:):):) valla yaklaşık maliyete verdim bir kısmını.....yakamı mı kurtardım. yoksa kötü mü ettim inanın bilemedim :):)
Printable View
***ALYAG*** ALTINYAĞ KOMBİNALARI A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel)
***ALYAG*** ALTINYAĞ KOMBİNALARI A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel) )
İlgili Şirketler []
İlgili Fonlar []
Türkçe
Özel Durum Açıklaması (Genel)
Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Evet (Yes)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Evet (Yes)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
22.11.2018 - 02.11.2018 - 24.10.2018 - 12.10.2018
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
22.11.2018 saat 15:10:55 de yaptığımız KAP özel durum açıklamamıza istinaden pay sahiplerinden gelen yoğun bilgi talebi çerçevesinde aşağıdaki açıklamayı yapma durumu hasıl olmuştur
Şirketimiz Altınyağ Kombinaları Anonim Şirketi'nin sahip olduğu Çiğli A.O.S.B'de bulunan 1 ve 4 nolu parsellerden oluşan Gayrimenkullerinin Sodrugestvo Group şirketlerinden "Yakamoz Yağ San. ve Tic.A.Ş.'ne devrinde, hesaplamalar anlaşma çerçevesinde belirlenen 5,55 USD/TL döviz kuru üzerinden TL ye çevrilerek Tapu Devri yapılacak ve Fatura kesilecektir. Faturalandırmaya ilişkin hesaplamalar aşağıdaki gibidir.
1 nolu parsel: 5.148.554 USD * 5,55 TL = 28.574.474,7 TL
4 nolu parsel: 11.538.802,76 USD * 5,55 TL = 64.040.355,32 TL
Kamuoyunun bilgisine arz ederiz.
Saygılarımızla.
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/721439
BIST
23 Kasım 2018 10:11
92 millyonluk para girişi olacak gelen haber bu
Bu haberler daha oncede geliyodu yanlız hep dusuyodu bu kadar hacim ben hic gormedim alyagda bu neyin hareketi neyin hacmi anlayan varmı
bence eskiden olacak yapılacak deniyordu tek fark oldu yapıldı gibi olması dediğiniz gibi haberler geldikçe düşürüldü /düştü şu an için hacım cidden çok fazla
başka ne olabılır diğer yağ fabrikası alınınca çağrı gibi 1 şey olabilirmi yeni 1 yapılanma şirket tescili
haber ve teknik bu kadar mı atbaşı olur...
94-95'de direnç var...
https://i.hizliresim.com/5aRkGL.jpg
...ytd
Bu kağıda teknik bilmemne işlemez daha anlamadinizmi canı isterse gider haybeye kafa yormayın kafada utulemeyin
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Borsa için yapılacak en iyi yorum: Burası belli olmaz.