Evet temettücüler pamuk eller cebe destek atalım tahtaya. Ne verirsen elinle o gelir seninle. :):)
Printable View
Evet temettücüler pamuk eller cebe destek atalım tahtaya. Ne verirsen elinle o gelir seninle. :):)
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...563c48ed71.jpg
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...baf3d17864.jpg
Taban çözüldü
Gercekten cok sahibsiz bir hissedeyiz.
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tekrar geldim. Bugün altın tepside bedava kağıt verdiler 7.4 lerden ama tabi tırstık giremedik. 7.8 den girdim hareketli ortalaması 8.5 lara kadar bir çıkış bekliyorum. Ayrica gunlukte de bolinger bantin altinda mutlaka fiyat içine girer o bantın. Şahsi görüşlerimdir ytd.
Bu hissede spek veya tahtaya hakim olan gurup kimse ky la taşşak geçiyorlar bir ara satış kademesinde toplamda 20 bin lot vardı ama hisse %7 aşşagıdaydı yani o 20 bin lotu tavan fiyat yazıp veya piyasadan limite desen hisse - 7 den + 10 a değecek böylede bir saçmalık hiç görmedim 20 yıldır
Yapı kredi ve gedik ten bütün gün 7.9lardan ve hatta altından satan lavuklar kapanışta 8.05 kapattı 20bin lot da bekleyen var satsaniza ıste. Ama yok maksat panik yaptıralım p.stluk yapalım demi? Deli etti o iki kurum beni bütün gün izledim devamlı takoz koyma çabası ayıp be ayıp.
8.30 üzeri 200 günlük ortalama üzerine attı tepki verebilir rsi dipten dönmüş.Bolinger bandı içine girme çabasında.
SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şu kağıdın ANHYT dan ne eksiği varda 3TL eksik fiyatliyor kendini.
SM-G780F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kolay kolay hisse beğenmem ben. Ama süper bu hisse. Sahibi sabancı değil de ben olsam bu karla şaha kaldırırım. Mal iyi. Sıkıntı yapmayın.
MI 8 Lite cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bilmem ne gazetesi değil.
Yeni Şafak.
Yani Yeni Akit'in bir seviye üstü.
Güvenin sağlanması için bir ışık lazım.
Bir umut.
Ülke yönetimi bu kafada oldukça, yarın Bernanke TCMB başkanı olsa ve işler düzene girmeye başlasa, öbür gün bir gecede kovulup yerine getirilecek Yeni Akit yazarının 5 puan faiz indirmeyeceğinin garantisi yok. En azından yabancının gözünde yok.
Ülke daha fazla gerilemeden en kısa sürede erken seçim yapılıp yönetim değişmelidir. Ayakları yere basan, popülist politikalardan uzak ve ekonomiyi bu işin kitabına göre yöneten liyakat sahibi bir kadro işi devralmalı. Bu olmadıkça kalıcı bir toparlanma çok zor.
Bunun için tek gerekense halkın bilinçlendirilmesi.
Yani çok kolay[emoji4]
Sent from my MI 5 using Tapatalk
Bu gece biden Erdoğan görüşmesi var
İyi haber gelirse yarın yüzde 5 yukarıdan açarız
Üstad
Garanti Bankasına yerden yere vuran piyasada aksigorta ne bileyim devasa geminin yanında sandal olur
Yabancı durmadan mal veriyor
Sıkıntı var bir yerde
ABD Türkiye ilişkileri
Halkbank davası
Biden Erdoğan görüşmesi
Akdeniz'deki gaz ve Yunan ABD ortaklığı
Suriye Irak sınırındaki çatışmalar
Bunlarla ilgili bir neden de olabilir
Yada adamakıllı krizdeyiz
Sanki global bir oyun var borsada.Yine vatandas uzulurken birileri bir eli yagda bir eli balda..kabahat biz kucuk yatirimcida ne isimiz var borsada .yillik 20 ye yakin faiz .kurtarmasada kafan rahat
CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İnşallah taban olursun bizde kurtuluruz.
Yatırım dedik temettü xdedik bu ne ya gergin yüzde 3 dusermi bir hisse bundan sonra senden 1 lot alırsam serefsizim
Hocam bist100 den cikardilar fon satisi bazi fonlar alım yaparken bist 100 olacak iste xtemettu endeksi olacak diye sart kosul koyarlar bu kosul saglanmadiginda cikarlar pozisyonlardan suan da benim tahminim bu oluyor bist 100 den cikarildigi icin baska da birsey aklima gelmiyor neyse hakkımızda hayırlısı sizler gibi hepimiz bu dususten zarar goruyoruz malesef hayırlısı artık yatırım tavsiyesi degildir al sat herkesin kendi aklına kalmis bir olaydır...
Mart prim üretimi belli olunca lutfen paylasirmisiniz.
bir şirket insan hayatına ekonomik olarak bir katkıda bulunuyorsa ona vefam sonsuzdur. akgrt benim için temettüsüyle böyledir. varsın uçmasın.
Teşekkürler ralz ortağım. Çok sağol Umarım sende iyisindir.
Biliyorum fon durumlarını. Ama kendileri bizden iyi biliyorlar. Çıksa ne çıkmasa ne bizim için demek istediğim aslında. ak sigorta gene kral gibi sigortacılığını yapacak.
Verhasıl, Akgrt ile yola devam. Tutuyorum. Çıkmayı da düşünmüyorum. Diyorum ya hayatıma ufak dokunuşlar yapıp beni ıvır zıvır extralardan çok güzel kurtarıyor, benzin paraları,vergiler,kaskolar, poliçeler asla dert değil hatta tatilim bile. Bir kağıttan daha ne istenirki? Eylül temettüyü bekleyince artık akgrt rutine biniyor. Bu arada deniz yatırım sene sonu 12 tl ile model portföye almış akgrt mizi.
Verdiği temettü çok işime yaradı. Sayesinde somut bir şey almamda payı oldu. Akgrt seni hep seveceğim. Arabama binerken aklıma geliyor, akgrt nin temettüleri ile payı var asla unutma.:)
Yüzde 10 en baba hisse vermiyor
Şöyle düşünüyorum
10.000 lik hisssem var bu sene 1000 cepte
Kesinti sonrası 900 TL
Hisse 8 TL 100 adet daha alım
12 ay sonra tekrar 1100 cepte 100 vergi
100 lot daha alım elimde 1200 lot Total hisse
10 sene zarfında elimde hisse ikiye katlar
Tabi yüzde 100 de bedelsiz mutlaka olur
Toplam da elimde 4 misli hisse olur
10 yıl sonra temettü 4000 demek bu
Borsa uzun vadeli beklemek yeridir
4000 de para mı diyebiliriz belki ama günümüzde emekli bağlanma parası 1500 TL
Yani akıllı yatırım yapan kişi çok cüzi bir miktarla emekli maaşının iki ayından fazlasını bu hissseden alır.kalir on ay
Demek oluyor ki şimdiki sermayeye 4000 lot daha eklerse tüm yıl boyunca emekli maaşını garantiye alır.yani Total de 5000 lotu olan kişi
10 yıl sonra emekli maaşına kavuşur.
Aynı parayı SGK ya yatırıp emekli olacağım dese en az 25 yıl ve en kotu şartlarda 100 150 bin TL yatırması gerekir.
Hisse 8 olmuş 18 olmuş bizi alakadar etmiyor
Düşük fiyat her daim daha uygun emekli olmak isteyen arkadaşlar için bulunmaz fırsat doğrusu
Ytd
Rekabet kurumuna başvuru yaptıklar.kabul olursa en kotu ihtimalle 2.50 dolardan hisse devri olduysa bu da yaklaşık olrak 20 TL eder
Diyelim ki 5 dolardan hisse devri oldu ne eder?
40 tl olur ki olması gereken de budur
Temettü ile birlikte yüzde 20 aşağıda şu anda
Rekabet kurumundan haberin düşmesi ile 20 de olabilir 40 da olabilir.bakalim ne olacak
Stopaj %10 mu sigortalarday.t.degildir.
M2003J15SC cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Nisan 30 ilkçeyrek açıklama tarihi. Yeni bir ilkçeyrek rekoru gelirmi dersiniz?
2020 ilkçeyrek kâr 89.411.062
Şurda dursun aysonu 2021 ilkçeyrek gelince farka bakarız
piyasa kan agliyor bizim hisse %5 cikiyor iyi guzel
Bu hisse borsanın beleşi. Çok ucuz, temettü delice. Piyasa algılamadı. Hala 29 kuruş net temettüsü duruyor