Printable View
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Olur birisi hata kaza, Reha GAYA'ya ters düşsün, o herifi mezara kafa üstü dik gömerim! :yes: Dötünde gazığıylan! :he: Alıntı: Originally Posted by reha kaya Boşuna demiyorlar, Reha GAYA'ya gecelerin sarsılmaz efendisi, dipçik gibim, oturttumu osurttur deye! :bravo: Sabah sabah fantezi dolu, Kaya gibi sert olmuş..:kahkah: Yaparsın, lavuk düşmanların bir daha düşünsün...:kahkah:
Alıntı: Originally Posted by ayhan53 24 saat çalışıyr tükkan Ozaman raki , viski , Sarışın ?
Alıntı: Originally Posted by MedwiG Ozaman raki , viski , Sarışın ? 24 saat calissinda hiçbirşey içen yok :) Alıntı: Originally Posted by ayhan53 24 saat çalışıyr tükkan
Su kenarına mangala geldim , basladim :yes: Afiyet olsun sofra
Alıntı: Originally Posted by MedwiG 24 saat calissinda hiçbirşey içen yok :) Gün ve gece uzun afiyet olsun...[emoji4] Alıntı: Originally Posted by MedwiG Su kenarına mangala geldim , basladim :yes: Afiyet olsun sofra
Alıntı: Originally Posted by MedwiG Su kenarına mangala geldim , basladim :yes: Afiyet olsun sofra Genelde bu saatlerde başlayan ben olurdum ... Afiyet olsun :cheers:
Alıntı: Originally Posted by MedwiG Su kenarına mangala geldim , basladim :yes: Afiyet olsun sofra Alıntı: Originally Posted by InFeRnO Genelde bu saatlerde başlayan ben olurdum ... Afiyet olsun :cheers: Vay canına sayın seyirimcilerim, Reha GAYA'nın gahvaltıdan kalktığı vakitlerde, ahali ırakı sofrasına çöküyormuş! :oleyo: Var bir yerde, bir terslik emme nerede, ben çözemedim? :kahkah:
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Vay canına sayın seyirimcilerim, Reha GAYA'nın gahvaltıdan kalktığı vakitlerde, ahali ırakı sofrasına çöküyormuş! :oleyo: Var bir yerde, bir terslik emme nerede, ben çözemedim? :kahkah: Kaç gündür gece gunduz calisiyorum mangal hakkım değil mi? :oleyo: Mutbis hava var :)