180 tl ile girip alacatida ultra lux yazlik ve son model cip ile yat alani gordum pandemi bagisi ile
Printable View
180 tl ile girip alacatida ultra lux yazlik ve son model cip ile yat alani gordum pandemi bagisi ile
Ben hayatımda kolay para kazanan kimseyi tanımadım kazanan herkesin isi çok zordu kendi de işini çok iyi biliyordu. Coin den temiz 10 milyon kaldıran arkadaşım var mesela çocuk 4 sene uğraştı noral networklu machine learningli kendi kendine yapay zeka ile öğrenen trade robotu yaptı varsa bilgisi yüreği yeten çıksın o da yapsın:) beni de çok aşıyor şahsen biz mal gibi adamız işte al ver bireyler uğraşıyoruz.
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dolar bazında, altın bazında, Mercedes c 180 bazında, tuvalet kağıdı bazında, Erzincan tulumu bazında, Samsung cep telefonu bazında, Asus laptop bazında, kibrit bazında, vivident sakız bazında, maylo kağıt mendil bazında, atasehirdeki ev bazında, Manavgat'ta arsa bazında, Estel bazında köstek bazında 5 ila 14 de bir fiyatına düşmüş bir borsada işlem yapıyoruz. Kimse bunu aklından çıkarmasın derim...
Altin denen hurdanin tum hikayesi abd teşviği olabilir mi
Vaka sayilari 400.000 e yaklasti ulkeler kapanma onlemleri aliyor altin çöpü nasil düşerim derdinde
Neymis teşvik yokmus
Global piyasaların bugün de tadı yok. Ekonomilerin tekrar kapanmayacağı söyleniyordu ama fransanın aldığı sokağa çıkma yasağı nedeniyle borsalarda bir stres olacaktır. Asya tarafı bile kırmızı. bakalım bizim GAZ bugünde yukarı taşımaya yetecek mi
Kendi de bilmiyor ki. Yazilim kendi yapıyor tabi 100 kere patlamış bir günde %40 kaybettiği filan olmuş başlarda. Müdahale ede ede duzeltmisler sonra da sürekli kazanıyor su an.
Borsada yapalım dedim, komisyon oranları nedeniyle vazgecti o kadar çok işlem yapıyor ki kurtaracak oran yuz bide 1 filan diyor. Yani araci kurum olması lazım.
Yapi kredi robotu cok büyük ihtimalle bunlarınkine benzer işlem yapıyor komisyon da vermediği için suluk gibi emiyor. ( py lar komisyon vermiyor biliyorsunuz)
Biz o kadar büyüyemeyiz gerçekçi olmak gerekirse...SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Slmlar
Dovizde yıllık pivottayız HLC/4, 7.9592 gibi
Gaz mı bulunur, petrol mü, faiz 25 mi olur, farketmez. Saraya şaklaban alıp yatırımcıları mı eğlendirirler..
Kendileri bilir.
Mutlu olmazlarsa, sonraki durak R4 9.2 olur muhtemelende 11.30larda da buluruz kendimizi...
Bazı şeylere ciddden yazık oldu...
https://hizliresim.com/y8UlO9
https://hizliresim.com/y8UlO9