay valisi mv olmak için istifa etmiş, merak ettim hangi ilden aday olacakmış?
https://twitter.com/ibrahimmturhan2/...Ml_IO-mBA&s=19
Şöyle bir şey var abi.
3 gunde petrol 10 dolar dustu adamlar benzine 1 kurus bile indirim yapmadi. Nasil bi soygun duzeni arkadas bu.. yazik
SM-M215F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bakin yarin sabah neler olacak? 1. Senaryo belli, yesil acilip boa ya bakacagiz satiyorsa short olacaz. Boa endeksi 5500 e getirir yarin. Baktik 5500 de Ziraat aliyor long olup 5100 un ustune kadar beklicez burada boa satiyorsa yine shorta gecip donguye devam edecegiz.
2. Senaryo da belli. Acilista isc alip seans sonuna kadar tutacaz ya harro ya marro ama bugun endeksi yine bu kagitla tuttular.Bu seviyelere gore biraz sisti bir gazini alabilirler. Yarin amiral batti olabilir.
Devletin makamları lale devrine benzer olmuş.lüks arabalar onlarcası bakanla beraber dolaşır..elektrik desen kırıla gidiyor kamuda , çürük yaptırdığı binalar devletin mütahitlere..hesap soramaz bir idare..parti kayırma adam kayırma..bu açık az bile...asgari üçret neden düşük..adaletsiz bir gelir dağılımı ve büyük bir israf ve yolsuzluk normal hale gelmiş..emekli aylıkları 5 binlerde olurmu hiçç..? Neden vekiller sözleşmeli olmaz ki..?işini yapmayanı kadroya almayacan..Bakanda öyle olmalı..Ama nerdee..??
vix eksi 2 bugün artık yeşil olur
SASA bilançosu geldi demin.
Satışlar azalmış, brüt kar bayağı azalmış..
3,5 milyarlık vergi geliri sayesinde net karı kurtarmış.
Mevcut fk 25 civarı..
HSBC, Erdemir için tavsiyesini Tut'tan Al'a çıkardı