Twittere devre kesici koymuşlar..Anayasa yapacaklarmış..:oleyo: siyaset konuşmayayım diyorum ama zorluyorlar..
Printable View
Twittere devre kesici koymuşlar..Anayasa yapacaklarmış..:oleyo: siyaset konuşmayayım diyorum ama zorluyorlar..
izinde olan cerrahlar göreve çağırılmış.
yaralılar ağır diye anladım.
kaynak: sözcü canlı.
Putin le rusya kazanda görüşmeleri habertürk de canlı veriyorlar
pala bu gizli gündemlerden haberdar mıydı? bu tip şeyler uzunca süre müzakere edilir. hiç istifa eden mv yok. demek ki bir şekilde ikna edilmişler.
ajandanın yedeği elinde miydi?
çok sayıda ambulans gelmeye devam ediyor. :(((((((((
internet te nanany ne biçim ülke iskence hane..
Herkesin ağzında suriyeliler de. Afganistan da sanırım 1 milyona yakın insan geldi. Bunlar taliban rejimine karşı ABD ile omuz omuza çarpışmış işbirliği yapmış insanlar. İşin ilginci bunlar ABD israel düşmanı iran üzerinden ülkemize geldiler. Nerede bu afganlar.
Arkadaşın oğlu orada çalışıyordu. Herkesi çıkarmışlar sıkıntı kalmamış bitmiş
Taksicide terörist taksiyi kaçırmışlar yada takside çalışıyor
Galeriden jip çalıp avcılar e5'te gta oynayan ve interpol diye bağıran abd vatandaşı, 3 kişiyi ezdi bugün.
Fatihteki olay zaten tam facia. Bir yandan 2 tane it taksimde bir genç kızı yere yatırıp taciz ediyor ve sonra serbest bırakılıyor.
Ve bizim piyasalardaki toplumun sinirlerine oynayan hareketler. Kesinlikle bağlantılı.
Bakın bu olayların tümü toplumsal kaos, iç savaş ve sonu bir balyoz darbesiyle bitecek olayların fitilidir. Kaos, plan devreye girene kadar sürer sonra ertesi gün bütün pislikler ortadan kalkar.
şu yukardakini yazdığım sadece 20 gün olmuş. psikolojik harp bu büyük haberleri bile bize sindirtti. gideceğimiz yer neresiyse çok hızla o noktaya gidiyoruz şu an.
biraz askeri eğitim almış bir kaç kişiyle ankara'da tusaş'ta bunu yapabiliyorsa, milyonlarca hücre uyanınca neler olacak.
Bahçelinin dün meclise cagirdigi ***in örgütü yapmış saldiriyi
öncelikle şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar dilerim.
dün görüşlerimi yazmıştım.
100 yıllık emeklerine, emellerine karşı bir şey denemeye kalkıyorsun.
bunun karşılığı olacağı açıktır.
ekonomik saldırıya ZİRAAT YATIRIM 1 milyar tl ortaya koyarak, sakinleştirme hamlesi yaptı
saldırının 1 gün sonra ve ANKARA'ya olması, gayet ÜST PERDE'dir.
''BAŞKENT'inize ulaşmamız bu kadar kolay...'' demeye gelir
konu hakkındaki bu görüşüm halen günceldir.
başımıza örülen MÜLTECİ BELASI... şuan belki hissedilmiyor ama
yıllar sonra bir PKK şiddetinde bir belaya ulaşacaktır.
o yüzden şimdiden bunların bertaraf edilebilenleri, edilmelidir.
haa
''mültecileri gönderelim o zaman, çözüm diyorsan çıtak '' derseniz
bende öyle diyorum
ama adam bırakmıyor
''kardeşlerim...'' deyip bırakmıyor... ben naapıyım
15-20 milyon Suriyeli Afganlı Arabı vs. ülkeye dolduran zihniyetin arkasından giden toplumdan bir halt olmaz..
Bu durum bizim yıllardır uğraştığımız terör kadar ciddi bir durum..ama hala lay lay lomdayız..
Bu mülteci sorununa karşı tepkisizlik ne kadar vatansever olduğunmuzun kanıtıdır..yani boş bir toplum olduk..bu topluma herşey müstahak
aslında kurtuluşumuz, ülkenin feraha ermesi ÇOK KOLAY
İKTİDAR'IN bir an önce YIKILMASI
ama yıkmıyorsunuz...
habire ona oy atıyorsunuz... gene başa getiriyonuz
BAHÇELİ tek başına ne yapsın ?
Yaşlı bunak kariyerinin en kötü kapanışını yaptı.
Arkasından son söylediği ile anılacak ve hatırlanacak artık.
HERKES BİLİYOR ..ahlak reformu lazım bize....beni yönetenler şöyle yiyor böyle yiyor, işini biliyor diyor normal vatandaş ve diyorki; demekki dinde böyle yemeler doğaldır diyor..bunlar dindar diyor..ne oldu..iman gitti..Allah esirgesin..gitti yahu resmen iman gitti..toplumun geldiği son nokta bu işte..Ahlak çöküşü..Ahlak çöktü mü ne olur..her şey olur bu toplumdan..hırsız da olur, kapkaççı da olur, yüzsüz de olur, tecavüzcü de olur..kaynağı tam da burda işte..beni yönetenler yiyor bende yerim dediğin an bittin..
https://x.com/ww3mediaa/status/1849064620822049037
adam haklı. iran, ırak, suriye gibi kriminal ülkelerle komşusun. güneydoğu coğrafyası çok zor. oradan mal geçirmek çok kolay. silah, sigara, uyuşturucuyu geçirip milyonlar kazanıyorsun.
pkk bitse başka örgüt türer. birilerinin laf salatasıyla bu iş bitmez.
reisler de bu konuya çoktan vakıf. bakalım cuma kapanışa ne zırvalayacaklar.
Ne yazsak boş artık.
En iyisi direk lanet okumak.
Kötülüklerin sahipleri,
Hepiniz birer birer çürüyün.
Ölmeden önce dipleri görün.
Kariyerinizin ve adınızın nasıl eridiğini görün.
Aklınız karışsın.
Hafızanız gitsin.
Halüsinasyonlarla yaşayın son günlerinizi.
Yatağınızı böcekler bassın.
Öldüğünüzü çok geç fark etsinler kokarak ölün.
geçen bizim Reis ne dedi..İsrailin Lübnana saldırısı Filistin gibi olmayacak..yani İsraile gözdağı vermişti..ben sözlü sataşma bekliyordum çünkü borsada ciddi satış bekliyorum( bist100 de 6-7 bin) tam da zamanı diye düşünmüştüm..bana göre İsrailin uyarısıydı bu saldırı..
tam kılığımızı bulduk..20 milyon mülteci..halk istemese gelmezlerdi..ne yaptıkları nerde kaldıkları belirsiz ülkenin her köşesine girdiler..benim gidemediğim tatil yörelerinde cirit atıyor elin arabı..ben hakkımı helal etmiyorum bunlara ve destekçilerine..
bu Teröristler kaç numara ayakkabı giyiyorlar acaba? hani daha önce birisi öyle demişti ya biliyoruz diye ... bence :)
Terör saldırısınında biri mühendis biri teknisyen diğerleri de taksici ve güvenlik görevlileri şehit olmuş
RSİ ye göre ( çoğu indikatör aynı zaten ) bist100 beklentim...hedef tahmini süre MART AYI..
bu grafiği ara ara hatırlatma ihtiyacı duyarım..
SARI BÖLGEDE NEGATİF UYUMSUZLUK olmuş..halbuki ne olmalıydı..8.700 lerden sonra aşama aşama 5.600 e kadar düşebilirmiş..ama 10 bin üstünü NU ile yapmış..bu sağlıksızdı zaten..O yüzden bana göre bist100 ün gerçek zirvesi 8700 dür..düzeltme yeri 5.600 dür..
zaten hacimli önemli kağıtların çoğu 3 aylık bazda bakıldığında 2019 da AL veren nerdeyse tüm göstergeler SAT a geçmiş..
3 aylık bunlar..kolay kolay yalan söylemezler..
https://i.hizliresim.com/p8oeyi6.jpg
yatırım tavsiyesi değildir, duyrulur..
bist100 ün bu tarzda düşmesi için bize sebep lazım..en güçlü sebep de İsrail sataşması olur..yoksa yabancı sermaye de gelmez borsaya..iğrenç durum..
bist100 e 1987 den bu yana HAFTALIK BAZDA bakıyorum..RSİ ye yani..bu yapı sadece RSİ ile sınırlı değil ..RSİ ye düzgün bakan diğerlerine bakmayabilir zaten..3 yerde benzer yapı var..1998 - 2008- 2024 ..şimdiki tesadüf müdür..yoksa borsa çok yükseldi buna özgümüdür..
yaşamadan bilemeyiz..ama emin olduğum bişey var..3-4 yılda 15-20 kat çıkılmaz yahu..değerlemesini yiyim..bu fiyatlarla ne yabancı gelir ne yerli gelir..değerleme her zaman değişir.. kar düşerse değerleme de düşer..
2008 düşüşünü yaşayanlar varsa bilirler..ekonomi kanallarında ekonomistler ne diyordu..SADECE HACİMLİ DÜŞMEZ FİYATLAR..CİDDİ SATIŞ OLMASADA FİYAT TABAN OLABİLİR..Şuan bu yapı da hazır..
bu arada 1998 ve 2008 krizlerinde düşüşler %60 olmuş..%61 fibo düzeltmesi gibi..benzerse 11.000 zirveyse %60 düşüşle 4400 yapıyor ; 2023 mayıs desteği..( zaman olarak çok da uzak değil) olur olmaz bilemem..benzer yapı var..benzer hedef de bu..eğer benzemezse 1987 den bu yana oluşan yapıyı çöpe atacaz..
ortada 1987 den bu yana bir mühendislik var..en azından temkinli olmayı hakediyor bu yapı
Bir temele dayanan analizler her zaman kıymetlidir elinize sağlık
Ben bu kadar kötümser değilim. Pandemiden bu yana borsanın ekstra kazandırdığı bir para yok belli hisseler haricinde. Komple endekse yatırım yapanlar ev araba altın simit zeytinyağı kakao vs.vs. tüm araçlara göre geride kaldı
Bahsettiğiniz rakamlar bankalar için 0.60 pd/dd
Ereğli için 0.60-0.70 usd
Thy için 1.3fk gibi rakamlara işaret ediyor.
Bence olası değil o kadar yandık bittik bir durumda değiliz.
Her önemli olaydan sonra Sosyal medyayı kapatmak bu iktidarın yapabildiği tek çare
piyasa kapalı, biraz siyaset yapalım
güncelleme: bu görüşümden vazgeçtim
eski görüşüme DOĞRU YOLA :oleyo: geri döndüm
eğer ki : Türkiye'ye iyilik yapmak istiyorduysan:
Türklerden 10 kat hızlı çoğalan Suriyelilerin ülkeye getirilmesini engelleyecektin, geldilerse geri gönderecektin,
Suriye savaşında ABD'yi destekleyip PYD_YPG yi kurdurmayacaktın
(bu pyd-ypg olayıda ''ya biz önceden bilmiyorduk böyle olacağını, sonradan çıktı karşımıza...'' değildir... yine bile bile yapılmış bir hamledir. PYD-YPG kurulsun diye abd desteklenmiştir.)
amaaan neyse sıralamayayım başka
SONUÇ:
ben bundan TÜRK MİLLETİ için hiçbir iyilik beklemiyorum
eğerki TÜRK MİLLETİ'nin kötülüğüne olan zerre kadar birşey varsa,
haberi vardır ve bile bile kendisi yapmıştır.
nokta.
Eski mutluakünün formunu bulamadım, tamamen kalkıyor mu!!
Sanırım birde GYO olmuştu, eski formu bulana yıldız, tşkler
Tarkank dan haber var mı
Birilerini apoculukla suçlardiktan 12 saat sonra desteklediği parti apo yu meclise çağırdı
Forum tarihinin en komik en ironik durumu :)
Bahceli funyeyle patlattı tarkank yi
Günaydın mecliste konuşacasıcılar bol kazançlar...
Çok sinirliyim yahu.. seans yaparken YouTube zevkimizin. İçine de ettiler. Bu lavukluk savunulamaz
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi