Hesap hatası yok,bedelli her hisse için 2,39 tl den yapılıyor. 0,29'a nerden ulaştınız anlayamadım.
Printable View
Nasıl bir bedelli yapacak okumadım ama normal ise sayın tevres sizin yaptığınız hesap doğru 1 nominal hisseye 1 tl üzerinden %29 bedelli yaptığında hisse başı 0.29 kuruş bedelli düşer bedeli bedelsiz 1 pay 1 nominal deger ustunden hesaplanir farklı ise gsray daha önce yaptığı gibi hisse o vakit 36 lira falandı herhalde hisse başı 10 tlden başvuru yapıp onaylanmıştı ve bedelliyide öyle yapti genede bi başvuruya bakmak lazım..
SM-G950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şirket bedelliyi nominal değeri olan 1 tl den yapmıyor, primli olarak 2,39 tl den yapıyor.Spk başvurusunda da bu durum belirtilmiş,
Ben normal olanı yazdım ve bi başvuruya bakmak lazım demistim sizin dediğiniz gibi 2.39 fiyat üzerinden yaptığına göre baya farklı bi fiyat çıkar bi daha hesaplamam gerekecek ytd..
SM-G950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ödemeler hangi tarihte yapılacak
GT-I9500 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tşkler
GT-I9500 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dünde söyledim,bilanço iyi miydi hayır iyi değildi... ama beklenenden çokta farklı değildi.şirket bedelli gerekçesinde kar edemeyişinden bahsederken yüksek kar beklemek çok mantıklı değildi.
Umarım dün satmak isteyenler bugün karlı bir şekilde satabilmiştir.
Kalanlara bol kazançlar dilerim.