Bu iş biraz daha uzar gibi
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
Bu iş biraz daha uzar gibi
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Şuanki zararı görünce ümidimi yitirmeye başladım
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bilirkisi inceleme suresi maksimum 3 aymis....bu rapora gore karar verilecek...dava belediye ve bu sikayet edenler arasinda....3.sahis olarak bu karardan etkilendigi icin koc holdingte davaya dahil olmus....bilirkisi raporu aciklanana kadar yurutmeyi durdurma vermisler yani ruhsat alamassin denmis..
Benim anladigim metinden bu kadar...hukukcu arkadaslar daha iyi bilir....
Maksimum 3 aylik bi sure var...rapor hazirlandiktan sonra sonra mahkeme ne zaman olur bilmiyorum....surec yine belirsiz zaman yonunden...
Hakkimizda hayirlisi olsun...
Önemli değil yeni yıla kadar vaktimiz var haberi eni sonunda verecekler
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Turkiyede hukuk uzun ve mesakatli bi yolculuk maalesef.....eski dosyamiz hala 2 sene oldu hala danistay tetkik hakime sira bekliyo.....
Bu memlekette yatirim yapmak zor....1 kisinin itirazi neticesinde 1 senedir belediyelerde vakit kaybettik...simdide mahkemelerde bekleyecez..
Koc holding icin kaybedecek bisey yok...olursa olur olmassa boyle kalir havasindalar adamlarin tuzlari kuru....bizim patron fener baskanligina oynuyor..cok onemsediklerini dusunmuyorum bu konuda gayretleri az bence....
Insallah kisa surede bu sureç tamamlanir..
ben artık tabana hergun 25 bınlot mal yazacagım takıp edenler bakabılır herkes beklentı ıcınde bende dahıl:cool:
Benim ki taban değil getirsin 13 lere sağlam bir alış yapayım o zaman bak sen kazanca başka yerde bulamam ama boş umut çünkü beklentisi var
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sesli düşünüyorum.... Dava lehimize sonuçlanırsa karşı taraf temyize Danıştaya götürür....bu sefer karşı taraf yürütmeyi durdurma talep eder...bu durumda 2durum ortaya çıkar.....yürütmeyi durdurma red edilip dava devam edebilir bu durumda bizimkiler süreci beklemeden inşaata başlayabilir....yürütmeyi durdurma kabul olursa mecburen dava sonucunu bekleriz...bu da en az 2 seneyi bulur bence.. dava aleyhimize sonuçlanırsa biz naparız.....tekrar Danıştaya gidermiyiz...süreç iyice uzar...yada yeter artık deyip bu yeri satarlarmı...bilemiyorum....2 ay geçmiş bilirkişi raporu vermiştir yada vermek üzere davada hemen sonuçlanırsa önümüzü görelim....