Yeni fabrika mi?SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Yeni fabrika mi?SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kap'a yapılan bildirimde;
- Devam eden ve gelecekte yapılacak yatırımların finansmanı, fonlama maliyeti, nakit akışı etkenleri,
- Rusya Ukrayna Savaşı,
sebep gösterilerek 2020 yılı kârının dağıtılmayacağı açıklanmıştır.
Bu sebepleri makûl bulduğum ve %50 kapasite artışının olumlu etkisi için devam edeceğim.
Yıllarca büyük kârlar açıklayıp, temettü vermeyen/nadir veren şirketler de var.
Ytd.
Evet yanlış söylemediniz, yeni fabrika..
''2020 yılının son günlerinde başlattığımız ve teknik kapasitesi 40.000 ton/yıl olan bu yatırımımız tüm
hızıyla devam ediyor; yeni fabrikamızı 2022’nin üçüncü çeyreğinde devreye almayı hedefliyoruz. Yeni
fabrikamız tam kapasiteye ulaştığında üretim tonajı olarak %40’ın üzerinde bir ek kapasite sağlayacak.''
Şirketin Faaliyet Raporundan alıntıdır.
Çok pis bir taktacısı (:)) var bunun, öyle kolay mama yedirmem diyor.
YTD
İyi bari yanlış kalmamış aklımda,kendi çapında büyüyen ayrıca enflasyon ortamında ürettiği ürünlerin yaratacağı karliliga güveniyorum,hisse 5,5 fk ya gelmiş ki borsada büyümesini tamamlayan şirketlerin bile daha iyi fiyatlandigi bir gerçek, son bedelsiz temettü taahhüdü ortamında,çok takipcili görüşlerine de değer verdiğim bir sayfa şirketle taahhüdü üzerinden alay etmişti, aynı kişi kaç zamandır deva taşıyor, imtiyazlı senetlerden dem vuruyor,dün ona atıfta bulundum bu sayfada nedir yani parayı ayrıca hortumlamadi ya şirket, kendilerince izah ettiler kabul edersin ya da etmezsin bir dayanağı var, çok çabuk dagiliyoruz küçük yatırımcı olarak bu çarpanlar döviz kaynaklı olsa da dövizin kalıcılığı da ortada kısa vadeli değil uzun vadeli fırsat vermeye değer buluyorum tezol u
Sasa bedelsiz verince kral hareket tezol verince dolandırıcı patron, insanların güven algısı yönlendirmeye çok açık,yoksa Sasa ile tezol kıyaslamak doğru değil bende kabul ediyorum
Sn. Alikkk,
39. sayfada yazmıştım. Sasa'nın sahibi Erdemoğlu, her ana Erdemoğlu gibi babayiğit doğuramaz. Tezol firma olarak iyi, nakit ve bedelsizi olumlu ama 1.65 usd'den arz olan hisse su an 0.98 usd. Patron tahtayı sahipsiz bırakıyor. Sıkıysa bu hareketi Sasa'da yapsınlar da görelim.
Ne olur yani Migros ile anlaştık, File market ile anlaştık ürünlerimiz orada satılıyor vs. diye KAP bildirimi yapsa. Zaten kocaman yazıyor ambalajların üzerinde. Hisse dolar bazında yerlerde bu fiyattan ben alırım dese ne kaybeder.
Olumlu/olumsuz ne görüyorsak yazalım müddet verelim. Temettüler sonrası kendi adıma Ersin Bey'in iyi niyetine güvenmeye devam edeceğim. Zaman herşeyi gösterir.
Ersin Bey'i de sahneye bekliyoruz tâbi.