Hayırlısı olsun inşallah. Allah herkesin gönlüne göre versin :)
Hazır bu kadar enerji işi pompalanmış, şirket değerleri şişmişken, şapkadan bir tavşan da çıkar belki... Ben olsam bu fırsatı kaçırmazdım, çakar geçerdim :)
Printable View
Aracı kurumlardan bugüne kadar en iyi bilanço osmen den geldi arkasına gedik,oyyat,Info sıralanır benzer seviyede hepsinin iyi ve kötü gelen tarafları var ama spektakuler olmasa da bu çeyreğin hakkını verdiler. Sırada agaları ismen var bakalım totalde 8m aşacak mi?
Oooo herkes buradaymış. Keyifler de yerinde. Maasallah diyelim. Daim olsun:)
Hissede tedbir falan var mı? Güzel bir kirilim gelmiş gibi, vioptaki parayı bir süre buraya atayım diyorum.
Açılış güzel. Kopuş gapi olur umarım.
İsmen hep şapkadan tavşan çıkarmıştır ama dünkü+9 da kafa karistirmadi değil bakalım kapanış ters olabilir,önemli olan akşam görülecek resim. Hem hacimde hem kredi tarafında güçlü işler döndü.
43,80 altı sakat
Bilancoyu almaktan vazgecip satiyorlar gibi...Sanki 60/70 olmusta..[emoji35]
CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
tersine de olsa hacim geldi en azından
Devre kesici sınırından dondurduler şimdilik,akşama kadar neler döner bakalım ciddi hacimli karşılandı vuruşlar
Umumi arzu uzerine devrede kesti.Simdi taban mi tavan mi? Uzmanlik sorusu 100 puan.
İs girisim tavan 2 gundur.buna ne demeli
Son çeyrekte ismen hissesi hacimli idi,endeks değişikliğine denk gelir mi o da sürpriz olur bilanco ile,son saatte bu düzeltme hoş olmadı bakalım mal mi yedirdiler dökme hareketi miydi görelim son 1 saat.
İsmen dunku ve bugunku hareketleriyle kumar tahtasi oldugunu teyit etti.Gerci borsada cogu kagit boyle.İsmen kurumsal dedik mudade etmezler dedim cilk cikti..Muhtemelen bugun yarin son gunum bu tahtada ha zararmi ettim hayir bunca maceraya ve yatirilan sermayeye gore fos.Gotur gunluk mevduata yatir inan ayni parayi alirsin.Burda bide bunun keyiflerini ve egolarini pofpof luyoruz.
Break out fake çıktı. Gelsin o vakit bilanço.
Toplayacakti birileri set koydu 150 bin lot 42,7 e. Ugrasamadi kızarık endekste. Deniz uzun süredir taşıdı hisseyi bilanço günü kustu. Artık bilanço konuşacak ben yüzde 50 risk alabildim görelim bakalım ne gelecek
KAP: ISMEN IYM [ ] İŞ YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş. Kar veya Zarar ve Diğer Kapsamlı Gelir Tablosu
Orjinal Link:
https://www.kap.org.tr/Bildirim/1212665
Dosyalar:
https://www.kap.org.tr/ek-indir/4028...8b8650c93b08df
Hayırlı olsun genel kanı daha başarılı tahmin etti,benim tahminim 8 üstüne atması idi. Kasada biriken nakit şirket için oldukça pozitif hacimler gevsese de kasadaki para bambaşka yerlere hazırlar ismen i.
2 milyar tl lik vergi kãrdan inilmiş.... Vergi ödemesi olması 9 milyar uzeri beklenti gercekleşmis olacaktı... Herhalde depremle alakalı vergi ödemesi öne çekilmiş olabilir....
SM-G781B cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hayırlı olsun..Beklendiği gibi güzel geldi..
İyi bilanço getiren şirketler mevcut riskler sebebi ile genel olarak olumlu fiyatlanmadı şu ana kadar... Aracı kurumlar da...
Ama İsmen savaş sonrasında da çok satış yemedi...Bir yerin altına hisseyi vermiyorlar..
Savaş biraz durulunca hızlıca fiyatlama olacağını düşünüyorum....
https://i.hizliresim.com/oz5kdus.png
https://i.hizliresim.com/c0b70w0.png
2023 / 1 çeyrek hasılat 86 milyar kar 1. 398 milyar
2023 / 2 çeyrek hasılat 63 milyar kar 2. 942 milyar
2023 / 3 çeyrek hasılat 101 milyar kar 2. 912 milyar
Şu bilancoya göre 35-36 dan aşağısı yok gibi, adam ongormus nakış gibi almış satmış,bugün de boşaltmış getirdiği yerden. Ov bu yapı devam edecek gibi,güçlü devam etmek için nedenleri çok
Bilanço hayırlı olsun bu yılı 10 milyar civarı bir kar ile kapatırsak iyi olur. 2024'te 15-16 milyar civarı bir kar görebiliriz.
Hafta icinde alinan 18 milyarlik borclanma onayi bu kar i yakalamaya destek olacaktir.
Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Körfez ülkeleri başta olmak üzere yurtdışında gerçekleştirdiği ziyaretlere ilişkin olarak "Yurtdışı ziyaretlerimde hiç kimseden para talebimiz olmadı. Biz bir program uyguluyoruz, kapı kapı dolaşıp hiçbir talebimiz yok. Ziyaretlerimizin amacı uyguladığımız programı anlatmak" dedi.
Şimşek, enflasyon muhasebesine geçileceğini belirterek, "Finans kuruluşlarına ayrımcılık yapacağız, onları kapsama almayacağız" dedi.
Bütçe görüşmelerinde milletvekillerini soru ve eleştirilerine yanıt veren Şimşek, enflasyonun sorumlusunun ücretliler olduğu yönünde kendisinin bir sözü olmadığını belirterek, "Kişisel olarak da hükümet olarak da sermaye taraftarı değiliz. Ben ücret ve enflasyon sarmalından söz etmiştim. Fiyat istikrarı çalışanların refahını artıracak tek formüldür" dedi.
Saldırrr işmennn...
Savaş gündemi, bilançolar derken bu konu çok arkalarda takip ediliyor ama arka taraftan bu muhasebenin avantaj/dezavantaj yarattığı şirketlerde pozisyonlar tamamlandıktan sonra ortalıkta bilançolarina pozitif yansıyan listeler dolaşmaya başlayacaktır. Neyse gideyim haftasonu Ereğli ye bu stokları napacaniz fazla durdukça negatif etkilenirsiniz bak diye uyarayım efendileri🤪
Komik olmadı mı bu açılış:)
Şaka gibi oldu bu
Yuh tabana verdi noldu lan battimi sirket
SM-N960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bir ha ha ha koyalım....
Komik şeyler
SM-G781B cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bela okumak gunah derler.Ey ismen yonetimi uyumayin[emoji779]
Deniz basiyor 4.5 milyon lot satışta
SM-N960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yok artık hahah, bu ne lan
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.