Valla hepinize helal olsun ben verdikten sonra 4,10 a indi ama cesaret edemedim dahada edemem sanırım:)
Dohol çizdi ya ins buda çizer yolunuz açık olsun takibe devam
Hayırlı cumalar
Printable View
Valla hepinize helal olsun ben verdikten sonra 4,10 a indi ama cesaret edemedim dahada edemem sanırım:)
Dohol çizdi ya ins buda çizer yolunuz açık olsun takibe devam
Hayırlı cumalar
Dohol tavanda 12.000.000 lot alıcıyla kapattı
Dzgte 4,60 kapattı
Chp milletvekili
https://mobile.twitter.com/barisyark...91693064413184
O kadar takla attiriyor sadece 3-5 bin lot alabiliyor. Marbas ve philipcapital çırpınsın bakalım.
Bu arada bu a1capital dohol da çok uğraştı alttan almak için ama yine patladı. Açığı kapatmak için tavanı aldı. Akıllanmadı adamlar ozgyo da.
bu kagidi bu haber sonrası açığa satan adamları fon yöneticisi diye hala ne kadar tutacaklar görelim.
Dohol tavanda 14.000.000 alıcı bekliyor şekilde açıldı
Dgzte 4,60 ta 9.000 alıcı 4,61 de 99 satıcı
4,59 6.000 alıcı 4,62 4 satıcı
4,58 39.000 alıcı 4,63 1.300 satıcı
tavanı bozdu dohol tavandaki satıcılar birikiyor
3.000.000 oldu şimdi
biraz salabilir dgzte
Mal gelmeyince ne yapsın zavallı ...oda sasti kaldı...tavana niye gotursunki ...doholde olduğu gibi tavana götürürse biri gelir kaparsa ne yapacak...biriniz satinda hayrina belki tavan yapar...ısı zor tahta yapicimizn ...Allah kolaylık versin ...ytd...
dohol kapadı tekrar tavanı tavanda 6 milyon alıcı var
dgzte tekrar 4,65 lere gidebilir artık
resim çekemiyorum da 4,56'da 17.000 satış var
4,53 d 13.000 alış var. en yakın hacimli kademeler bunlar
İşte oradan 1000 lot aldım 4.29 dan sattım 4.59 dan da giderdi
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
4,60 da 25.000 lot satış var
eğer doğruysa fiili dolaşımdaki hisse adeti 6.520.500 lot, şuan ki işlem adeti ise 9.186.908 ilginç
Aman ha saniye saniye izleyin,)
4,60'a kadar 80.000 e yakın lot satışta. onlar kalkarsa tavana dğru hızlanabilir. akşam 3 oldu dohol tavanda kalıcı olmaya başladı gibi, dohol ün tavan kapatacağı kesin hissedilmeye başlanırsa dgzte de tavana doğru gidecektir bence
ytd
hurgz da 1,70 e dayandı onun tavanı 1,76
artık Hurgz Dohol Dgzte üçü de tavan kapar bugün
ytd
Bir karar veremedi gitti ...oda kararsız...hepi topu yüzde elli yaptın be yılların acısı çıkarmi ....
oin var mı arakadaşlar? yatırım tavsiyesi değildir
Ben hala dün söylediğim gibi Dohol, Hurgz ve Dgzte her üçünün de tavan kapatıp haftaya bu hızla değilse de devam edeceklerini düşünüyorum
Ytd
4.37......
Artık grup hisselerinde tavan serisi bitti gibi sadece dohol tavan bunlar %10 yapsın da öpsün başına koysun YTD
SM-G7105 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gittik dgzte aldik dohol dururken
HUAWEI RIO-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ah ah kumarbazlar sizi:)
Dohol daha iyi kagitti dgzte aldiniz prim yapmiyor
Hurgz toparladı bununla mıpaz daha toparlayamadı YTD
Yuzde 10 yukari kagit bir toparlayamamis
Daha yeni defter değerine gelmiş bir hisse elimizde patlamasa bari..
Dohol:1.24
Hurgz:3.09
dgzte:1
Pd/dd oranları...şapkadan ne çıkacak bakalım...
olmadı. ya da yaptırmadılar desek daha iyi
Işte şapkanın ici bu çıkacakda belli. Küçük yatırımcı portföyü küçük olan değil bilgisi ve tecrübesi düşük olan görüşü küçük olandır. A.D. satışı yapmış fiyatları bekliyoruz. Özsermayesi en güçlü kagit bu gerisi hikaye. Satış fiyatı en fazla dgzte ye bicilecek hurgz ye bakarak elindekini kıymetini bilmemek tam ky bakış açısı. En fazla dohol ve dgzte ye yarayacak sonuç. 1 Seansa değil geleceğe bakarsak kimse zarar etmez.gecen hafta 2.80 lere satanlarla bugün 4.lu rakamlara satanlar arasında bir fark yok bence.
4.45 üstü kapatsın yeter bugünkü direnci geçerse sıkıntı yok altında kapatırsa Pazartesi de salarlar
Bu yanlış yere paylaştın herhalde dostum
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ya arkadaşım anlama özürlü müsün ben eksiye mi geçti de toparlayamadı diyorum yüksek gördüğü yere tekrar gelemedi diyorum şimdi anladın mı YTD
Ayrıca tavan yapmayacağı belliydi dohol tavan olmuş bunın da tavanla arasındaki marj %10 ky nın çoğu tavan olacak diye girdiyse bunlara kolayca para kazandırır mı YTD
Yüzde 10 u gördün mü YTD