lütfen abilerim ses çıkarmayın en azından 6 aylık bilançolar gelene kadar yükselmesin...maaş yatınca 15. alacaz biraz daha, zaman sıkıntımız yok emeklilige daha 8 sene var...ne kadar bu fiyatlarda o kadar ucuz ve benim için iyi...
Printable View
lütfen abilerim ses çıkarmayın en azından 6 aylık bilançolar gelene kadar yükselmesin...maaş yatınca 15. alacaz biraz daha, zaman sıkıntımız yok emeklilige daha 8 sene var...ne kadar bu fiyatlarda o kadar ucuz ve benim için iyi...
Toplu alım yapanlar aceleci oluyor, eline para geçtikçe veya düzenli alanlar fiyattan daha az beklenti içerisindeler, onlar düşse de sevinir çıksa da. Çevremde her tipten yatırımcı var ve birebir gözlemliyorum.,
Syg.
Ulu un piyasa değeri 310 mil tl ))))
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ne kadar tepkisiz bir hisse. Temettü verdi gitmedi ramazan ayı gıdalar gider dedik gitmedi bist tarihi zirvelerde yine gitmedi. Bakalım ikinci çeyrek bilanço ne gelecek. Fiyat kazanç oranı 7 pd/dd 1.07 . Belki de borsanın en ucuz sanayi hissesi
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Teknik,temel konuşmanın anlamı yok,bist 77 binlerdeyken biz yine bu fiyatlardaydık.söyleyebileceğim"***** eşekler kovalasın petun"
ASUS_Z00AD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Patronun şom agzi yapti ne yaptiysa. Boyle bir gunde eksi kapatti ya. Diyecek bir sey yok. Epey de dokulen oldu sanirim.
LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Teknik mekanik takmaz bu uyuz eşek ama 2 gündür 9.70 de düz bir çizgi oldu adeta..bolingeri sıkıştırdı...normal bi hisse olsa hareket yakın diyeceğim...diyemiyorum
ASUS_Z00AD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.