Orispim ne zaman hareketlenecek acaba:oleyo:
Printable View
Orispim ne zaman hareketlenecek acaba:oleyo:
Hisse yüksek oranda bedelli sermaye artılışı sürecine girdi. Bundan sonra bedelli koşulları fiyatlanmayı belirler.
Belirlenecek rüchan hakkı fiyatı, bedelliye katılamayıp rüchan haklarını satanların oranı? Sayılmayan payların tamamını alacak blr garantör var? Bunların hepsi önemli. Tabi bedelliden sonra 1 nominalden değerden artan sermaye sonucu hlsse defter değerinde düşmesi ve hlssede derinlik oluşmadı diğer belirleyici durumlar.
Ama önemli olan ostim projesininde satışların iyi geçmesi. şu ana kadar gayrimenkul sektörünün içinde bulunduğu durumdan dolayı satışlar çok düşük.
Birde pasif durumda şirkete bir kar ve hareketlilik katmayan kızılcıhamam daki bütün varlıklarını diğer hakim ortağa veya başka bir alıcıya satıp nakit kaynağına dönüştürebilmedi olumlu olur.
Ostim çok sahtekarsın buralarda ileri geri yaparak kağıda alıcı çekemezden.ne zaman bedelli bölüneceksin bölünde eldeki parayı yemeden açıkta kalmayalım.
SPK ya bedelli için müracaat etmiş hayırlı olsun son gazlamalarıda 2.35 ten yap bakalım
OSTIM Konsolide 2017/6 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): -2931384 Ana Ortaklık Payları: -2907694
Zarar açıkladı,yine 20'leri gördürebilirler !!!...ytd.
Sabırsızsan kaybedersin.
Kaybediyorsan sabırsızsındır.
2.32 tam kalkacak derken 35bin lot satıcı geliyor.kim satıyor bu kadar hevesle bilen var mı.sabah 2.35 satış fırsatı vermişti aslında.bilanço zarar hem de bedelli ne olacak bunun sonu