Sn ekinoks bizim esteban neyin kafasını yaşıyor çözebildinmi? :)
Ytd
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Sn ekinoks bizim esteban neyin kafasını yaşıyor çözebildinmi? :)
Ytd
ula profilciler nerdesiniz bi benmi kaldım burda destek atan..eccuk aşağı alış girin Müslümanlar ..yoğsam 8,50nin altı çok kötü olur....
İtalyan arkadastanda kademe beklıoz bu arada
Ek 2135
tık yok :vk:
Ezik spek ve saz arkadasları maliyet 3.50 sıkıntı yok siz satın ben almaya dewam ediyurum!! En az 1 yıl daha burdayım....
Ytd
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Zamanında aslan çimento hareketlenmeden önce 70-80 bandında iyi süründürmüştü beni!! Ha zirveden satmadım ancak hatırı sayılır kar etmistim!! Oyağa satış sürecinde!!
Sağlıktan önemlisi yok, su akar yatağını bulur!!
Ytd
Temmuzda B grubuna geçecek nasılsa ve bununla birlikte kurumsal yatırımcı çöreklenecek hisseye... Dikkat et anahtarını almasınlar spek.... kaldı 3 ay....
Ytd
Top çeviriyorlar şimdilik! Bu tur hisselere girdiysen kenarda paran mutlak olacak!! Kısa vadede lazım olabilecek nakti bağlamadıysan problem yok!! Yaslan arkana izle kendileri çalsın kendileri oynasın!! Bu asansör hareketleri ben şahsen çok gördüm zamanları daralıyor, o nedenle ky'ları hisseden bıktırmak sattırmak bütün dertleri!! Ben önümüzdeki günlerde daha sert pikler yapacağını düşünüyorum.. Sakin olmak lazım naçizane düşüncem, aksi durumda panikletip sattırabilirler....
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir iç sesimin dışa vurumudur...,