Printable View
Alıntı: Originally Posted by lutfu001 Tebrikler :):plc: Benden kopya cekti belki, ne tebrigi?:oleyo:
Fakat önemli olan 87 nin tersten yazılması. Ya 48 yada 18 gibi SM-A720F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Alıntı: Originally Posted by Koray Sıralamaya göre hangi harf gelmeli ? Y R G R ? :whistling:
Hangi harf farklı ? E T M Z T R N
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Benden kopya cekti belki, ne tebrigi?:oleyo: Çaktırma. : )
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Benden kopya cekti belki, ne tebrigi?:oleyo: Pardon Reha bey önce siz bilmişsiniz :) ben bir önceki sayfaya bakmamıştım. Ama Sn. Gaysarorak, Koray bey resmî ters çevirip atınca 87 diye yazmış ben o yüzden demiştim :)
Alıntı: Originally Posted by mebes Fakat önemli olan 87 nin tersten yazılması. Ya 48 yada 18 gibi SM-A720F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi. Biz ilk resme tersten bakıyoruz gibi düşünürsek sorun çözülür Sn. Mebes
Alıntı: Originally Posted by lutfu001 Pardon Reha bey önce siz bilmişsiniz :) ben bir önceki sayfaya bakmamıştım. Ama Sn. Gaysarorak, Koray bey resmî ters çevirip atınca 87 diye yazmış ben o yüzden demiştim :) Bende de cevabı yazınca sayfa güncellendi .... vallahi sizin derdiniz islam. :)