yine maaşlı çalışmaya devam yani...bırak kurumsal hayatı..bak başının çaresine...inan korkacak bir şey yok...en kötü finans piyasalarında işlem yaparak tekeri döndürürsün.
Printable View
evet sayın sahingonul
ekran sarhoşluğu bu işte...ben hala vob da 20.000 puanlık düşüş beklemekte iken ve güvendiğim poz stop olmuş iken 100 puan da olsa 2 kez poza girdim kaçırmayacağım ya düşüşü...oysa bekle aralık vade 165.000 lere gelirse veya sert düşüş başlar ve düzeltmesini görürsen tekrar poz al değil mi... işte geceden 1 planın mevcutsa ve aksinde plan yapmamış isen poza girmemek gerek...1000 puan bişey değil oysaki ekran sarhoşluğuna kaptırmama kızdım...bol şanslar...
Faiz lobisi faizin yüksek kalmasını istemez. Faiz lobisi faizlerin tek seferde sert şekilde artırılmasını sever ordan tahvile atlar .
Birkaç yıldır bu sekilde faiz lobısıne calısıyoruz zaten. Muhtemelen şahap da gidecek gelen kişide yine 500 den az olmamak üzere artıracak
Dalgaci 3 4 5 yapıyor market teknikciler stoplasin hele 16.20 itibarıyla aahahahahha
Dayı teknik analiz diye birşey yok niye yok ben senin orda poz açıp tepe yenilemede stop olacağini biliyorum da market bilmiyor mu tepe yeniler miss ahahahhHaha
Geldiler :)
vob ekim 1650 hedef.