Printable View
Helikopterin radarını mı bozdun yoksa😁
Alıntı: Originally Posted by batık Ne yaparsın oralarda ben değil komutan atış yapıyo:whistling::whistling::whistling:
Alıntı: Originally Posted by batık Ne yaparsın oralarda Her an her yerde bol bol uçar gezerim...:)
Alıntı: Originally Posted by apache64d Her an her yerde bol bol uçar gezerim...:) Aman ha dikkat et,bol bol gezerken iftar,sahur vakitlerini karıştırıp 61 gün ceza yeme [emoji12] [emoji6]
Alıntı: Originally Posted by batık Aman ha dikkat et,bol bol gezerken iftar,sahur vakitlerini karıştırıp 61 gün ceza yeme [emoji12] [emoji6] atışlara dikkat etsin yeter
Alıntı: Originally Posted by ayhan53 atışlara dikkat etsin yeter Komutanımın atışları mükemmeldir.Bugünün 1.si olacak bence[emoji120] [emoji122] [emoji50] [emoji57]
Alıntı: Originally Posted by apache64d Ben bu hafta 04:30 a kadar buralardayım dostum, 14:00 a kadar uyurum 15:00 da işbaşı...:) haklısın dostum uyumadan çok zor oluyor :ok: Allah kabul etsin hepinizin niyetlerini, dualarınızı, oruçlarınızı
Alıntı: Originally Posted by batık Komutanımın atışları mükemmeldir.Bugünün 1.si olacak bence[emoji120] [emoji122] [emoji50] [emoji57] yanlış hedefi vurmasın