spek o kadar korkuyorki 50 yi gecersem orda itelediklerimi bana itelerler diye... :)
Printable View
dışarıdaki işlerimi halledip tekrar ekran başına döndüm. Yabancı satışları artmış, son 1 saatte satışlar artabilir. Yabancılar yükselişi satış fırsatı olarak kullanıyorlar.
.................................................. .......
Cola olabilir? :whistling:
XTUMY bugün düşeni kırdı.
Yan tahtalara terbiyesiz alımlar gelebilir...
Sıkışınca endeksi tutmak için Thy alıyorlar. Bofa hala satış tarafında birinci. Günü o tarafta tamamlar ise 7800 ün üzerinde kalırsak long altına inersek short olacağım.
yavaş yavaş ustalar sahne almaya hazırlanıyor
çizecekler gibi
özelden petkim soranlar olmuş, bilanço bekleniyor.. son kötü bilanço gelir gelmez ralli başlar kimse merak etmesin.. ocak 2024 petkm 130 TL kimse şüphe etmesin
nafta/etilen spread artık açılmaya başlayacak, ama esas hikaye star rafineri yüzde 12 payından gelecek katkı, yüzde 6 daha satın alma opsiyonu var, yüzde 18 star payıyla satış hasılatı favök falan patlayacak
.................................................. ...............
Bu ay faizi %40 yapıp sonra gelişmeleri göreceğiz diyecekler bence.
Geçmiş enflasyona değil gelecek enflasyona bakacağız diyebilirler. Temmuz'dan itibaren %30 enflasyon girdi.
SISE de sanki düşeni kırıyor gibi. PETKM'de faydalanamadım.
EFES Holding destekliyordu.
BES fonlarına para aybaşında giriyor onlar da alıyor olabilir.
Abd mscı tur +2,04
ky porföyünde hisse tarafında geçen hafta ciddi azalma yaşandı..tekrardan yüklenme olursa kredi tarafından fln anında endeksi döndürürler cds mds dinlemezler..adamlar diyorki kararınca alın az kazanın açgözlü olursanız elinizdekini de alırız..
Sabah alanlar akşama veriyor gibi duruyor
Ne var ne yok tepeden verdim... Yeter....fezaya gitmez bu ortamda...ortaya karışık
Kar gördünnü yapıştır gitsin tohatlı abi, borsada fırsatlar hiç bitmez, hergün para dağıtıyorlar burda :he:
76 milyar hacim ile % 2,2 yükseliş olmaz iş
yarın elinde patlar boğaların
Petkim 130 çıkar yine gelmiş. Kar varsa kaçın. Tepe işaretlenmiş oldu
off offf offf adam halı silkeler gibi silkeliyor
bir ben bir pala çıkıyoruz ralliye
yarın bir gap da 7900e koyduk mu tamamdır.
SPOT kapanış, kapanışa doğru BofA gene satışı -750 milyondan -376 milyona düşürdü, Garanti Yatırım gene alıştan satışa döndü,
https://r.resimlink.com/sXe8a5y.png