Keko hocam sabret.burasi güzel bir yere benziyor😁
Bugün iyi mal topladılar iş +30 k.dan -10 k.sabirsizlari affetmiyorlar😁
Printable View
yanlış yere yazmışım dostlar..özür diliyorum..dengeye yazacağıma buraya yazmışım...bu arada denge de beni ters köşeye yatırdı..kafein düzeltmesini bitirinceye kadar orada nemalanırız diyorduk...ama olmadı...üstelik de bu güzel endekste...neredeyse her hisse yüzde 2-5 aralığında gitmişken bu gün zarar yazmamız üzücü...
kafein düzeltmesi bitince tekrardan çıkmasını bekliyorum...ama yine de temkinli olmakta fayda var...
Hedef fiyatı 10.47 olarak belirleyen TEB son bir ayda 100 k.dan fazla portföyü artirmis dikkatimi cekti.YTD
evet arkadaşlar ne yazık ki bu hissenin de düzeltme içerisine gireceği öngörümüz bu gün gerçekleşmiş görünüyor..
ne yazık ki bizim söylememiz ile düzeltmeye girmiyorlar...kendi dinamikleri gerektirdiği için düzeltmeye giriyorlar...ki bunu bir çok hissede defalarca gözlemlemişimdir...en son bir kaç hissede rekor işlem hacimlerinden sonra belki düzeltme yapmaz diye düşünmemize rağmen yine de düzeltme yaptılar...son bir kaç hissede hisseye aşık olduğum için çok aşırı yüksek işlem hacmin görmeme rağmen kötümser bakmadım...ama borsa bize yine tecrübesini yaşattı...
artık o tür durumlarda direk kaçmayı uygun görüyorum....
5.10 seviyelerinden alım yapmaya başladım halka arzdan sonra. 5.70 lerden neredeyse halka arz fiyatına döndü satmadım. Şuanki borsada orta uzun vadeci olmak mantıklı görünmese de en azından kafeinde kalmaya kararlıyım. Yükseliş hızlı ve fazla olunca düzeltmesi da acı oluyor. Belirlediğim hedef fiyata gelmeden satmayacam. Belki ilerde başka hisselerde sizin gibi tecrübe ettikçe böyle durumlarda satabiliriz.