eurusd direncini yukarı geçti. 1.1466 üzerinde olduğu müddetçe, 1.161, 1.173 ve 1.22 yi hedefleyecegini düşünüyorum.
YTD
Printable View
eurusd direncini yukarı geçti. 1.1466 üzerinde olduğu müddetçe, 1.161, 1.173 ve 1.22 yi hedefleyecegini düşünüyorum.
YTD
Gunaydin cumleten, Ston reis bekliyoruz seni.
Günaydınlar,
Stonhand emek vererek kendine göre TA yapıp, bunu burada paylaşıyordu.
Beğenmeyen takip etmez...
Ben kendi adıma ilgi ile takip ediyordum.
Bir an önce foruma dönmesi ve analizlerine devam etmesi dileğiyle...
Yellenin güvercin konuşacağına dair tüm radyolarda haberler çıktı. Yazılı basına daha göz atamadım sevgili Gun.
Ve anlaşılıyor ki bizim piyasa sizlerin de söylediği gibi öyle çok tekniğe temele bakmıyor.
Peki Euro da Stonun da söylediği gibi 4.85 gibi rakamlar ne kadar olası? Sonraki yazılarında paylaştıysan henüz onlara bakma fırsatım olmadı sabah yoğunluğundan,
İlk işim sabahları genel olarak buraya bakmak oluyor, sonradan detaya iniyorum.
Teşekkürler, selamlar.
Sn Güneysu'nun alıntıladığı yazımı başlık açıldığı gün yazmıştım.
Amacım şikayet falan değil bu forumda epeydir bulunmaktan kaynaklanan bir deneyimi başlığı açan ve başlık ismini seçen yeni olduğu belli forumdaşa iletmekti. Ayrıca kendisinin açılış yazısında ifade ettiği "bu başlık benim, burası benim mekanım" yaklaşımının da forum kurallarına uymadığını belirtmekti niyetim.
Örnek vermek gerekirse, ben tutup da "Bora'nın Yeri" diye başlık açamıyorum. İzin vermiyorlar.
Yönetim aslında bu konuda müdahalede nedense gecikti.
Eğer bu yazı ile beni hedef almaktaysanız, şahsen ben ne başarıyı çekemeyen ne de asalak birisiyim.
Emek vereni alkışlayan ve de kendi çağında üreterek bu foruma yıllardır katkıda bulunan birisiyim.
Birilerine (ben üzerime aldım) yakıştırdığınız bu sıfatları kendi açınızdan bir değerlendirin derim.
Mesela bu foruma ne katkıda bulunuyorsunuz.
Neyse...
stonhand'in cezalandırılmasınınnedenini ben de bilmiyorum.
Umarım en kısa zamanda gelir ve grafik ve analizlerine devam eder.
Teşekkürler Septimus,
Kendisi kıymetli biri, bu forumda pek çok kişi gibi o da benim nazarımda önemli bir yer ediyor. Burada insanlara yol göstermeye çalışan iyi niyetli kişilerin çoğalması hepimizin arsuzu diye düşünüyorum.
Bu nedenle sen de kendilerine selamlarımı iletirsen sevinirim.
Gun ile beraber bizi gerçekten aydınlatıyor.
Kısa zamanda yazılarını bekliyoruz.
Teşekkürler
Bora Bey sizle alakalı olduğunu hiç sanmıyorum.
Hatırlarsanız siz de buna benzer bir yazı yazmış ve ben de açık bir şekilde kimden bahsediyorsunuz, neden rahatsız oldunuz gibilerinden soru sormuştum tamamen dostane şekilde diye de eklemiştim yanlış anlamalara sebebiyet vermemek adına.
Zaten burada kimse ses tonu, üslup ya da mimikleri ile konuşamadığı için daha da dikkat etmek lazım.
Sonuç olarak bana göre siz bu foruma çok şey katıyorsunuz aktüel bilginiz ve mizah anlayışınız ile.
stonhand'ın cezalandırılmasında başarıyı çekememezlik duygusu yattığı nı düşünenlerdenim.
kendince bir sisteme sahip olan Emek veren stonhand dostumuzu alkışlamak yerine fesatlık etmenin anlamı nedir ?
Belki de hemen cezasını kaldırıp en kısa zamanda gelir ve grafik ve analizlerine devam eder etmesinede eski heyacanını bulurmu derseniz BEN olsam Hadi ordan len derdim