sizlerede iyi günler teşekkür ederim
Printable View
THY güzel gibi 5,94 ü kırdı bir hızlandıgibi. 6 da da bir direnç var burayı kırarsa bugün çok güzel olur.
Arkadaşlar reputation veren, teşekkür eden herkese ben teşekkür ederim.
Yorumlamalarla veya grafiklerle ilgili şöyle olsa daha iyi olur dediğiniz şeyler varsa paylaşırsanız sevinirim.
hcm öncelikle zaman harcadığınız ve bizlerle çslışmalarınızı paylaştığınız için teşekkürler.
grafiklerinizde genelde günlük destek dirençler belirliyorsunuz gibi geldi bana.örneği prkme den vereyim.2,33 bugün çalıştı ama 3 gün yada 1 hafta sonra bu destek sizin grafiklere göre yukarı taşınır.ama nereye onu görebilme yapabilme ihtimaliniz varmı.
ikinci bir konu grafiklerinizde formasyonlarla destekleyip bir çalışma yapabilmeniz olabilirmi.siz sanırım sadece fibonachi kullanıyorsunuz.mesela prkme de bir flama bayrak oluşsa sizin grafikle aynı düzlemdemi çalışır direnç destek noktaları çok merak ettim.yada bir OBO oluşumunda hissenin gideceği yer bellidir ama fibonachide aynı noktayamı denk gelir.hele hele kullanıyormusunuz bilmiyorum ama Elliot sayımlarıyla örtüştüğünü görmek grafikleri tadından yenmez hale sokramı.
Zahmet olmazsa izdmr için yorumunuzu rica ediyorum.saygılar...
SM-N910H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
merhaba,
yorumunuz için teşekkür ederim. ben kendimde genelde günlük trade ediyorum yada özellikle bu tarz piyasalarda kısa vade al sat lar yapıyorum. bu yüzden genelde günlük yada kısa orta vade grafik bakmayı tercih ediyorum. uzun vade bir yatırıma gireceğim zaman muhakkak oturur şirketin bilançosunu ve hikayesini detaylı incelerim. uzun vadede de grafikten destek dirençler çıkarabiliriz fakat burada da sanırsam arkadaşlar genelde kısa orta vade yatırım yapıyorlar gibime geldi, ki herkese söylerim kendi kafanıza uyanı yapın diye. formasyon çalışması da olabilir dediğiniz gibi ama biraz daha vakit ayırmak gerekir onlar için. ben genelde kendim içinde indikatör bazlı analizleri severim, zaten o amaçla açtım sayfayı. birde formasyonlarla ilgili başka sayfalarda yorum yapan arkadaşlarda var. elliotla ilgili kullandığım zaman oluyor ama nadir. o tamamen başlı başına bir konu oturup hesabı kitabı net yapıp öyle yorumlamak lazım. kendi adıma yaptığım analizden şahsım adına memnun kaldığım için çokta başvuruyorum diyemem. ama yaptığım çalışma olursa seve seve paylaşırım buradan. bir de kendimce şöyle bir düşüncem var. geçenlerde bir sitede görmüştüm uzun vadede destek noktaları şunlar şunlar diye yazmışlar hissenin fiyatı misal 100 tl iken gelmiş 80 tl ye, zaten yatırımcı yaşayacağı kaybı yaşamış o arada o yüzden kısa orta vade daha çok hoşuma gidiyor ama tercih meselesi tabiki :)