İşbir mi yonga mı?
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
İşbir mi yonga mı?
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hay maşallah,1450 den geçti........!!!!!:halay:
Dediğim gibi biri bilancodan korkup satmış 50 lotu yaxık oldu neyse yeni gelen hoşgeldi
Kendi alıyor,kendi satıyor....Grafik yapıyor.....Gelen alsın diye indiriyor,kaldırıyor.....Hergün 3-5 lotu pazarlamanın derdinde....!!!
Ben bu YONGA nın 2500-3000 tlsine kadar beklerim.....Kağıt operasyon yiyor resmen.....!!!
AMA 4 lotla sadece......Çoğunluğu bana allerji yapar.....!!!
Yapmayın be arkadaşlar.Siz neyin hayalindesiniz.Yok dörtbin yok altıbin uç uç böceğim...Çıkma sebebi bedelsiz. Eskisi gibi bedelsizlere rağbet de yok.Bu hisse sığ olduğu için hızlı ve sert çıktı.Peki bedelsizden başka herhangi bir iş yatırımı,karı,satışı var mı ki gitsin olsa dahi uçuk fiyatlara gitmez.Ya terse dönerse ne olacak bu fiyatlardan alan kişiler.Beyaz 2lerden gitti 120 lere ama bakın o hissede kaç kişi var ve hisseyi o seviyelere getiren kim. 2 lerden 10 lardan alıpta bu seviyelere kadar bekleten kaç kişi var.Siz siz olun fazla gaza gelmeyin.Tercih kendinizin.Kazanmak çok zor ama kaybetmek an meselesi.Umarım herkes karla çıkar.Bol kazançlar
Abi boşver millet fantezi olsun diye 1 lot alsın......Ben 4 lot aldım......Beyaz 170 kapattı bak....Sanki beyazı biri mi alacak 20 tlye düşse?
Kredi kağıdı olarak kullanacaklar........!!!
YONGA da OSTİM gibi NORMAL pazara geçecekse kredi kağıdı olarak kullanırlar......KENT ,İZOCAM ın ederi ne ki? Ama düşmediler hiç.......Çünkü KREDİ kağıdı olarak kullanıyor SPEKleeri.......!!!!
Ben alın -satın demem....!!!
Ben aldığımı söylüyorum:4 lot........!!!!!