Şu ahkama bak pozlara bak...
Senin isine yaramıyor ama o adamın bakış açısı benim işime yarıyor..yandalı tıp okuyan şahıs.. asıl meslek ne senin işletme mi..
Gece gece kahkaha attırdın..SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Şu ahkama bak pozlara bak...
Senin isine yaramıyor ama o adamın bakış açısı benim işime yarıyor..yandalı tıp okuyan şahıs.. asıl meslek ne senin işletme mi..
Gece gece kahkaha attırdın..SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
selçuk'u kısaca izledim diyorki 40 bin puan alacak yabancı alımı yok diyor,cep to cep diyor,ky nın kredili alımı 3 katı oldu diyor,1531 kırılırsa geregini yap diyor,bence başarılı bir arkadaş
Başlık gene testosteron kokmuş bol bol. Keşke hır gür kavga olmasa tatlış tatlış geçinse herkes
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben mutasyondan korkuyorum.
aşının etkisi az, yayılma hızı fazla diyorlardı.
Allahtan onu çok ciddiye alıyorlar.
yoksa bu seneyi de kaybederiz.
gerçi 35-40 ülkede görülmüş ama yaygın değil sanırım.
bir de bu wuandan çıktı.
mutasyonun da orda başlaması ilazımdı.
bakıyon alakasız yerlerden baş veriyor.
yoksa bunlar envayi çeşit varyasyonunu yaptılar da,
dünyanın muhtelif yerlerinde piyasaya mı sürüyorlar. asdas.
Şortçu arkadaşlar,
Farkında mısınız bilmiyorum ama daha bu yükselişe Şişecam, Tüpraş, İş bankası, Akbank, THY, halk, Vakıfbank katılmadı. Özellikle Tüpraş çok geri kaldı onu almaya başlarlarsa ardından bakakalırsınız. Dikkat.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
"Benim gibi düşüneceksin"
"Benim gibi konuşacaksın"
"Benim gibi siyaset yapacaksın"
"Benim gibi yazacaksın"
Yoksa "karışırım"
İş, özel hayat, sanat bile bu hale geldi.
Bir burası gibi internette özgürce yazıp çizebildiğimiz yerler kaldı.
Adam nerdeyse "açın uzaktan ekran kumandalarını işlemleri ben yapacam" diyecek.
Kusura bakarsanız da olur.
Ama kibarlık, kişisellik, saygı zart zurt Amerikanyalının dediği gibi "politically correctness" yok bende.
Hakkaten YETER!
Bugün Hakkari'de bile mutasyona uğrayan covid tespiti yapıldı. Nasıl bir sürece gireceğimiz şu anda belirsiz.
Misafir gelince saat 17:30 civarında koptum piyasalardan. Şimdi birkaç sayfa okuma fırsatım oldu. Gün içi biraz zamanım oldu, birkaç mesaj atıp, piyasalara bakabildim.
Poz miktarı azalmış biraz. Normaldir. 30 puana yakın aşağı hareket olmuş. Kârı kaybetmek istemeyen longcu veya tepeden poz açan longcu zararı attırmamak için poz kapatmıştır. Aynı şekilde marjin yemek istemeyen shortçu veya kapatıp daha yukarıdan poz açayım diyen shortçu da poz kapatmıştır.
Bugün Nisan vadedeki 4 shorttan 3 ünü kapattım. Son poz durumu aşağıda. Pasif short emirleri ise sabah verdiğim gibi, değişiklik yok
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...f4b5cba5d6.jpg
Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
,.............
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...ee91f923b5.jpg